צבעים מוזרים
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
כן.
השאלה היא איך רואים סרטים ממקור איכותי.
השאלה היא איך רואים סרטים ממקור איכותי.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

מה זה "תן לי אחד" ? שאני אתן לך סרט?
אין לי איך לתת לך סרט, אני גם לא רוצה להיכנס כאן לפיראטיות על דפי הפורום.
אתה יכול אפילו סתם להריץ מיוטיוב, כמו אלו למשל: (הם לא באיכות מדהימה, אבל סבירים לבדיקה כזו)
על איזה מסך מדובר? איך אתה מריץ בכלל את הסרטים? קודי צפייה ישירה, או שאתה מפעיל דרכה קבצים שהורדת?
אין לי איך לתת לך סרט, אני גם לא רוצה להיכנס כאן לפיראטיות על דפי הפורום.
אתה יכול אפילו סתם להריץ מיוטיוב, כמו אלו למשל: (הם לא באיכות מדהימה, אבל סבירים לבדיקה כזו)
על איזה מסך מדובר? איך אתה מריץ בכלל את הסרטים? קודי צפייה ישירה, או שאתה מפעיל דרכה קבצים שהורדת?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות באמת שהוידאו השני קצת כבד בגלל ה 60 פריימים לשנייה
אתה מדבר על מסך 48H6400 ?
נסה עם עוד סרטים ואפילו שים סרט איכותי על דיסק און קי וחבר ישירות למסך ונגן ממנו. כך תוכל לבודד מהעסק הזה את המחשב, הכרטיס מסך, הנגן וקודקים..
אתה מדבר על מסך 48H6400 ?
נסה עם עוד סרטים ואפילו שים סרט איכותי על דיסק און קי וחבר ישירות למסך ונגן ממנו. כך תוכל לבודד מהעסק הזה את המחשב, הכרטיס מסך, הנגן וקודקים..
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אין לי מושג לגבי המחשב, לא כזה מבין בנישה הזו..
לגבי המסך - יש לו חיבור USB ונגן פנימי של המסך. ניסית להריץ סרטים ישירות דרכו כפי שרשמתי לך קודם?
לגבי המסך - יש לו חיבור USB ונגן פנימי של המסך. ניסית להריץ סרטים ישירות דרכו כפי שרשמתי לך קודם?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

אז אם דרך המסך עצמו הסרט נראה טוב אז כנראה שמשהו בהגדרות במחשב שלך או בנגן עצמו לא מוגדר כמו שצריך. (אולי אפילו בעיית חומרה?)
אולי יעזור לך להעלות לכאן תמונות השוואה של אותו פריים, תצלם פעם אחת את התוצאה שאתה מקבל מהמחשב ופעם שניה את התוצאה שאתה מקבל מהנגן הפנימי של המסך. אולי זה יעזור יותר להבין מהי בדיוק הבעיה.
אולי יעזור לך להעלות לכאן תמונות השוואה של אותו פריים, תצלם פעם אחת את התוצאה שאתה מקבל מהמחשב ופעם שניה את התוצאה שאתה מקבל מהנגן הפנימי של המסך. אולי זה יעזור יותר להבין מהי בדיוק הבעיה.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

סורי, באמת לא יודע לעזור לגבי המחשב, זה יכול להיות כל כך הרבה גורמים..
אולי משהו לא מוגדר נכון בדרייבר של הכרטיס מסך, אולי בנגן עצמו. באמת לא יודע לומר בוודאות.
נסה אולי לפתוח על זה דיון בפורום מחשוב HTPC, זה יקבל יותר חשיפה להרבה יותר חבר'ה שמבינים עניין.
אולי משהו לא מוגדר נכון בדרייבר של הכרטיס מסך, אולי בנגן עצמו. באמת לא יודע לומר בוודאות.
נסה אולי לפתוח על זה דיון בפורום מחשוב HTPC, זה יקבל יותר חשיפה להרבה יותר חבר'ה שמבינים עניין.