התלבטות איזה רובוט לקנות
שלום לכל הגולשים,
אני רוצה לשאול אותכם איזה רובוט יש ברשותכם ועל מה אתם ממליצים...
ברשותי כלב ואני מעוניין רובוט שיטפל בעניין השיערות רובוט לא כל כך רועש אבל טוב עם כלבים ושיערות ...
אז חשבתי ללכת על ה רובוט המרובע של lg יש לכם המלצות איך הוא או חשבתי על ה iclebo מי יותר טוב מבין השתיים והאם יש חלקי חילוף ושירות טוב ל iclebo arte
אני רוצה לשאול אותכם איזה רובוט יש ברשותכם ועל מה אתם ממליצים...
ברשותי כלב ואני מעוניין רובוט שיטפל בעניין השיערות רובוט לא כל כך רועש אבל טוב עם כלבים ושיערות ...
אז חשבתי ללכת על ה רובוט המרובע של lg יש לכם המלצות איך הוא או חשבתי על ה iclebo מי יותר טוב מבין השתיים והאם יש חלקי חילוף ושירות טוב ל iclebo arte
שלום גם לך,
יש בפורום מידע די ממצה יחסית לתחום צר כל כך, אם תקרא תקבל הרבה תשובות לשאלה הראשונה.
ספיציפית לשאלה על הICLEBO - הוא מאד שקט, מסתדר טוב עם שערות (יש גם מברשת משופרת אבל גם הרגילה טובה לכך), השרות מצוין, שוב - תקרא פוסטים קודמים כעל כל הרובוטים.
בהצלחה.
יש בפורום מידע די ממצה יחסית לתחום צר כל כך, אם תקרא תקבל הרבה תשובות לשאלה הראשונה.
ספיציפית לשאלה על הICLEBO - הוא מאד שקט, מסתדר טוב עם שערות (יש גם מברשת משופרת אבל גם הרגילה טובה לכך), השרות מצוין, שוב - תקרא פוסטים קודמים כעל כל הרובוטים.
בהצלחה.
את חוויותי עם רובוט ה-LG ניתן למצוא בהודעות העבר שלי.
אם אתה מחפש רובוט עם ניווט טוב, כנראה שכדאי ללכת על אייקלבו - רונן (הייבואן הרשמי) נמצא כאן בפורום ועונה על רוב השאלות בצורה עניינית ומקצועית.
אם אתה מחפש רובוט עם שאיבה טובה וניקוי קל של הרובוט עצמו, האיירובוט 870 נהדר (אישית אני איתו עכשיו) - אבל הוא לא חף מבעיות (מרעיש קצת יותר, ניווט "רנדומי", אצל חלק מהאנשים משמיע תיקתוקים בזמן טעינה).
עם ה-NEATO אין לי נסיון כלל.
אם אתה מחפש רובוט עם ניווט טוב, כנראה שכדאי ללכת על אייקלבו - רונן (הייבואן הרשמי) נמצא כאן בפורום ועונה על רוב השאלות בצורה עניינית ומקצועית.
אם אתה מחפש רובוט עם שאיבה טובה וניקוי קל של הרובוט עצמו, האיירובוט 870 נהדר (אישית אני איתו עכשיו) - אבל הוא לא חף מבעיות (מרעיש קצת יותר, ניווט "רנדומי", אצל חלק מהאנשים משמיע תיקתוקים בזמן טעינה).
עם ה-NEATO אין לי נסיון כלל.
אייקלבו ללא שם???
בדוק בפורומים בעולם, במיוחד ברוסית (ואני לא רוסי- פשוט השתמשתי במתרגם של גוגל)
ותבין כמה הוא בעל שם.
מעבר לכך, אני חושב שהקלבו קודם לרומבה.
לגבי היבואן- דפדף בפורום.
באשר ליבואנים אחרים- אל תשכח שאתה בארץ ואחריות, היא לא הצד החזק שלהם, במיוחד כאשר חולפת לה שנה.
ותבין כמה הוא בעל שם.
מעבר לכך, אני חושב שהקלבו קודם לרומבה.
לגבי היבואן- דפדף בפורום.
באשר ליבואנים אחרים- אל תשכח שאתה בארץ ואחריות, היא לא הצד החזק שלהם, במיוחד כאשר חולפת לה שנה.
- TalZendler
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- rozenberg82
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 104
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
אני כרגע מתלבט מה לקנות (היה לי ניטו מחו"ל שהחליט למות - ובגלל השירות "המצויין" של היבואן אני פשוט מוותר עליו - סיפור ארוך) , מביקורות שקראתי נראה לי שה ICLEBO יהיה הקניה הבאה שלי (בכל המבחנים הוא עקף את ה LG)
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
ה-Deebot של אקוווקס שנמכר בדיוטי פרי עושה את העבודה וביחס למחיר זאת עסקה די טובה. רשמתי התרשמות שלי לאחר מספר הפעלות שגם היום עם קצת יותר נסיון לא השתנתה.