מערכת קולנוע ביתי ב24000 ש"ח. (כולל מסך פלזמה)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #21 

אם תיקח את ימהה rxv 450 ואת מרנץ 4500 אז משניהם אני יגיד לך מרנץ אבל אם תיקח את ימהה מהסדרה הגבוהה 1300 1400 1500 2400 2500 אז ימהה בגלל מעבדי הצלילים שלהם. סדרות של 7.1 הבדלים של הספקים רמת רעש נמוכה משחק במצבי סראונד אפשרות לכיוון אוטומט של הרמקולים גודל החדר מרחק בין הרמקולים .אבל למה נתפסנו רק בזה תבדוק גם פיוניר 812 912 ואם אתה יכול גם החדש שלהם 2014 .

sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1719
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #22 

אממ.. בדקתי את המחירים של הפיוניר שהמלצת, והאחרון(2014) יותר מפי 2 יותר יקר מ2 האחרים... ה812\912 דווקא בתווך מחירים סביר ביותר... הם באמת יותר טובים מהמרנץ?
כשאני אעשה סבב בחנויות, ואחבר כל רסיבר לרמקולים(דיימונד 9) אז כנראה אני אראה בעצמי מה יותר טוב... למרות שאני די בספק, כי הרסיברים היותר יקרים הם בערך במחיר של הרמקולים+החדרים הם חדרים אקוסטיים, ולא דומים בכלל לסלון שלי, שהוא 30 מטר רבועים והמטבח חצי פתוח(מחיצה בגובה של מטר בערך)

sgebay
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 101
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

ג'ים יקר:
ברגע שאתה קונה רסיבר מחברה ידועה ההבדל בין המותגים השונים הופך לפחות משמעותי. המלצתי לך היא להחליט קודם כל לפי האוזן ואח"כ לפי התכונות שבהן אתה תשתמש הכי הרבה.

sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

תכונות? למה אתה מתכוון?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7392
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 501 פעמים

שליחה #25 

הוא מתכוון שחשוב לך אם יש למגבר כיוון אוטומט לרמקולים,או יש לו פרולוגיק 2 דברים כאלה כי בעצם אתה תשים סרט שהוא בו נגיד 5.1 דולבי דיגיטל ואתה תקנה מגבר שיש לו הכול וגם תקן thx אבל אין הרבה סרטים בתקן הזה אז אתה לא צריך לקנות מגבר יקר בגלל תכונות שאנחנו בעצם לא משתמשים בהם. זה אני חושב שהוא התכוון.

sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

אוקיי, יש לי כמה עדכונים...
נפתחה בפני אופציה חדשה, שכוללת מסך LCD שהוא 37 אינץ' של טושיבה, ומערכת 5.1 של JBL מסדרת בלבואה אם אני לא טועה. הרסיבר הוא מרנץ' 4500... כל המערכת הזאת ב24300.
השאלות שלי הן: מה עדיף? לקחת את הפלזמה, שהיא EDTV, או את הLCD, שהוא HDTV? קראתי את המאמרים כאן, ועשיתי חיפושים, אך לא באמת מצאתי תשובה ממישהו כאן לגבי מה שיותר עדיף. אני יודע שיתרון נוסף של הLCD, ש37 אינץ' בLCD זה יותר גדול מ37, כי זה מכסה יותר מהמסך, או משהו בסגנון.

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #27 

Jim.

הרסיברים של פיוניר דגם 812/912 כבר לא מיוצרים, וכנראה מה שמוכרים זה עודפים.
לי יש את ה 814 כבר חצי שנה, ולפי האתר של פיוניר יש גם את ה- 815 שכולל כיוון אוטומטי ע"י מיקרופון.

לגבי ה 814 , אני מאד מאד מרוצה ממנו, לדעתי חסר לו GUI , מה שכן יש לו (מאד שמושי) זה שלט שלומד פקודות משלט אחר, וככה בסלון מסתובב לי רק שלט אחד (כבלים, dvd , VCR , טלווזיה והמזגן).
שמוליק ו.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #28 

Sunny_jim,
לגבי LCD מול פלאזמה - קראת את המאמר האחרון של עפר בנושא פלאזמה מול LCD ?

לגבי 37"- אז ככה, 37" זה 37". מודדים את זה באלכסון של המסך (לא כולל מסגרת) כלומר, גודל התמונה המקסימלי. אין דרך אחרת למדוד את זה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

ידוע אבל שLCD 15' הוא כמו CRT 17'... לא?
בכל מקרה, קראתי את המאמר, ולא קיבלתי בו תשובה לשאלה שלי...
שמוליק, לא דיברתי על רסיברים של פיוניר...

NMP
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584
קיבל תודות: 0

שליחה #30 

אבל זה לא בגלל ה-lcd אלא בגלל ה-crt.
רק ב-crt יש עיוות של המספר והוא כולל גם איזורים לא נראים.
גם ב-lcd וגם בפלזמה המספרים הם אמיתיים ומייצגים את אזור הצפייה.

לא ממש תראה השוואות כאלה ל-crt כמו שעושים במסכי מחשב פשוט כי אין מסכים מקבילים. אין לך crt בגדלים האלה וגם אלה שמתקרבים הם ביחס מסך אחר (4:3 ולא 16:9).

shmulikwe
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1646
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #31 

sunny_jim כתב:אממ.. בדקתי את המחירים של הפיוניר שהמלצת, והאחרון(2014) יותר מפי 2 יותר יקר מ2 האחרים... ה812\912 דווקא בתווך מחירים סביר ביותר... הם באמת יותר טובים מהמרנץ?
כשאני אעשה סבב בחנויות, ואחבר כל רסיבר לרמקולים(דיימונד 9) אז כנראה אני אראה בעצמי מה יותר טוב... למרות שאני די בספק, כי הרסיברים היותר יקרים הם בערך במחיר של הרמקולים+החדרים הם חדרים אקוסטיים, ולא דומים בכלל לסלון שלי, שהוא 30 מטר רבועים והמטבח חצי פתוח(מחיצה בגובה של מטר בערך)
...
אני הייתי תחת הרושם שכן חשבת על רסיבר של פיוניר (812/912.2014 ) :מבולבל:

sunny_jim פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

צודק, הציעו כאן את הרסיבר הזה... אבל זה היה פשוט די מזמן, ושכחתי :)
אוקיי, הבנתי שהLCD לא יותר גדול מהפלזמה... השאלה עדיין עומדת בעינה: מה לדעתכם עדיף לבחור?

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”