התלבטות לגבי רכישת נגן OPPO

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #21 

sam22 כתב:alonwa,
כל מילה נכונה
...
?
·
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14350
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #22 

9000es כתב:
...
...
SONYES

כנראה הם לא יודעים ש SACD מתנגן באנאלוג .
·
...
·
אם הנגן של אופו מתנהג ככה זה אומר שזו הדרך הנכונה?
אצלי הכל בדיגיטל ואין שום בעיה לנגן sacd בנגן בלוריי של סוני בצורה הזו.
לא חייבים לשנות סידרי עולם בשביל זה.

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #23 

9000es כתב:
...
...
SONYES

כנראה הם לא יודעים ש SACD מתנגן באנאלוג .
·
...
רציתי ליידע את zaviv שאם הוא ירצה לשמוע SACD, אז הוא בעצם ישתמש ב-DAC של האופו ולא של הפיוניר. אפשר לעקוף את המגבלה דרך יציאת ה-HDMI ומפצל HDMI לאופטי/קואקסיאלי או פשוט להסתפק ב-DAC של האופו. לא נראה לי ש-zaviv ידע את זה (אולי כן - אני לא בטוח אם ידע) ולכן ציינתי.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055
נתן תודות: 560 פעמים
קיבל תודות: 269 פעמים

שליחה #24 

הנגן בלו רייסוני 490 שאני מחזיק מוציא מיציאות אנלוגיות שלו SACD באיכות בינונית ומטה ולא מבחינים בשום יתרון על פני CD רגיל
בHDMI מעביר את המידע מSACD ל PCM 176 KHZ לכל רסיבר
ולא מסוגל לעביר מידע SACD בקידוד לשום רסיבר
יש לי כזה !!! נגן לא מוצלח בכלל באיכות סאונד SACD ומי חושב ששומע את ההבדלים ?????. שיקנה נגן אחר הסוני לא SACD איכותי מתחת לבינוני בתמונה סביר בצליל ????

כדי להעביר אודיו איכותי SACD צריך אופו 105 שמסוגל להעביר סאונד SACD באנלוג דרך יצאות XLR/RCA או ביציאות HDMI למגבר שמסוגל לפענח את הקידוד ואין כאלה הרבה בשוק ככה שלכל מידע הופף אך הוא לPCM 176KHZ ומוציא דרך

האופו יש לו תכונה אחרת לעביר את האנלוג ביצאת HDMI למגבר 5 ערוצים בתוך הרסיבר /מגבר לחיבור 1.2 מינמום ואם יש 1.4 מעולה
קראו חוברת אופו עמצוד 66 ואילך חפשו באתר היצרן
והוא מסוגל לקבל כל אות DSD 2.8/5.6 בלי שום בעיה דרך כל הכניסות

אני מחזיק בכל הנגים האלו
וגם מרנץ 11

zaviv פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1566
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #25 

alonwa כתב:
...
...
רציתי ליידע את zaviv שאם הוא ירצה לשמוע SACD, אז הוא בעצם ישתמש ב-DAC של האופו ולא של הפיוניר. אפשר לעקוף את המגבלה דרך יציאת ה-HDMI ומפצל HDMI לאופטי/קואקסיאלי או פשוט להסתפק ב-DAC של האופו. לא נראה לי ש-zaviv ידע את זה (אולי כן - אני לא בטוח אם ידע) ולכן ציינתי.
...
נראה לי שלא הבנת/קראת את השרשור מתחילתו עד סופו, אני מתכוון לחבר את ה- 103 שאין לו בכלל DAC (ל- 105 יש) לפיוניר A70 מגבר אינטגרייד שבו יש את ה- DAC של האופו 105 וזו הסיבה שירדתי מה- 105 מלכתחילה.
האופו יהיה מחובר ל-LX87 ב- HDMI אך ורק לצורך סרטים/ הופעות/ סדרות וכו' כיוון שאז אני משתמש ב- 87 לצורך פיענוח ואת ההגברה ייתן ה- A70
·

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #26 

zaviv כתב:
...
...
נראה לי שלא הבנת/קראת את השרשור מתחילתו עד סופו, אני מתכוון לחבר את ה- 103 שאין לו בכלל DAC (ל- 105 יש) לפיוניר A70 מגבר אינטגרייד שבו יש את ה- DAC של האופו 105 וזו הסיבה שירדתי מה- 105 מלכתחילה.
האופו יהיה מחובר ל-LX87 ב- HDMI אך ורק לצורך סרטים/ הופעות/ סדרות וכו' כיוון שאז אני משתמש ב- 87 לצורך פיענוח ואת ההגברה ייתן ה- A70
·
...
דווקא נראה לי שהבנתי. אסביר מה אני מבין ונראה אם זה רלבנטי למה שכתבת. יכול להיות שלא - אמור אתה.
ל-103 יש DAC של Cirrus Logic שהוא פחות אודיופילי מה-DAC של ה-105 של ESS Sabre. לשניהם יש DAC ולשניהם יש יציאות דיגיטליות ואנלוגיות. למגבר פיוניר שלך יש DAC מאותו סוג כמו ל-105 ואתה רוצה להשתמש בו. לכן עליך לחבר את ה-103 לפיוניר דרך יציאה דיגיטלית. מאחר ולפיוניר אין כניסת HDMI (כי הוא לא רסיבר קולנוע), מדובר ביציאה אופטית או קואקסיאלית. אני מודע לזה שרשמת שתחבר את הפיוניר לאופו אנלוגית. חשבתי שמדובר בשגיאת הקלדה, אבל אני רואה שלזה התכוונת. אם כך תעשה, כל השמע היוצא מהאופו יומר מדיגיטלי לאנלוגי בתוך האופו על ידי ה-DAC של האופו (Cirrus Logic) ואז יוגבר בפיוניר. הוא לא DAC גרוע, אבל הוא לא ה-DAC האודיופילי של הפיוניר שלך שממנו אתה רוצה להנות. אם תחבר את האופו לפיוניר דיגיטלית, זה יעבוד מצוין ל-CD רגיל וגם למוזיקה מוזרמת, אבל לא ל-SACD.
אם לא הבנתי, הסבר או התעלם. אני רק רוצה שתעשה החלטה מושכלת ולכן אני מציין נקודות שלא הייתי בטוח שאתה מודע אליהן. האופו נגן מצויין, אבל אני לא בטוח שהוא לגמרי מה שאתה חושב.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #27 

פששש... Sacd שומעים רק באנלוג
טוב....
כמו שאמר טל, אפשר לשמוע אותו בדיגיטל והתוצאה מעולה.
פורמט הdsd הוא מעולה.
אם אנלוג עדיף? ייתכן. תלוי למי כנראה. כל אחד והעדפותיו
האם זה שווה העברת שישה כבלים? ייתכן. תלוי למי. כל אחד והעדפותיו.

מכאן ועד הקביעה הנחרצת המרחק הוא רב.

מה שאמר אלון ואמר נכון
כאשר מכניסים sacd שיש בו שכבת cd רגילה לנגן המחובר אופטית (לשמיעת cd רגילים)
האופו (בניגוד לאחרים) לא ינגן את שכבת הסטריאו.

לקשר להזרמה,
ממה שאני ראיתי
האופו לא נוח לגישה ודפדוף בספריות מוזיקה מאוד גדולות
ייתכן ואני טועה
לא ראיתי את ה103, אבל דווקא מישהו שקנה אותו בהמלצתי הפסיק להשתמש בו וקנה סטרימר ייעודי למוזיקה
ולכן סייגתי.

איציק,
אם יש לך שאלה בקשר למה שרשמתי, שאל, אל תעשה לי סימני שאלה.
תנהל בבקשה דיון
ודי עם הזלזול הזה
״הם כנראה לא יודעים״
אם אתה כאן בשביל להנמיך אחרים תמצא את עצמך מהר מאוד מנהל דיונים עם עצמך.
לא בשביל הערות כאלו אנשים עונים כאן.
אתה יכול לא להסכים, אל תזלזל באחרים

Zaviv,
אלון ענה לך על הdac
לכל מכשיר יש מפענח
העם דורש..... כל מיני דברים

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #28 

כמה דברים:

1. ה-OPPO בדגמי 103\105 מעבר לעובדה שאין לו מסך שמציג מידע על השיר המתנגן מעבר למשך זמן הריצה מבחינת נוחות בתור סטרימר נמצא יחסית בחזית - הוא DLNA Renderer ואפשר לשלוט עליו בעזרת כל מני יחידות שליטה ביניהן תוכנות ל-iOS / Android שם יש בהחלט כמה מוצלחות.

2. דווקא יש לא מעט רסיברים מהשנתיים-שלוש האחרונות שיודעים לקבל DSD על גבי HDMI מה שחוסך את ההמרה ל-PCM שמתבצעת במקור.

3. עם זאת, במציאות של ימינו אין יתרון ל-DSD שכן היום תהליכי ההמרת D/A מבוצעים ב-bit-length גבוה משמעותית ותהליכי ה-up/down sampling ש-DSD בא להמנע מהם התקדמו למצב בו שלמות הנתונים לא נפגמת וזאת ע"י שימוש בקצבי דגימה גבוהים ואלגוריתמים מתקדמים יותר מאשר היו בשימוש.

למעשה המצב הוא הפוך - DSD לא התקדם, בעוד שהתהליכים הקשורים בקידוד ב-PCM התקדמו משמעותית.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

מה שאמר אלון ואמר נכון
כאשר מכניסים sacd שיש בו שכבת cd רגילה לנגן המחובר אופטית (לשמיעת cd רגילים)
האופו (בניגוד לאחרים) לא ינגן את שכבת הסטריאו.

מאפה לקח בדיוק את הבדיה הזאת ?????? אלון לא מדוייק

כנסו להגדרות של המכשיר ניתן לשמוע או את המולטי ערוצים או שכבת SACD או שכבת CD

מי שאין לו את האופו 105 שלא יכתוב מה שהוא לא יודע או בדק בעצמו

http://download.oppodigital.com/BDP105/ ... v1.1.1.pdf

עמוד 53 סעיף 1
או בדיוק לבדוק על המכשיר -צריך לשנות את ההגדרות

עובד כמו טיל בכל הזרמת מדיה מהיר עם כתוביות בכל הגדלים סנכרון קול ותמונה וכתובית - אני מחבר 2 של HDD 3 טרה כל אחד ורץ כמו טיל כולל בלו רי מלא בקבצים של 45 גיגה

סם 22
כשהיה ותתחדש בקרוב
שיתאים בול למקרן הסוני שלך 55
זה מדהים השילוב עם מקרן סוני

תדבר אחרת כי תראה מה מסוגל לעשות -תתאהב בו -תזמין כזה או אם לא משנה לך יציאות XLR/ואודיו מעולה קנה את ה103

בדוק לעומק את 105- ותראה מה יודע ומה מזרים ואיזה ספריות יש לו ?- שאלה איך אתה מגדיר את הספריות בHDD
מה שאתה רוצה אתה המגדיר.
הורדתי גם אפליקציה לטבלט כל הספריות עובדות כמו שעון שווצרי -דרך הטבלט

תקנה כזה ותהנה מחוויה בכל הפורמטים ואפשריות קורא הכל מכל

בברכה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #30 

SONYES,
בהזרמת מידע מתכוונים להזרמה מעל הרשת.
לא חיבור כונן קשיח

דפדוף בספרייה עם מעל 4000 דיסקים של מוזיקה
ללא יכולת חיפוש, לי זה לא מתאים

התלות במסך לחיפוש לא מתאימה לי
לא רוצה להדליק טלוויזיה ולא לקחת אייפד בשביל למצוא מוזיקה
זה נחמד כתוספת עבורי
ולאופו אין יתרון בנושא הזה על פני סקוויזבוקס, ההפך
היתרונות שלו לא באוים לידי ביטוי בהזרמת מוזיקה

לשנות הגדרות בכל החלפת דיסק זה פשוט לא נוח
אגב, ב83 זה עבד אחרת

תודה על האיחולים, לא רואה צורך לשדרג מ93 ל103
העם דורש..... כל מיני דברים

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #31 

MarionMan, נכון שהוא מזרים DLNA Renderer, אבל לא gapless, כך שנוצרת הפסקה קלה בין קבצים. אם לא מקשיבים למוסיקה קלאסית או להופעות או לחילופין אם ההפסקה לא מפריעה למאזין, סבבה. אחרת, כדאי לקחת בחשבון. למיטב ידיעתי, רוב הסטרימרים המיועדים למוסיקה כן תומכים ב-gapless. יש תמיכה מסוימת באופו ב-gapless, אבל לא דרך DLNA.

SONYES, מה שציטטת מעמוד 53 הוא נכון ומאפשר לבחור איזו שכבה של ה-SACD נקראת ומנוגנת דרך יציאות אנלוגיות ו-HDMI. לעומת זאת, בעמוד 19 למטה מוסבר שמסיבות של זכויות יוצרים לא ניתן לשמוע SACD דרך יציאה אופטית או קואקסיאלית. אפשר היה להניח שזה לא חל אם משנים את ההגדרות לפי עמוד 53 ובוחרים בשכבת הסטריאו, אבל מבדיקה זה חל גם במקרה הזה. אמנם לא בדקתי ב-105, כי אין לי, אבל בדקתי ב-103D שיש לי וזה נכון. האם בדקת את זה ספציפית (SACD דרך יציאה אופטית או קואקסיאלית גם אחרי שינוי הגדרות) ב-105?

zaviv, לא באתי לריב עם אף אחד פה. יש לי 103D ואני מרוצה. שים לב לחבר את האופו דיגיטלית לפיוניר, כי אחרת לא תהנה מה-DAC של הפיוניר. מעבר לזה, עדיף לעשות דיונים כמו פה לפני קנייה ולא אחריה. אני מקווה שתעשה את הבחירה הנכונה לך ושתהיה מרוצה.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

SAM22

זרימת מדיה מהרשת
1. דרך הדונגל שיש לו אין בעיה בכלל למוסיקה וסרטים - אבל כבל ישיר שחיברתי בינו לבין הראוטר אין מה להשוות בסרטים -קשה לו למשוך קובץ גדול של DSD 5.6 לנסיון ומה גם צריך להוריד תוכנה מיוחדת לשם השמע של 5.6 DSD - כל הפורמטים אחרים טס לי בעיה ומפענח הכל מכל .
כל מה שראיתי ושמעתי - ביוטיוב זורם בשידור HD מהרשת ללא כל בעיה עם איכות צליל ותמונה מדהים ויש לי מכשרים אחרים להשוואה עם היכולת הראות והזרמה של מוסיקה כמו TV ומכשרי בלו רי סוני 370/490 עם יכולת ליו טיוב והפילהרמונית ברלין - TOP

האופו משאיר אותם מאחור ברמת תמונה ואיכות צליל היוצאת מהמכשיר האופו 105 בכל היציאות שלא נדבר על האנלוגיות

אני מחבר שני קוננים כל אחד 3 טרה אגב יכול להתחבר אליו כונן עד 16 טרה ללאבעיה ביררתי עם אופו שירות ארהב
התמיכה שלהם היא יוצאת דופן אני מקבל תשובה תוך שעתיים ופחות לכל השאלות מפנים אותך לקבלת עזרה בצורה מדוייקת .

2. אכן צריך לשנות כדי לשמוע CD אבל מה הטעם בשכבה של CD שיש לך SACD ?? מכשרים אחרים כמו המרנץ 11 ניתן לשנות מהשלט

3. חסר לי באופו תצוגה בפנל של המכשיר יכול להיות גדול ומפורט יותר - כאן צריך שיפור
אין כל האפליקציות של סרטים ומוסיקה מתאמים לארץ רק לארהב זה עובד צריך לשנות IP לאמריקאי אז כל התוכנות יעבדו וגם לשלם לחברה חיצונית וכו בלבול מוח כדי לשנות IP
זה סיפור אחר כבר .

מכשיר תואם ארופאי לא ניתן לפריצה עם קושחה שקוראת בלוי רי מהרשת או ISO אות DSD צרוב ועוד דברים - אבל גם הוא צריך IP אירופאי
המצב לא רחוק כל כך ממכשרי בלו רי של סוני שיש לי 350/370/490 כולם רק יוטיוב ואפליקציות הפלהרמונית ברלין השאר סרטים וכו
לא עובד בישראל ובישפאר לא ממהרים לשנות את זה ומה גם רק פלי S 3/4 נתמך בלו רי כלום רק BD-LIVE
כמובן

יבוא מארהב היום זה 8500 שח מאירופה 12000 בערך אולי פחות לא חישבתי במדוייק

לסיכום מכשיר יוצא מן הכלל בכל המובנים ויש לי למה להשוות מבחינת תמונה וסאונד

ביכולת התמונה עובר את כל מה שיש לי הנל כולל פיוניר LX-08 עם תמונה כמעט ראפראנס -האופו מפורט יותר ועשיר יותר בצבעים
כאשר כל הכיולים שלו על 0 וללא דארבי

מעט כיול ודרבי מדהים לא פחות מזה .

אגב יש לו מגבר אוזניות מובנה אותו מגבר ממש אמנם רק ציפ אחד לשני ערוצים של חברת סנהייזר משתמשת גם למגבר שלה העל 600/800

בדקתי אותו עם אוזניות DT990/880 אודיו טכניקה W1000X וכמובן מה עם לא HD800
התוצאה מדהימה למגבר אוזניות מובנה בתוך מכשיר

סוף סוף מתחרה למגבר אוזניות חיצוני
מקבל יצאת ישירה מהDAC 32
מה עוד צריך לבקש עם שליטה על וליום מהשלט

יכול לשמש גם כפרה לכל דבר עם וליום משתנה בלוגרתמים מיוחד ליצאות XLR מיוחד בתוך הדאק עצמו -קיים רק במערכות הי אנד יקרות

משמש אותי גם לצפיה בסרטים והאזנה לקבצים של מוסיקה וגם בלוי רי אודיו בלבד איכות יוצאת מן הכלל
ממליץ

לסיכום רק מי שיש לו את המכשיר יודע מה הוא מסוגל - ראיתי קראתי וכו לא תופס במקרה זה
בברכה

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #33 

alonwa

נכון זכיות יוצרים אין השמעה דרך יצאת הדגטליות
אבל ניתן לשנות למה שאתה רוצה בתפריט -דרך כונן אין הפסקות דרך הDLNA גם לא אצלי לפחות - בכל מקרה אבדוק שוב

הורדתי אפליקצה לטבלט
יש בו הכל שלט קומפלט +כניסה לקבצים ועוד ועוד מדהים עובד חלק מהיר ומרשים ללא צורך הדלקת TV
כניסה לכל הקבצים מבכל מחשב ברשת הביתית
כניסה לכל קובץ במהירות קריאה דרך הרשת או דרך הכוננים במהירות בזק מדהימה עם תמונה מפילה מכל אפילו הקטנים ביותר

אבל מזרים ללא בעיה כל מוסיקה ללא הפסקות אני מכיר את הבעיה בסטרימר שלי זה קיים באופו 105D שלי - אין לי בעיה תלוי מי עשה את ההפסקות אלו בקובץ שהוא העלה
אני מאזין לכל היצירה ללא הפסקה כמו אופרה שלמה עם המון קטעים ברצף

לגבי הקבצים סדרתי לי לפי נושאים בקלות ניתן לגשת דרך הטבלט ללא צורך בהדלקת מסך
לכל קובץ אודיו וידאו ולנגן לראות בטבלט במידה שהוא תומך בפורמט MKV וכוכ

מה צריך יותר ???

אהה ניתן לחבר סטרימר או בלו רי או כל מכשיר אחר עם יצאת HDMI או מחשב הכל יש לו שני כניסות HDMI אחת מאחורנית אחת מקדימה
יכול להעביר הכל בHD מלא

רק שלא מעביר DTS-HD וכל הפורמטים HD בסאונד אבל מעביר והופך אם יש רק מקור סאונד אחד לדוגמא DTS-HD ל LPCM 2.0
את כל הפורמטים ללא בעיה DTS/DD הכל -בקבצים שלMKV כל מה שמגיע איתו אין בעיה בכלל
זה רק בכניסות HDMI לא ביצאות שלו כמובן
תומך ב36BIT מלא 12 ביט לכל צבע
מסוגל לזהות את הפלסמה שלי שהיא דייפ קולור 36 ללא בעיה ולשדר בהתאם

אפ סקייל שלו מדהים לא פחות מ אין לי מסך UHD אבל אם יהיה יש לו יכולת להפוך הכל ל4K -חזון למועד
מחכה שהאיכות של UHD יהיה במחיר סביר עם איכות שתקבע השנה הזו לסטנדרט אחיד בתעשיה אחרת כל מה שיש היום למכירה
או יקר מאד או עדיין לא ניתן לראות ממש אלא רק בתוכן מסויים מאד נחכה עם זה בנתיים HD הקיים מספיק לי

רק להנות ממנו

alonwa
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #34 

SONYES כתב:alonwa

נכון זכיות יוצרים אין השמעה דרך יצאת הדגטליות
אבל ניתן לשנות למה שאתה רוצה

הורדתי אפליקצה לטבלט
יש בו הכל שלט קומפלט
כניסה לכל הקבצים מבכל מחשב ברשת הביתית
כניסה לכל קובץ במהירות קריאה דרך הרשת או דרך הכוננים במהירות בזק מדהימה עם תמונה מפילה מכל אפילו הקטנים ביותר

אבל מזרים ללא בעיה כל מוסיקה ללא הפסקות אני מכיר את הבעיה בסטרימר שלי זה קיים באופו 105D שלי - אין לי בעיה תלוי מי עשה את ההפסקות אלו בקובץ שהוא העלה
אני מאזין לכל היצירה ללא הפסקה כמו אופרה שלמה עם המון קטעים ברצף

לגבי הקבצים סדרתי לי לפי נושאים בקלות ניתן לגשת דרך הטבל ללא צורך בהדלקת מסך
לכל קובץ אודיו וידאו ולנגן אילו לראות בטבלט במידה שהוא תומך בפורמט MKV וכוכ

מה צריך יותר ???

רק להנות ממנו
...
SONYES, כל מה שרשמת נכון לגבי ה-105D שהוא משמעותית יותר אוניברסלי מה-103D (אבל גם יותר יקר...). חלק ממה שרשמת לא רלבנטי לגבי ה-103D, עליו הדיון. למשל, אם יש לך 103D ומגבר פיוניר כמו שיש ל-zaviv (ובלי רכיבים נוספים כמו מפצל HDMI ל-HDMI ואודיו), בשורה התחתונה, אין דרך לשמוע SACD תוך שימוש ב-DAC של הפיוניר. זו עובדה, לא בדיה.

zaviv, מה ש-SONYES כותב לגבי התמיכה של אופו הוא נכון. רמת התמיכה יוצאת דופן. הם עונים מאוד מהר (לפעמים אפילו בסוף שבוע) ומבינים עניין. אם תשאל אותם שאלה ממוקדת הם יענו לך בלי לנסות לדחוף אותך לקנות. אם במקרה נותרו לך שאלות, תהיות או ספקות אחרי הדיון שהיה פה, אני ממליץ לך לכתוב להם אימייל ולשאול. למשל, אם יש לך שאלות לגבי איך מומלץ לחבר את הרכיבים השונים שלך.

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #35 

alonwa

ה105D שונה מ103D ??

בסאונד אגב יש לו ממרים מעולים אף הם כמו מרנץ בסידרה 6005 CD משתמשים בממרים האלו

אין לי את 103 רק את 105 לא ניתן לשמוע SACD דרך יצאות HDMI אם המגבר לא תומך בממרים DSD מקורים עם רשיון של סוני
כדי לפענח את DSD

סוני הוציאו לפני כמה שנים SCD-XA5400ES עם יצאת HDMI ו I-LINK להעברת קבצים של SACD למכשיר חיצוני
בתנאי שהמכשיר תומך בממיר מתאים DSD בנו אותו למגברים דיגטלים של החברה

למגבר A70 יש ממרים מספיק טובים ואיכותים מספיק כדי להנות מכל פורמט למעט SACD עם רסיבר פיוניר אפילו 87/88 שגם תומכים בממרים מעולים סבר 32 אין תמיכה של DSD למיטב ידעתי אולי אני טועה צריך לבדוק ????

אצלי בפיוניר 83 המידע הSACD משודר ממכשרי הסוני שיש לי לפיוניר והופכים ל PCM 176KHZ

כולל האופו

תכונה אחרת לאופו בתנאי שהוא נתמך עי מכשיר המקבל היא להעביר את ערוצי האודיו אנלוגי דרך HDMI ישירות למגברים ללא המרה

לא ניסיתי כי המכשיר שלי פיוניר 83 לא תומך אולי יש מכשרים אחרים שתומכים העברה ישירה

ומה גם יש לו 7.1 יציאות שאני לא משתמש איתם רק ב HDMI ולהאזנה רצינית

XLR למגבר אוזניות LUXMAN-P1 - ולאוזניות HD800 ושם החגיגה לאוזנים זה כבר סיפור אחר

alonwa
תלוי מה הטופולגיה של המכשיר סביב הדק רק הדק לא מספיק להעביר סאונד משובח או פחות תלוי מה הרכיבו
באופו 105D
יש דואל מונו מממרים לכל ערוץ יצאה ישירה מהדאק כל הדרך עד יצאות XLR /RCA
ממש כמו שיש לי במרנץ SA 11 או DAC האגדי של מרנץ אף הוא CDA-94 דואל מונו עם שנאים הביציאת XLR שלו והוא עוד מ1986

אז לקבל באופו את כל הדברים האלו זה כיף

A-70 PIONNER גם חשבו על סאונד משובח

מגבר A-70 מעולה בנוי מדהים +אופו 103 + רסיבר פיוניר 83-88 +מקרן סוני 30/50/55 זהו לא צריך לצאת מהבית

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #36 

alonwa כתב:MarionMan, נכון שהוא מזרים DLNA Renderer, אבל לא gapless, כך שנוצרת הפסקה קלה בין קבצים. אם לא מקשיבים למוסיקה קלאסית או להופעות או לחילופין אם ההפסקה לא מפריעה למאזין, סבבה. אחרת, כדאי לקחת בחשבון. למיטב ידיעתי, רוב הסטרימרים המיועדים למוסיקה כן תומכים ב-gapless. יש תמיכה מסוימת באופו ב-gapless, אבל לא דרך DLNA.
...
·

האמת עד היום לא ממש עניינה אותי הסוגיה הזו כך שאין לי מושג לגבי ה-OPPO (יש לי 103D, אבל למוסיקה יש לי סטרימר אודיו של LINN - מאמין ששם זה נתמך).

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”