אוא קפה חיפה
-
gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
יום שישי אני נמצא באיזור שלהם, שווה ביקור? קליה טריה או עוד חנות שהקפה יושב שם בפלסטיקים שבועות וחודשים?
למי שיש מושג לגבי טריות הקפה שם או אם יש ימי קליה ספציפיים אשמח לדעת
למי שיש מושג לגבי טריות הקפה שם או אם יש ימי קליה ספציפיים אשמח לדעת
-
gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

36 סוגים????
איזה חגיגה ☺
יש המלצות על סוגים ספציפיים? איך המחירים ?
איזה חגיגה ☺
יש המלצות על סוגים ספציפיים? איך המחירים ?
לא התנסתי אישית בקפה של אוא בסניף בחיפה, אך בפעמים שקניתי קפה קלוי שלהם (במקומות אחרים) לא יצאתי מגדרי. עם זאת, שתיתי פעם קפה שהוכן מתערובת מסדרת "יער הגשם" שלהם שהייתה טובה.
במרחק הליכה מאוא נפתח לא מזמן בית קפה נחמד מאוד (קפה פלמר, שער פלמר 1). הבחורה שמריצה את המקום ומפעילה אותו די לבדה מכינה כריכים ומאפים שווים מאוד (כתבה בהארץ ) ומשקיעה במיוחד בקפה (של אסף מיוניקו שהוזכר פה לפני מספר שבועות - קפה UNICO ).
אכלתי כריך טוב ושתיתי שם קפה מעולה - הוכן בהרבה הקפדה, מכל הלב עם קרמה וטעם מצויינים.
במרחק הליכה מאוא נפתח לא מזמן בית קפה נחמד מאוד (קפה פלמר, שער פלמר 1). הבחורה שמריצה את המקום ומפעילה אותו די לבדה מכינה כריכים ומאפים שווים מאוד (כתבה בהארץ ) ומשקיעה במיוחד בקפה (של אסף מיוניקו שהוזכר פה לפני מספר שבועות - קפה UNICO ).
אכלתי כריך טוב ושתיתי שם קפה מעולה - הוכן בהרבה הקפדה, מכל הלב עם קרמה וטעם מצויינים.
-
- אספרסו כפול, קפה פלמר, לפני שבוע
-
gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

אני אשמח לבדוק את שניהם,
בכל אופן כפי שניתן לשים לב על תאריך הקליה לא ניתן מענה אלא שהקליה מתבצעת במקום.
אני לא אוהב לראות קפה בשקיות מוכנות מראש או גרוע מכך מגלילי פלסטיק כמו מסטיקים בסופר אבל יכול להיות שאני טועה.
ההשוואה תהיה לנגרו כרפרנס , אהיה שם בשישי ואעדכן.
בכל אופן כפי שניתן לשים לב על תאריך הקליה לא ניתן מענה אלא שהקליה מתבצעת במקום.
אני לא אוהב לראות קפה בשקיות מוכנות מראש או גרוע מכך מגלילי פלסטיק כמו מסטיקים בסופר אבל יכול להיות שאני טועה.
ההשוואה תהיה לנגרו כרפרנס , אהיה שם בשישי ואעדכן.
-
gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

טוב חברים הייתי היום אצל אוא קפה ודיברתי עם מיכה , בחור נחמד.
אחרי מספר טעימות מהפולים (לא מהאספרסו המקום היה עמוס) היתה תערובת אחת שתפסה את הלשון שהיא גם באופן לא מפתיע אחת היקרות (180 שח לקילו) טזורו פרימיום.
לשורה התחתונה
לא אוהב להתלהב מהר והייתי שמח לקבל את הקפה הזה במחיר נמוך יותר אבל מדובר באספרסו הטוב ביותר ששתיתי לא פחות ולא יותר.
פנינה אמיתית - מי שמחפש מתיקות ברורה עם גוף מלא וקלות מדהימה להגיע לטייגר סקין - זה הקפה. כל הכבוד.
אחרי כמעט 6 שוטים מדהימים בבית דיי בעננים תרתי משמע, הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה.
חסרון ברור פרט למחיר (המופרז) הוא שלא ניתן תאריך קליה ברור אלא סיפור על מספר ימים קודם - סיפור שקשה לקנות במעמד הקניה ודיי מתסכל לשמוע את זה מבית קליה רציני.
עם זאת הקפה אכן טרי - אם יתיישן מהר מדי אני אדאג לעדכן.
אחרי מספר טעימות מהפולים (לא מהאספרסו המקום היה עמוס) היתה תערובת אחת שתפסה את הלשון שהיא גם באופן לא מפתיע אחת היקרות (180 שח לקילו) טזורו פרימיום.
לשורה התחתונה
לא אוהב להתלהב מהר והייתי שמח לקבל את הקפה הזה במחיר נמוך יותר אבל מדובר באספרסו הטוב ביותר ששתיתי לא פחות ולא יותר.
פנינה אמיתית - מי שמחפש מתיקות ברורה עם גוף מלא וקלות מדהימה להגיע לטייגר סקין - זה הקפה. כל הכבוד.
אחרי כמעט 6 שוטים מדהימים בבית דיי בעננים תרתי משמע, הרבה זמן חיכיתי לרגע הזה.
חסרון ברור פרט למחיר (המופרז) הוא שלא ניתן תאריך קליה ברור אלא סיפור על מספר ימים קודם - סיפור שקשה לקנות במעמד הקניה ודיי מתסכל לשמוע את זה מבית קליה רציני.
עם זאת הקפה אכן טרי - אם יתיישן מהר מדי אני אדאג לעדכן.
נראה לי שראיתי אותך. לא היה לי זמן כל כך. לגבי טריות של טזורו פרימיום - דבר ממש פשוט. שומרים אותו ב 2 חביות של 15 קילו כל אחד. כל יום רק לבר הולך 3-4 קילו קפה. זאת אומרת שבלי מכירות במשקל הייתי מסיים את כל הקפה תוך שבועיים. אם לקחת בחשבון גם מכירות במשקל - הקפה הזה לא יכול ליהיות יותר משבוע אחרי קליה.
-
gibson9655
-
- חבר פעיל מאוד

הקפה מרגיש יותר משבוע לדעתי איזור השבועיים גם אם הוא בן שבוע כנראה כי יושב בעמדה שם והספיק לפלוט הרבה פחמן
אבל מבחינתי זו בעיה פתירה אני אדבר איתך או עם מיכה ונפתור את זה בסיבוב הבא שאקפוץ
בכל אופן קפה מדהים, הצניעות של הבחור מתעתעת אבל הוא יודע מה עושה.
אבל מבחינתי זו בעיה פתירה אני אדבר איתך או עם מיכה ונפתור את זה בסיבוב הבא שאקפוץ
בכל אופן קפה מדהים, הצניעות של הבחור מתעתעת אבל הוא יודע מה עושה.