שרשור תגובות: HT Deals - מבצע שואב רובוטי LG לחברי האתר
- NitzanAdato
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- שם מלא: ניצן אדטו
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
ידוע, אך ההטבה לחברי האתר כוללת את ערכת הניקוי לחיות מחמד בשווי 200 ₪ מתנה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ShlomiSasportas
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו יכול לפרסם חוות דעת עליו?
- rozenberg82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
·מע"מ זה 18%Alon_Solo כתב:אמרת אילת אמרת הכל. בלי מע״מ זה 15% פחות ולכן ההשוואה לא במקומה....
קרא פוסטים קודמים שלי - חוות הדעת שלי לא חיובית.ShlomiSasportas כתב:מישהו יכול לפרסם חוות דעת עליו?...
בעיקבות ההתעניינות המחודשת לאחרונה ברובוט אני שוב חיפשתי מידע על התקלה שהיתה לי בזמנו (הרובוט כבר לא אצלי) והגעתי לפורום הזה - http://forums.whirlpool.net.au/archive/2217154
מסתבר שהתקלה שלי ידועה ועלולה לקרות לכל אחד (אבל נותני השירות לא ידעו עליה ולכן לא פתרו אותה), הפינות של הרובוט נשרטוט במהלך שימוש רגיל (עקב צורתו המרובעת) ולאחר זמן מה השריטוט מפריעות לחיישנים הפנימיים לעבוד.
LG פתרה את הבעיה בדגמים היותר חדשים שלה ע"י הוספת "שקעים" במארז החיצוני על מנת להימנע מהשריטוט מעל אזור החיישנים - אם אתם קונים את הרובוט ואין לכם את השקעים הנ"ל אתם עלולים למצוא את עצמכם תוך מספר חודשים עם הבעיות שהיו לי...
·sbenrap כתב:קרא פוסטים קודמים שלי - חוות הדעת שלי לא חיובית.......
בעיקבות ההתעניינות המחודשת לאחרונה ברובוט אני שוב חיפשתי מידע על התקלה שהיתה לי בזמנו (הרובוט כבר לא אצלי) והגעתי לפורום הזה - http://forums.whirlpool.net.au/archive/2217154
מסתבר שהתקלה שלי ידועה ועלולה לקרות לכל אחד (אבל נותני השירות לא ידעו עליה ולכן לא פתרו אותה), הפינות של הרובוט נשרטוט במהלך שימוש רגיל (עקב צורתו המרובעת) ולאחר זמן מה השריטוט מפריעות לחיישנים הפנימיים לעבוד.
LG פתרה את הבעיה בדגמים היותר חדשים שלה ע"י הוספת "שקעים" במארז החיצוני על מנת להימנע מהשריטוט מעל אזור החיישנים - אם אתם קונים את הרובוט ואין לכם את השקעים הנ"ל אתם עלולים למצוא את עצמכם תוך מספר חודשים עם הבעיות שהיו לי......
מה שמעניין אותי זה עוצמת השאיבה,
לפני כשנה עשיתי בדיקה בחנות אשר מוכרת LG (לא זוכר את הדגם המדוייק) אבל זה היה מרובע.
שמתי לו מקל קטן על הרצפה והוא פשוט לא הצליח לשאוב אותו, פעולה אשר הרומבה היתה עושה בקלות.
ולמרות שאת הרומבה החזרתי כי הוא עשה צפצופים מוזרים ומחרפנים בזמן טעינה, אין ויכוח לגבי יכולת הניקיון שלו.
וכאשר מרוקנים את מיכל האשפה שלו, מוצאים שם כל מני לכלוכים, לא רק אבק מקרוני שקיים באוויר...
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U