כלקוח וותיק של שרות המוזיקה Rdio, תמיד התאכזבתי לחבר את הטלפון למערכת הסטריאו שלי ולהאזין ל Rdio באיכות בנונית (רסיבר אונקיו ,רמקולים B&W).
לאחרונה Rdio הוסיפו את האופציה של האזנה ב 320Kbs.
אני חייב לציין שזהו שיפור למי ששומע במערכת סטריאו סבירה, והאיכות כמעט כמו דיסק.
בכדי לא לגמור את חבילת הגלישה ,ניתן לבחור את האיכות להאזנה בסלולרי, וחיבור wi-fi.
כמו כן ניתן לבחור באיזו איכות המוזיקה תרד לטלפון (אופציה מצויינת למי שטס הרבה).
ברכב אני שומע על 96Kbs, ובבית/משרד על 320kbs.
שרות המוזיקה Rdio הוסיף את האופציה להאזין ב 320Kbs
- Tuberomix
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 107
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
נשמע אחלה.
לא יצא לי להתעמק יותר מדי בכל התחום של אפליקציות הרדיו מהן יש המון ורובן עולות כסף ו/או חסומות בישראל. היחיד שהשתמשתי בו הוא iTunes Radio, שהוא די חביב וזמין בחינם (עם מעט פרסומות) וניתן לגשת אליו אם מגדירים משתמש אייטונס "אמריקאי" בחינם (זה לא דורש כרטיס אשראי או VPN או משהו כזה). אבל בקרוב אני עומד לנטוש את האייפון 4 בן ה-4 שלי לטובת סמארטפון אנדרואיד חדש כך שלא אוכללהשתמש יותר ב-iTunes Radio.
עכשיו קראתי שה-Rdio הזה זמין ב-60 מדינות - ומסתבר שזה כולל את ישראל! (ע"פ ויקיפדיה) ויש אפשרות להאזין בחינם עם פרסומות. ביחד עם ה-320kpbs שיש עכשיו על פי מה שאתה כותב, זה נשמע די מבטיח, אז אני אנסה את Rdio בקרוב.
לא יצא לי להתעמק יותר מדי בכל התחום של אפליקציות הרדיו מהן יש המון ורובן עולות כסף ו/או חסומות בישראל. היחיד שהשתמשתי בו הוא iTunes Radio, שהוא די חביב וזמין בחינם (עם מעט פרסומות) וניתן לגשת אליו אם מגדירים משתמש אייטונס "אמריקאי" בחינם (זה לא דורש כרטיס אשראי או VPN או משהו כזה). אבל בקרוב אני עומד לנטוש את האייפון 4 בן ה-4 שלי לטובת סמארטפון אנדרואיד חדש כך שלא אוכללהשתמש יותר ב-iTunes Radio.
עכשיו קראתי שה-Rdio הזה זמין ב-60 מדינות - ומסתבר שזה כולל את ישראל! (ע"פ ויקיפדיה) ויש אפשרות להאזין בחינם עם פרסומות. ביחד עם ה-320kpbs שיש עכשיו על פי מה שאתה כותב, זה נשמע די מבטיח, אז אני אנסה את Rdio בקרוב.