מערכת קולנוע ביתי ב24000 ש"ח. (כולל מסך פלזמה)
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
אם תיקח את ימהה rxv 450 ואת מרנץ 4500 אז משניהם אני יגיד לך מרנץ אבל אם תיקח את ימהה מהסדרה הגבוהה 1300 1400 1500 2400 2500 אז ימהה בגלל מעבדי הצלילים שלהם. סדרות של 7.1 הבדלים של הספקים רמת רעש נמוכה משחק במצבי סראונד אפשרות לכיוון אוטומט של הרמקולים גודל החדר מרחק בין הרמקולים .אבל למה נתפסנו רק בזה תבדוק גם פיוניר 812 912 ואם אתה יכול גם החדש שלהם 2014 .
אממ.. בדקתי את המחירים של הפיוניר שהמלצת, והאחרון(2014) יותר מפי 2 יותר יקר מ2 האחרים... ה812\912 דווקא בתווך מחירים סביר ביותר... הם באמת יותר טובים מהמרנץ?
כשאני אעשה סבב בחנויות, ואחבר כל רסיבר לרמקולים(דיימונד 9) אז כנראה אני אראה בעצמי מה יותר טוב... למרות שאני די בספק, כי הרסיברים היותר יקרים הם בערך במחיר של הרמקולים+החדרים הם חדרים אקוסטיים, ולא דומים בכלל לסלון שלי, שהוא 30 מטר רבועים והמטבח חצי פתוח(מחיצה בגובה של מטר בערך)
כשאני אעשה סבב בחנויות, ואחבר כל רסיבר לרמקולים(דיימונד 9) אז כנראה אני אראה בעצמי מה יותר טוב... למרות שאני די בספק, כי הרסיברים היותר יקרים הם בערך במחיר של הרמקולים+החדרים הם חדרים אקוסטיים, ולא דומים בכלל לסלון שלי, שהוא 30 מטר רבועים והמטבח חצי פתוח(מחיצה בגובה של מטר בערך)
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
הוא מתכוון שחשוב לך אם יש למגבר כיוון אוטומט לרמקולים,או יש לו פרולוגיק 2 דברים כאלה כי בעצם אתה תשים סרט שהוא בו נגיד 5.1 דולבי דיגיטל ואתה תקנה מגבר שיש לו הכול וגם תקן thx אבל אין הרבה סרטים בתקן הזה אז אתה לא צריך לקנות מגבר יקר בגלל תכונות שאנחנו בעצם לא משתמשים בהם. זה אני חושב שהוא התכוון.
אוקיי, יש לי כמה עדכונים...
נפתחה בפני אופציה חדשה, שכוללת מסך LCD שהוא 37 אינץ' של טושיבה, ומערכת 5.1 של JBL מסדרת בלבואה אם אני לא טועה. הרסיבר הוא מרנץ' 4500... כל המערכת הזאת ב24300.
השאלות שלי הן: מה עדיף? לקחת את הפלזמה, שהיא EDTV, או את הLCD, שהוא HDTV? קראתי את המאמרים כאן, ועשיתי חיפושים, אך לא באמת מצאתי תשובה ממישהו כאן לגבי מה שיותר עדיף. אני יודע שיתרון נוסף של הLCD, ש37 אינץ' בLCD זה יותר גדול מ37, כי זה מכסה יותר מהמסך, או משהו בסגנון.
נפתחה בפני אופציה חדשה, שכוללת מסך LCD שהוא 37 אינץ' של טושיבה, ומערכת 5.1 של JBL מסדרת בלבואה אם אני לא טועה. הרסיבר הוא מרנץ' 4500... כל המערכת הזאת ב24300.
השאלות שלי הן: מה עדיף? לקחת את הפלזמה, שהיא EDTV, או את הLCD, שהוא HDTV? קראתי את המאמרים כאן, ועשיתי חיפושים, אך לא באמת מצאתי תשובה ממישהו כאן לגבי מה שיותר עדיף. אני יודע שיתרון נוסף של הLCD, ש37 אינץ' בLCD זה יותר גדול מ37, כי זה מכסה יותר מהמסך, או משהו בסגנון.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Jim.
הרסיברים של פיוניר דגם 812/912 כבר לא מיוצרים, וכנראה מה שמוכרים זה עודפים.
לי יש את ה 814 כבר חצי שנה, ולפי האתר של פיוניר יש גם את ה- 815 שכולל כיוון אוטומטי ע"י מיקרופון.
לגבי ה 814 , אני מאד מאד מרוצה ממנו, לדעתי חסר לו GUI , מה שכן יש לו (מאד שמושי) זה שלט שלומד פקודות משלט אחר, וככה בסלון מסתובב לי רק שלט אחד (כבלים, dvd , VCR , טלווזיה והמזגן).
הרסיברים של פיוניר דגם 812/912 כבר לא מיוצרים, וכנראה מה שמוכרים זה עודפים.
לי יש את ה 814 כבר חצי שנה, ולפי האתר של פיוניר יש גם את ה- 815 שכולל כיוון אוטומטי ע"י מיקרופון.
לגבי ה 814 , אני מאד מאד מרוצה ממנו, לדעתי חסר לו GUI , מה שכן יש לו (מאד שמושי) זה שלט שלומד פקודות משלט אחר, וככה בסלון מסתובב לי רק שלט אחד (כבלים, dvd , VCR , טלווזיה והמזגן).
שמוליק ו.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אבל זה לא בגלל ה-lcd אלא בגלל ה-crt.
רק ב-crt יש עיוות של המספר והוא כולל גם איזורים לא נראים.
גם ב-lcd וגם בפלזמה המספרים הם אמיתיים ומייצגים את אזור הצפייה.
לא ממש תראה השוואות כאלה ל-crt כמו שעושים במסכי מחשב פשוט כי אין מסכים מקבילים. אין לך crt בגדלים האלה וגם אלה שמתקרבים הם ביחס מסך אחר (4:3 ולא 16:9).
רק ב-crt יש עיוות של המספר והוא כולל גם איזורים לא נראים.
גם ב-lcd וגם בפלזמה המספרים הם אמיתיים ומייצגים את אזור הצפייה.
לא ממש תראה השוואות כאלה ל-crt כמו שעושים במסכי מחשב פשוט כי אין מסכים מקבילים. אין לך crt בגדלים האלה וגם אלה שמתקרבים הם ביחס מסך אחר (4:3 ולא 16:9).
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני הייתי תחת הרושם שכן חשבת על רסיבר של פיוניר (812/912.2014 )sunny_jim כתב:אממ.. בדקתי את המחירים של הפיוניר שהמלצת, והאחרון(2014) יותר מפי 2 יותר יקר מ2 האחרים... ה812\912 דווקא בתווך מחירים סביר ביותר... הם באמת יותר טובים מהמרנץ?
כשאני אעשה סבב בחנויות, ואחבר כל רסיבר לרמקולים(דיימונד 9) אז כנראה אני אראה בעצמי מה יותר טוב... למרות שאני די בספק, כי הרסיברים היותר יקרים הם בערך במחיר של הרמקולים+החדרים הם חדרים אקוסטיים, ולא דומים בכלל לסלון שלי, שהוא 30 מטר רבועים והמטבח חצי פתוח(מחיצה בגובה של מטר בערך)...