קלייה ביתית
שלום,
תחביב הקפה לא עזב אותי עם השנים. אני עם מכונת אוסקר ומטחנה של סימונלי שבאה בקיט, רוב הזמן שותה קפה נגרו ונהנה מכל רגע. כולם מרוצים מהקפה בלי יוצא מהכלל. לאחרונה החלפתי גומיית ראש קניתי בשישה דולרים באיזה אתר בארה"ב תודה על עצתכם בפתיל אחר.
אני שותה בממוצע שני שוטים ביום של סינגל (חוץ מה "קפה" שאני שותה במשרד), אבל אפשר לחשב בממוצע שצורכים בבית 3 שוטים (שבתות ואורחים משנים את הצריכה) ז"א משהו כמו 25 גרם ביום.
בא לי להתחיל ולהתעסק בקלייה.
1) להנות מההתעסקות
2) לטעום טעמים חדשים
3) לחסוך במחיר (עם הכמות שאני צורך זה מינורי)
איזה קולה כדאי לי לקנות
1) שההתעסקות איתו לא נורא מורכבת. אני מוכן לעקומת למידה אבל אני לא מתכנן להפוך לקולה מקצועי, לכן היא אמורה להיות סבירה.
2) שיוציא קפה טעים מאוד (ברמה של גלעד או ממש קרוב לשם כי אם לא אז מה עשינו?).
3) מחיר סביר.
4) לא מטנף ברמות. עם הסירחון אני יכול להסתדר יש לי איפה לקלות ויש שם נקודת חשמל.
5) מחיר סביר למשתמש בייתי. אני לא הולך לקלות למטרות רווח וגם אין לי כוונות להוציא יוצר מדי אלפים.
תודה על העצות,
קופי
תחביב הקפה לא עזב אותי עם השנים. אני עם מכונת אוסקר ומטחנה של סימונלי שבאה בקיט, רוב הזמן שותה קפה נגרו ונהנה מכל רגע. כולם מרוצים מהקפה בלי יוצא מהכלל. לאחרונה החלפתי גומיית ראש קניתי בשישה דולרים באיזה אתר בארה"ב תודה על עצתכם בפתיל אחר.
אני שותה בממוצע שני שוטים ביום של סינגל (חוץ מה "קפה" שאני שותה במשרד), אבל אפשר לחשב בממוצע שצורכים בבית 3 שוטים (שבתות ואורחים משנים את הצריכה) ז"א משהו כמו 25 גרם ביום.
בא לי להתחיל ולהתעסק בקלייה.
1) להנות מההתעסקות
2) לטעום טעמים חדשים
3) לחסוך במחיר (עם הכמות שאני צורך זה מינורי)
איזה קולה כדאי לי לקנות
1) שההתעסקות איתו לא נורא מורכבת. אני מוכן לעקומת למידה אבל אני לא מתכנן להפוך לקולה מקצועי, לכן היא אמורה להיות סבירה.
2) שיוציא קפה טעים מאוד (ברמה של גלעד או ממש קרוב לשם כי אם לא אז מה עשינו?).
3) מחיר סביר.
4) לא מטנף ברמות. עם הסירחון אני יכול להסתדר יש לי איפה לקלות ויש שם נקודת חשמל.
5) מחיר סביר למשתמש בייתי. אני לא הולך לקלות למטרות רווח וגם אין לי כוונות להוציא יוצר מדי אלפים.
תודה על העצות,
קופי
- shlomima
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
- נתן תודות: 33 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
הגין עונה על כל הדרישות שלך למעט מס 2. תצטרך לטעום ולהחליט בעצמך כמה קרוב או רחוק זה מהקפה של גלעד.
אני במקומך הייתי משלב כלומר קונה גין יד 2 באלפייה וחצי (או פחות) בשביל לספק את יצר הקליה וממשיך לקנות מגלעד בשביל הטעם
אני במקומך הייתי משלב כלומר קונה גין יד 2 באלפייה וחצי (או פחות) בשביל לספק את יצר הקליה וממשיך לקנות מגלעד בשביל הטעם
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ג'ין יענה על רב הבקשות אבל לקלות כמו נגרו אין לך סיכוי ובטח לא עם ג'ין.
ג'ין הוא כמו מכונה אוטומטית +. בדרך כלל בסדר אם אין לך דרישות יוצאות דופן
ג'ין הוא כמו מכונה אוטומטית +. בדרך כלל בסדר אם אין לך דרישות יוצאות דופן
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
-איפה קונים ג'ין חדש במחיר טוב?דבוטאנט כתב:ג'ין יענה על רב הבקשות אבל לקלות כמו נגרו אין לך סיכוי ובטח לא עם ג'ין.
ג'ין הוא כמו מכונה אוטומטית +. בדרך כלל בסדר אם אין לך דרישות יוצאות דופן...
-כמה רחוק אהיה מנגרו?
שוב תודה
למרות שלא התנסתי בבהמור, מקריאה ומהערות שרשמו חברים שונים, הבהמור יוציא כנראה תוצאה טובה יותר מאשר הג'ין, משהו שדומה יותר לקליית תוף. שווה לקחת זאת בחשבון, יש עוד פתרונות נוחים לקלייה חוץ מג'ין.
לגבי המרחק מנגרו, זה תלוי איפה אתה גר

לגבי המרחק מנגרו, זה תלוי איפה אתה גר