bar333 כתב:premiumize אכזבה...
אתמול ישבתי עם אישתי לראות סרט דרך GENESIS...
נכסתי לSOURCE של PREMIUMIZE...720P - HUGEFILES
אחרי רבע שעה נתקע...חיכינו כמה דקות...שוב ניסינו...שוב נתקע..הרס את כל חוויית הסרט...בקיצור גם שילמתי וגם לא קיבלתי כלום...
...
·
לא הייתה ואין סיבה לשלם על תכנים פיראטיים. אם אתה כבר מוכן לשלם - תעשה את זה על תכנים חוקיים. אם יש לך בעיות טעינה תפעיל את כל המקורות, תחפש על שינוי הגדרות הבאפר (היו כמה דיונים לאחרונה) ותוודא שהאינטרנט שלך בבית זה לא מה שמגביל את הענין.
השילוב של trakt.tv בתוסף הזה פשוט מעולה. הדרך נכי פשוטה להישאר מעודכן בסדרות שלך.
לאחר שהמחשב הקודם שלי הלך לעולמו ואיתו כל המדיה שלי, אני משתמש אך ורק בתוסף הזה.
לא מוריד כלום וכמעט לא משתמש בתוספים אחרים.
אני משתמש בג׳נסיס עם יוזר פרמיום אבל זה בעקבות כך שהפולסר עדיין לא יציב ולא נותן מענה מושלם כמו הג׳נסיס. אך במידה ואני רוצה לצפות במקרן שמחובר למערכת סאונד dts אני בכלל מושך מ kmediatorrent על ידי ביצוע חיפוש לקידוד שאני אוהב שזה blue rey rip x264. תכנים ישראלים והופעות אני שומר אצליבכונן המקומי
bar333 כתב:premiumize אכזבה...
אתמול ישבתי עם אישתי לראות סרט דרך GENESIS...
נכסתי לSOURCE של PREMIUMIZE...720P - HUGEFILES
אחרי רבע שעה נתקע...חיכינו כמה דקות...שוב ניסינו...שוב נתקע..הרס את כל חוויית הסרט...בקיצור גם שילמתי וגם לא קיבלתי כלום...
...
מצטרף... הדבר היחידי שחסר כדי שהחוויה תהייה מושלמת הוא Quality of Service, ועל זה אני מוכן לשלם.
קיוויתי שpremumize יעשה את ההבדל והתאכזבתי. לא עובד, וכשכן, פחות טוב ממקורות חינמיים.
שלחתי להם מייל תלונה. לא ממליץ על השרות
אם GENESIS היה רץ בצורה יציבה וחלקה ומריץ את כל התכנים בשיחרורים המקוריים [ז"א סרט 1080 בגודל 10 ג'יגה ופרק סדרות בגודל של 1-1.5 ג'יגה]
זה היה שירות ששווה לשלם 10 דולר חודשי כמו נטפליקס והוא היה נותן נוק אאוט לכולם. [איזה שירות היום מאפשר בכזאת פשטות לבחור כתובית?]
גם אצלי הוא לא שימושי בכלל מאחר וכל סדרה או סרט שבא לי לראות, תמיד זמין ויורד על מהירות של 3.3MB לשניה.
בנוסף, אני תמיד מוריד פרקים בהתאם לכתוביות כך שאין מצבים של התעסקות תוך כדי הסדרה עד שמוצאים את הגרסה המתאימה [הן מבחינת סנכרון הכתובית והן מבחינת שרת יציב לאותו הפרק]
מעבר לנקודות האלה שציינתי מדובר בתוסף מרשים ופורץ דרך בעיני.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
אני חייב להודות שלא נתתי לה יותר מדי צ'אנס וניסיתי לראות פרקים מהמתים המהלכים + rectify עונה 2 והאיכות לא הייתה טובה.
אם זה כמו שאתה אומר אנסה לשבת עליה לעומק השבוע ולבדוק אם היא יכולה להחליף ולייעל את מה שהתרגלתי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
תוסף מצוין ומעולה וביחד עם TRAKT זה פשוט מושלם.
כל הפרקים של DareDevil באיכות 1080p, עם תרגום באנגלית (מעדיף), בלי תקיעות ולא כלום, פשוט לוחצים פליי ונהנים.
תמיד יש איכויות של 720p ובחלקם גם 1080p.
אני באמת לא מבין למה אנשים מורידים היום, אני כבר שנים צופה רק בצפייה ישירה.