Darbee Darblet שנתיים וחצי אחרי
טוב אז החלטתי שאני רוצה להתפנק וכרגע קניית מקרן ומסך לא באים בחשבון אז שפשפתי חזק את הראש ונזכרתי בקופסת הפלא המדוברת.
מחיר כרגע באמאזון ארהב עם משלוח ומיסים 255 דולר.
באתר הרשמי ממה שאני מבין לא יצאו גרסאות תוכנה חדשות מאז 2012 כך משה שיש לכולם היום זה אותו מוצר בדיוק שנמכר כרגע.
1) שנתיים וחצי אחרי, האם אתם עדיין משתמשים במכשיר או שהרשמים בטווח ארוך השתנו?
2) בעבר דובר לפעמים על בעיות HANDSHAKE. יש מישהו עם פייר טיוי שיכול לספר על בעיות או אי קיום בעיות?
3) יש מישהו שיש לו נטפליקס ואת המוצר ויכול להגיד איך החוויה בנטפליקס?
4) מכיוום שבכל זאת עברו יותר משנתיים אני גם שואל את עצמי, האם עדיין זה המוצר המועדף? לא יצא משהו מקביל טוב יותר באותו טווח מחיר במשך שנתיים וחצי? זה המון זמן.
המוצר עומד להיות מחובר בין FIRETV ו LG 55LW651Y עם שימוש של נטפליקס
מחיר כרגע באמאזון ארהב עם משלוח ומיסים 255 דולר.
באתר הרשמי ממה שאני מבין לא יצאו גרסאות תוכנה חדשות מאז 2012 כך משה שיש לכולם היום זה אותו מוצר בדיוק שנמכר כרגע.
1) שנתיים וחצי אחרי, האם אתם עדיין משתמשים במכשיר או שהרשמים בטווח ארוך השתנו?
2) בעבר דובר לפעמים על בעיות HANDSHAKE. יש מישהו עם פייר טיוי שיכול לספר על בעיות או אי קיום בעיות?
3) יש מישהו שיש לו נטפליקס ואת המוצר ויכול להגיד איך החוויה בנטפליקס?
4) מכיוום שבכל זאת עברו יותר משנתיים אני גם שואל את עצמי, האם עדיין זה המוצר המועדף? לא יצא משהו מקביל טוב יותר באותו טווח מחיר במשך שנתיים וחצי? זה המון זמן.
המוצר עומד להיות מחובר בין FIRETV ו LG 55LW651Y עם שימוש של נטפליקס
@movieman
·
תודה על התשובה. לגבי גרסה הסתכלתי בעמוד FAQ באתר הרשמי. הם כותבים שאותה גרסה נשלחת מ2012
http://darbeevision.com/faq-darblet-dvp-5000
What is the latest firmware? What issues does the latest version address?
The latest version of code for the Darblet fixes a color space conversion issue. Now the Darblet will accept any color space and output the same, despite the fact that it processes YCbCr 4:4:4 internally.
The latest Code Versions (for all Darblets shipped since August 1, 2012) are:
Software 2.8.2214br /> Firmware 1.3.21 (This will be updated)
·
תודה על התשובה. לגבי גרסה הסתכלתי בעמוד FAQ באתר הרשמי. הם כותבים שאותה גרסה נשלחת מ2012
The latest version of code for the Darblet fixes a color space conversion issue. Now the Darblet will accept any color space and output the same, despite the fact that it processes YCbCr 4:4:4 internally.
Software 2.8.2214br /> Firmware 1.3.21 (This will be updated)
שלום לך היות ואני משתמש גם בדרבי בתוך OPPO 105D עם המקרן סוני 30ESofferbk1 כתב:@movieman
·
Software 2.8.2214br /> Firmware 1.3.21 (This will be updated)...
ובכיול נכון +דרבי התוצאה מדהימה איך חיתי לפני כן
הגירסה הקיימת אצלי היא המעודכנת המקבילה למכשיר הנפרד שהם מוכרים - שונה מהקופסא הקטנה 5000 ניתן לשידרוג ולעידכון
אם אני זוכר נכון המכשיר הקטן לא מתעדכן ?? רק הגדולים במודלים שהם מוכרים בנפרד 5100/5500
·
אצל אני מעדיף את ה-darbee (חיצוני) על ה-RC של הסוני (50).
(לא סתם שאלתי מה ההבדלים בין ה-RC של ה-50 ל-55 לפני כמה זמן).
שניהם יחד (גם darbee וגם RC) גם עם כיול נכון, לטעמי פוגם מאשר מוסיף.
אבל כל אחד והעדפותיו.
(לא סתם שאלתי מה ההבדלים בין ה-RC של ה-50 ל-55 לפני כמה זמן).
שניהם יחד (גם darbee וגם RC) גם עם כיול נכון, לטעמי פוגם מאשר מוסיף.
אבל כל אחד והעדפותיו.
JBLsynthesis SDP-58•ApollonAudio amp•Dali EpiconVocal•JBL 8340a•SVS pc4000x2•lgG383•UltraHighEnd 2CH
המכשיר כבר הגיע וחובר. טלויזיה 55, רואים הבדל. הפרטים הקטנים, מרקם וכדומה יותר מודגשים. נבדק בסרטים FHD, ייבדק בנטפליקס בעתיד הקרוב. שוקל להעביר לבדיקה בטלויזיה שהיא רק 42 אבל אני צופה בה יותר כדי לראות אם גם שם רואים הבדל. אם כן אני אעביר את הצעצוע לשם.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
נטפליקס עובדים באיכות מעולה
ככל שהמקור יותר איכותי שהעבודה שלו יותר טובה.
כמו במצב של מעבד המקרן של הסוני.
מקורות נחותים באיכות יציגו עיבוד מאוד גרעיני ורועש
ככל שהמקור יותר איכותי שהעבודה שלו יותר טובה.
כמו במצב של מעבד המקרן של הסוני.
מקורות נחותים באיכות יציגו עיבוד מאוד גרעיני ורועש
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 01/04/2015 17:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
העם דורש..... כל מיני דברים
בסופו של דבר עובר מידע דיגיטלי לגבי פיקסלים כך שאני מאמין שזה לא צריך להיות קשור לזה שיש רכיב אלחוטי. החיבור הוא בין היציאת HDMI והכניסה של המקרן. לא נראה לי שזה צריך לשנות לאיזה צד זה יותר קרוב כי הרכיב האלחוטי לא אמור לשנות את האותות, זה כמו כבל מאריך