שרשור תגובות: MWC 215: תראו איך טוענים סמארטפון בשתי דקות
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
לא פחות ממדהים, ולא רק בגלל שזה פיתוח ישראלי.
עבור סמארטפונים זה כמובן מעולה, אבל המשמעות עבור סוללות למכונית חשמלית תעשה לדעתי מהפיכה אמיתית בתחום.
עבור סמארטפונים זה כמובן מעולה, אבל המשמעות עבור סוללות למכונית חשמלית תעשה לדעתי מהפיכה אמיתית בתחום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
יפה מאוד.
ניתן להניח די בבטחון כי הסוללה היא Lithium-ion וסוללות כאלו בהחלט רגישות לחום ומקצרות את חייהן במידה והן זוכות להטענה מהירה דרך זרם גבוה. נשמח להסבר כיצד החברה מבטיחה כי הסוללה לא תמעיט במספר מחזורי הטעינה שלה בשל הטענה מהירה שכזו.
ניתן להניח די בבטחון כי הסוללה היא Lithium-ion וסוללות כאלו בהחלט רגישות לחום ומקצרות את חייהן במידה והן זוכות להטענה מהירה דרך זרם גבוה. נשמח להסבר כיצד החברה מבטיחה כי הסוללה לא תמעיט במספר מחזורי הטעינה שלה בשל הטענה מהירה שכזו.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
אין ספק שטעינה כזו מקצרת את חיי הסוללות בטכנולוגיה הנוכחית.ziv_r כתב:יפה מאוד.
ניתן להניח די בבטחון כי הסוללה היא Lithium-ion וסוללות כאלו בהחלט רגישות לחום ומקצרות את חייהן במידה והן זוכות להטענה מהירה דרך זרם גבוה. נשמח להסבר כיצד החברה מבטיחה כי הסוללה לא תמעיט במספר מחזורי הטעינה שלה בשל הטענה מהירה שכזו....
זה יכול להיות טוב רק בשימוש חירום, רק כשממש חייבים.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·לדברי המנכל, ושאלנו שוב ושוב לא רק בוידאו, התהליך לא מקצר בכלל ולמעשה חיי הסוללה שלהם גדולה פי 4. לדבריו הודות לכימיה חדשה ( בשונה מכימיה ישנה? ) ממנה עשויה הסוללה המיוחדת שלהם. תזכרו שמדובר בסוללה שלהם ולא הסוללה הרגילה של כל אחד בסמארטפון שלו.Amir64 כתב:אין ספק שטעינה כזו מקצרת את חיי הסוללות בטכנולוגיה הנוכחית.......
זה יכול להיות טוב רק בשימוש חירום, רק כשממש חייבים....
אלי חבוש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46365
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אחלה, אבל לסוללות יש טכנולוגיות מוסכמות, אפשר לבצע ייעולים קטנים, אבל כל עוד הסוללה היא Lithium-ion, המהרת טעינה שכזו לא אפשרית ללא קיצור מספר מחזורי הטעינה.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

·ziv_r כתב:אחלה, אבל לסוללות יש טכנולוגיות מוסכמות, אפשר לבצע ייעולים קטנים, אבל כל עוד הסוללה היא Lithium-ion, המהרת טעינה שכזו לא אפשרית ללא קיצור מספר מחזורי הטעינה....
אף אחד לא אמר שזו הסוללה שלהם. כמובן שהוא לא מוכן לגלות פרוים כשהדבר היחיד שגילה שמדובר ב"כימייה חדשה"
אלי חבוש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
שי-כ, הוא ציין בראיון שיש כבר יצרן מוביל אחד שמשתף איתם פעולה.
ו-Amir64, כפי שאלי ציין, מדובר בהרכב כימי חדש של הסוללה עם תכונות אחרות לגמרי ממה שאנחנו מכירים כיום.
אני מניח שזה ייקח כמה שנים עד שזה יאושר לשימוש. צריך לבדוק גם את הבטיחות של הסוללה, עמידות בטמפרטורות קיצוניות וכו.
ו-Amir64, כפי שאלי ציין, מדובר בהרכב כימי חדש של הסוללה עם תכונות אחרות לגמרי ממה שאנחנו מכירים כיום.
אני מניח שזה ייקח כמה שנים עד שזה יאושר לשימוש. צריך לבדוק גם את הבטיחות של הסוללה, עמידות בטמפרטורות קיצוניות וכו.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לפני שמדברים על חיי הסוללה בכלל. מעניין אותי חיי הסוללה ביום יום. כלומר - נחמד שאפשר להטעין את הסוללה מהר מאוד. אבל אם היא תגמר בחצי יום - זה לא יעזור לי הרבה.
זה המבחן האמיתי לדעתי. יש איזה REVIEW מסודר למוצר שלהם? בהיותינו ישראלים, הרשו לי להיות סקפטי.
זה המבחן האמיתי לדעתי. יש איזה REVIEW מסודר למוצר שלהם? בהיותינו ישראלים, הרשו לי להיות סקפטי.
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

איתי, מן הסתם אין REVIEW מסודר. מדובר במוצר לא סופי סופי עדייןItay_Pollak כתב:לפני שמדברים על חיי הסוללה בכלל. מעניין אותי חיי הסוללה ביום יום. כלומר - נחמד שאפשר להטעין את הסוללה מהר מאוד. אבל אם היא תגמר בחצי יום - זה לא יעזור לי הרבה.
זה המבחן האמיתי לדעתי. יש איזה REVIEW מסודר למוצר שלהם? בהיותינו ישראלים, הרשו לי להיות סקפטי....
·
אלי חבוש
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

כן - אבל לפעמים בכל זאת נותנים לעשות בדיקות. אם לא נותנים - זה יותר מכל אומר דרשני.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

א. לא נחרץ.
ב. מה שכן - ככל שעובר יותר זמן מההכרזה וההדגמות ועד שאפשר לבדוק זאת - אני יותר סקפטי.
ב. מה שכן - ככל שעובר יותר זמן מההכרזה וההדגמות ועד שאפשר לבדוק זאת - אני יותר סקפטי.
ה"כימיה החדשה" היא למעשה טכנולוגיה המבוססת על חומרים אורגניים, כפי שמוסבר בכתבה בגלובס מלפני כשנה וחצי:
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000857116
זמן העבודה עם הסוללה הוא בין 4 ל-5 שעות, כפי שמצויין בכתבה ב-CNET מלפני כמה ימים:
http://www.cnet.com/news/storedot-rapid ... this-year/
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000857116
זמן העבודה עם הסוללה הוא בין 4 ל-5 שעות, כפי שמצויין בכתבה ב-CNET מלפני כמה ימים:
http://www.cnet.com/news/storedot-rapid ... this-year/