לפני קניית iRobot? מה לא יספרו לכם וכדאי לקחת בחשבון

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
Alon_Solo פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #1 

יש ברשותי את רומבה 880 מערב ההשקה לחברי האתר ובספטמבר גם הסקובה 450 הצטרף לחגיגה. סה״כ עמד בציפיות שלי שלא היו בשמיים ואני לא מתחרט על הקניה. הבעיה הגיעה היום, כשאני כבר לקוח שבוי. כידוע מדובר בחלקים מתקלים ובנוזל שטיפה מיוחד שיש לרכוש בנפרד. לאחרונה ישבתי הרבה מול האינטרנט והתלבטתי האם להזמין מחול את חלקי החילוף או לקנות בארץ. כמובן שהמחיר בארץ גבוה אך הרצון לקבל באופן מיידי ועוד כל מיני שכנועים עצמיים (כגון זה בטוח מקורי) הביאו אותי היום ליהוד במטרה לרכוש ערכת תחזוקה ל800 (ב245 ש״ח) וזוג בקבוקוני נוזל שטיפה (במחיר 118 ש״ח שאגב מספיקים רק לחצי מכמות ההפעלות המוצהרות באתר. כנראה ש32 באנגלית, זה 64 בעברית). לצערי אין במלאי לא זה ולא זה ולא זה והגעתי לגמרי לחינם (ומה שהכי מרגיז זה שאשתי אמרה לי להתקשר ואני עניתי בביטול נראה לך שהם לא מחזיקים את זה במלאי?! באתר לא כתוב כלום וזה א״ב של שירות בסיסי. אני נוסע וזהו. פעם הבאה אני מקשיב לה). הלנתי בפני הנציגה שזה לא הגון למכור מוצר ואז להשאיר אותי ללא יכול להשתמש בו כשאני לקוח שבוי. אמרתי שלו ידעתי מראש שכך יהיה הייתי חושב פעמים לפני הרכישה. ההסבר שלה היה שזה לא אשמתם שיש כרגע חוסר. עדיף היה פשוט לא להגיד כלום. ואולי זו באמת אשמת הלקוח שקנה מחברה שלא יודעת לנהל מלאי ולא מוכנה להשקיע במלאי זמין. אז הרומבה ימשיך לטייל מרופט בבית, ללא גידים במברשת הצד אבל מה אני אמור לעשות עם הסקובה, להוציא את הסוללה ולחכות ליום שיגיע המשלוח המיוחל? אומנם הציעו לי לפנים משורת הדין, כי באמת לא היה כלום במלאי, שאקבל משלוח חינם ולא אצטרך להגיע שוב. אבל אני לא מתכוון לשבת ולחכות לטלפון. אם כבר להמתין אז רק למשלוח מחו״ל בחצי מחיר (אגב, גם מחול המשלוח ״חינם״)...

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אי אפשר לקרוא את מה שכתבת, אין רווח, אנטר פסיקים...
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

Alon_Solo פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #3 

mp3lll כתב:אי אפשר לקרוא את מה שכתבת, אין רווח, אנטר פסיקים...
...
·נשלח מהiPhone שלי... אבל אצלי זה קראי. פרט לחלוקה לפסקאות, יש לי רווחים ופסיקים. סיכום מנהלים: פשוט לא מחזיקים חלקי חילוף ובקבוקי נוזל שטיפה במלאי ככה שהברירה היא או לא להשתמש כלל או לחפש מוכרים באתרי מסחר דוגמת אמזון וeBay

shaulch
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 419
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

Alon_Solo כתב:יש ברשותי את רומבה 880 מערב ההשקה לחברי האתר ובספטמבר גם הסקובה 450 הצטרף לחגיגה. סה״כ עמד בציפיות שלי שלא היו בשמיים ואני לא מתחרט על הקניה. הבעיה הגיעה היום, כשאני כבר לקוח שבוי. כידוע מדובר בחלקים מתקלים ובנוזל שטיפה מיוחד שיש לרכוש בנפרד. לאחרונה ישבתי הרבה מול האינטרנט והתלבטתי האם להזמין מחול את חלקי החילוף או לקנות בארץ. כמובן שהמחיר בארץ גבוה אך הרצון לקבל באופן מיידי ועוד כל מיני שכנועים עצמיים (כגון זה בטוח מקורי) הביאו אותי היום ליהוד במטרה לרכוש ערכת תחזוקה ל800 (ב245 ש״ח) וזוג בקבוקוני נוזל שטיפה (במחיר 118 ש״ח שאגב מספיקים רק לחצי מכמות ההפעלות המוצהרות באתר. כנראה ש32 באנגלית, זה 64 בעברית). לצערי אין במלאי לא זה ולא זה ולא זה והגעתי לגמרי לחינם (ומה שהכי מרגיז זה שאשתי אמרה לי להתקשר ואני עניתי בביטול נראה לך שהם לא מחזיקים את זה במלאי?! באתר לא כתוב כלום וזה א״ב של שירות בסיסי. אני נוסע וזהו. פעם הבאה אני מקשיב לה). הלנתי בפני הנציגה שזה לא הגון למכור מוצר ואז להשאיר אותי ללא יכול להשתמש בו כשאני לקוח שבוי. אמרתי שלו ידעתי מראש שכך יהיה הייתי חושב פעמים לפני הרכישה. ההסבר שלה היה שזה לא אשמתם שיש כרגע חוסר. עדיף היה פשוט לא להגיד כלום. ואולי זו באמת אשמת הלקוח שקנה מחברה שלא יודעת לנהל מלאי ולא מוכנה להשקיע במלאי זמין. אז הרומבה ימשיך לטייל מרופט בבית, ללא גידים במברשת הצד אבל מה אני אמור לעשות עם הסקובה, להוציא את הסוללה ולחכות ליום שיגיע המשלוח המיוחל? אומנם הציעו לי לפנים משורת הדין, כי באמת לא היה כלום במלאי, שאקבל משלוח חינם ולא אצטרך להגיע שוב. אבל אני לא מתכוון לשבת ולחכות לטלפון. אם כבר להמתין אז רק למשלוח מחו״ל בחצי מחיר (אגב, גם מחול המשלוח ״חינם״)...
...
מה הבעיה עם הסקובה ? אם זה רק נוזל השטיפה - לא חובה אפשר להשתמש במים בלבד.
·

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

לא מבין איזה תחזוקה אתה מבצע.
יש לנו את הרומבה כבר 4 שנים והיה לנו את הסקובה.

לסקובה אפשר להשתמש באג'קס הכחול, יש שרשורים באנגלית בנושא.
בעקרונית כל חומר רצפות שלא מקציף.

לגבי הרומבה אין מה להחליף בתדירות גבוהה ואם אני לא טועה מקבלים בקופסה כמה חלקי חילוף.

elrom
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 312
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #6 

תזמין מחו"ל מה שאתה צריך לשנתיים ונגמר הסיפור. מה הבעיה? אז שבועיים תטאטא ותשטוף את הרצפה.
וסתם תהיה, מה יש בנוזל הזה שעולה 118 ש"ח לחצי ליטר?

minime
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1626
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #7 

המתנתי מספר חודשים שיהיה להם את הנוזל והתייאשתי. הזמנה מחו"ל בלתי אפשרית מאחר ומדובר במשקל גדול אשר מייקר משמעותי.
כמוך, קראתי ברשת והמליצו על חומץ (כל הכוסית של הסקובה), מים וכמה טיפות של בושם זול במקום הנוזל וזה עשה את העבודה.
רק לאחר שנה במקרה נכנסתי לאתר וראיתי מבצע של שישיה ב-225 ולקחתי. לא נראה לי שאקנה נוזל ניקוי יותר במחירים הללו.
אחת הפינות היתה רטובה ולא הבנתי מדוע עד אשר פתחתי, אחד הבקבוקים נזל בחבילה,
כמובן שהתקשרתי אליהם, שלחו שליח עם בקבוק החלפה.
אגב, החומץ עושה לדעתי עבודה טובה יותר.

לגבי השואב, אני לא מבין איך אנשים קונים שואב כזה מטומטם. עם כל הכבוד, יש היום אלגוריתמים חכמים יותר.
ומברשת שלא נתפס בה שיער זה לא שוס ובטח לא מצדיק 3K₪...
מה גם של Moneual יש את המברשת הזאת שנה לפני ש-iRobot הציגו דגם עם מברשת שכזו.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”