?sam22 כתב:alonwa,
כל מילה נכונה...
·

·9000es כתב:SONYES......
כנראה הם לא יודעים ש SACD מתנגן באנאלוג .
·...
רציתי ליידע את zaviv שאם הוא ירצה לשמוע SACD, אז הוא בעצם ישתמש ב-DAC של האופו ולא של הפיוניר. אפשר לעקוף את המגבלה דרך יציאת ה-HDMI ומפצל HDMI לאופטי/קואקסיאלי או פשוט להסתפק ב-DAC של האופו. לא נראה לי ש-zaviv ידע את זה (אולי כן - אני לא בטוח אם ידע) ולכן ציינתי.9000es כתב:SONYES......
כנראה הם לא יודעים ש SACD מתנגן באנאלוג .
·...
נראה לי שלא הבנת/קראת את השרשור מתחילתו עד סופו, אני מתכוון לחבר את ה- 103 שאין לו בכלל DAC (ל- 105 יש) לפיוניר A70 מגבר אינטגרייד שבו יש את ה- DAC של האופו 105 וזו הסיבה שירדתי מה- 105 מלכתחילה.alonwa כתב:רציתי ליידע את zaviv שאם הוא ירצה לשמוע SACD, אז הוא בעצם ישתמש ב-DAC של האופו ולא של הפיוניר. אפשר לעקוף את המגבלה דרך יציאת ה-HDMI ומפצל HDMI לאופטי/קואקסיאלי או פשוט להסתפק ב-DAC של האופו. לא נראה לי ש-zaviv ידע את זה (אולי כן - אני לא בטוח אם ידע) ולכן ציינתי..........
דווקא נראה לי שהבנתי. אסביר מה אני מבין ונראה אם זה רלבנטי למה שכתבת. יכול להיות שלא - אמור אתה.zaviv כתב:נראה לי שלא הבנת/קראת את השרשור מתחילתו עד סופו, אני מתכוון לחבר את ה- 103 שאין לו בכלל DAC (ל- 105 יש) לפיוניר A70 מגבר אינטגרייד שבו יש את ה- DAC של האופו 105 וזו הסיבה שירדתי מה- 105 מלכתחילה.......
האופו יהיה מחובר ל-LX87 ב- HDMI אך ורק לצורך סרטים/ הופעות/ סדרות וכו' כיוון שאז אני משתמש ב- 87 לצורך פיענוח ואת ההגברה ייתן ה- A70
·...

SONYES, כל מה שרשמת נכון לגבי ה-105D שהוא משמעותית יותר אוניברסלי מה-103D (אבל גם יותר יקר...). חלק ממה שרשמת לא רלבנטי לגבי ה-103D, עליו הדיון. למשל, אם יש לך 103D ומגבר פיוניר כמו שיש ל-zaviv (ובלי רכיבים נוספים כמו מפצל HDMI ל-HDMI ואודיו), בשורה התחתונה, אין דרך לשמוע SACD תוך שימוש ב-DAC של הפיוניר. זו עובדה, לא בדיה.SONYES כתב:alonwa
נכון זכיות יוצרים אין השמעה דרך יצאת הדגטליות
אבל ניתן לשנות למה שאתה רוצה
הורדתי אפליקצה לטבלט
יש בו הכל שלט קומפלט
כניסה לכל הקבצים מבכל מחשב ברשת הביתית
כניסה לכל קובץ במהירות קריאה דרך הרשת או דרך הכוננים במהירות בזק מדהימה עם תמונה מפילה מכל אפילו הקטנים ביותר
אבל מזרים ללא בעיה כל מוסיקה ללא הפסקות אני מכיר את הבעיה בסטרימר שלי זה קיים באופו 105D שלי - אין לי בעיה תלוי מי עשה את ההפסקות אלו בקובץ שהוא העלה
אני מאזין לכל היצירה ללא הפסקה כמו אופרה שלמה עם המון קטעים ברצף
לגבי הקבצים סדרתי לי לפי נושאים בקלות ניתן לגשת דרך הטבל ללא צורך בהדלקת מסך
לכל קובץ אודיו וידאו ולנגן אילו לראות בטבלט במידה שהוא תומך בפורמט MKV וכוכ
מה צריך יותר ???
רק להנות ממנו...

·alonwa כתב:MarionMan, נכון שהוא מזרים DLNA Renderer, אבל לא gapless, כך שנוצרת הפסקה קלה בין קבצים. אם לא מקשיבים למוסיקה קלאסית או להופעות או לחילופין אם ההפסקה לא מפריעה למאזין, סבבה. אחרת, כדאי לקחת בחשבון. למיטב ידיעתי, רוב הסטרימרים המיועדים למוסיקה כן תומכים ב-gapless. יש תמיכה מסוימת באופו ב-gapless, אבל לא דרך DLNA....