חווית קנייה של רובוט iclebo arte (יש עדכון) ...
שלום לכולם . ברצוני לשתף אתכם בחווית הקנייה של השואב הרובוטי המהולל של הפורום ..
בתאריך 23.12.14 רכשתי דרך אתר p1000 שואב מסוג iclebo מחודש . בהזמנה היה מצויין שזמן ההספקה המירבי הוא כ14 ימי עסקים . לאחר 13 ימי עסקים שבהם לא נוצר איתי שום קשר מהספק אני יצרתי איתו קשר ושם נאמר לי שיבדקו את זה ויצרו איתי קשר למחרת כלומר ביום ה14. חיכיתי לטלפון שלהם שכמובן לא הגיע והיום יצרתי איתם קשר בשנית .. בשיחה עם הנציגה של היבואן נאמר לי שהיו אמורים להודיע לי שיש עיכוב (כמובן שאף אחד לא יצר איתי קשר עד כתיבת שורות אלה) בגלל שאין חלקי חילוף זמינים . וכשנשאלה כמה זמן העיקוב יקח היא אמרה שבועיים מה שיוצר מצב שאני אמור לקבל את הרובוט רק כעבור יותר מחודש מיום ההזמנה .. אני קורא את התגובות שלכם על השירות וכמה כדאי לקנות בארץ בגלל שהיבואן הוא כזה טוב ועומד מאחורי המוצר שלו ונותן שרות מעולה אבל צר לי לקלקל את האווירה שנוצרה כי כנראה שהמצב לא כזה ורוד כמו שנראה כאן וכנראה הביקורות הם מגמתיות ולא ממש אובייקטיביות מסיבה כלשהי .. מקווה שהדעה שלי גם תשתנה מה שלא נראה לי לפי רוח הדברים . קחו את זה כנקודה למחשבה לפני רכישת הרובוט ...
תודה ויום טוב ..
בתאריך 23.12.14 רכשתי דרך אתר p1000 שואב מסוג iclebo מחודש . בהזמנה היה מצויין שזמן ההספקה המירבי הוא כ14 ימי עסקים . לאחר 13 ימי עסקים שבהם לא נוצר איתי שום קשר מהספק אני יצרתי איתו קשר ושם נאמר לי שיבדקו את זה ויצרו איתי קשר למחרת כלומר ביום ה14. חיכיתי לטלפון שלהם שכמובן לא הגיע והיום יצרתי איתם קשר בשנית .. בשיחה עם הנציגה של היבואן נאמר לי שהיו אמורים להודיע לי שיש עיכוב (כמובן שאף אחד לא יצר איתי קשר עד כתיבת שורות אלה) בגלל שאין חלקי חילוף זמינים . וכשנשאלה כמה זמן העיקוב יקח היא אמרה שבועיים מה שיוצר מצב שאני אמור לקבל את הרובוט רק כעבור יותר מחודש מיום ההזמנה .. אני קורא את התגובות שלכם על השירות וכמה כדאי לקנות בארץ בגלל שהיבואן הוא כזה טוב ועומד מאחורי המוצר שלו ונותן שרות מעולה אבל צר לי לקלקל את האווירה שנוצרה כי כנראה שהמצב לא כזה ורוד כמו שנראה כאן וכנראה הביקורות הם מגמתיות ולא ממש אובייקטיביות מסיבה כלשהי .. מקווה שהדעה שלי גם תשתנה מה שלא נראה לי לפי רוח הדברים . קחו את זה כנקודה למחשבה לפני רכישת הרובוט ...
תודה ויום טוב ..
נערך לאחרונה על ידי Sroreli ב 14/01/2015 21:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני כותב מתוך ההתנסות שלי ומחווית הקניה הלא כל כך נעימה בלשון המעטה ואין שום קשר לוותק החברות . אני חושב שאנשים צריכים לראות את שתי הצדדים של המטבע גם כשזה לא נעים לפעמים .. כאשר עושים ממשהו כזה טוב ומשובח ומסתבר שלא כך המצב אז עולים שאלות ... אין לי טענות ספציפיות לאף אחד אני רק חושב שהאהדה שקיבל פה היבואן לא עומדת בקו אחד עם השירות שקיבלתי שהיה באמת רחוק מהמצופה וחשוב לי שידעו מזה זה הכל .
תגובת ייבואן ICLEBO
שלום sroreli ושאר חבריי הפורום,
תיתכן תשובה קצת ארוכה. מי שירגיש שהוא נרדם יוכל לעבור לסוף התגובה....
אני מצטער שאתה כועס ברמה כזו שמובילה אותך לקבוע קביעות שעושות עוול לחבריי פורום שכמוך בחרו לשתף את הכלל בחוויות שלהם איתנו. החוויה שלך היתה לא טובה, של אחר טובה מאוד ועוד אחד עם חוויה בינונית. אתה מצאת לנכון להזהיר את הכלל בעוד שכותבים אחרים החליטו לשתף את הכלל בחוויות אחרות. לשמחתינו, הרוב המכריע של המגיבים מרוצים. ברור לנו שלא נוכל לרצות תמיד את כולם וכמו במערכות אחרות, גם במערכת שלנו ישנן תקלות. כאמירה גורפת, אין לנו קשר למה שנכתב כאן או בפורומים אחרים!
זה באופן כללי. ספציפית לגבי העניין שהעלית : קנית רובוט אצל מפיץ שם התחייבו לך על 14 ימי עסקים. זאת על אף שתנאי המכר שלנו לגבי רובוט מחודש הן 21 ימי עסקים. מובן מאליו אנו אחראים על המידע שנמסר על ידי המפיצים ואכן ביקשנו את המפיץ שישנה את המידע שהוא מעביר ללקוחות. לצערי זה לא קרה. ביממה הקרובה נדאג להסרת המוצר (המחודש) מהאתר של המפיץ.
כלקיחת אחריות, הודענו כי נפצה את מי שציפה לקבל את המוצר תוך 14 ימי עסקים ונרחיב את האחריות מ 12 ל 18 חודשים.
ביום ראשון דיברתי איתי . סגרנו שהרובוט יגיע אליך ביום שני ( אתמול). אני מבין שזה לא קרה על אף שהועבר לחברת השליחויות עם בקשה למשלוח מיוחד. שוב, באחריותינו לוודא שתקבל את המוצר בזמן וכשל של חברת השליחויות הוא כשל שלנו. אתעדכן מול השליחים ואודיע לך מדוע לא הגיע ומתי יגיע. אני מודע לכך שנאמר לך היום שאספקת המוצר תהיה במהלך השבועיים הקרובים. מדובר בהנחיה רוחבית לכל המחודשים שמכרנו. מי שהעבירה לך את המידע טעתה גם באופן העברת המידע וגם בכך שלא בדקה בהזמנה שלך שהרובוט נשלח.
ברור שנעים לנו יותר לקרוא תגובות טובות. אך גם משוב כשלך חשוב מאוד כחלק מתליכיי הלמידה ואני מודה לך שטרחת לשתף את הכלל ואותנו בחוויה הלא נעימה שחווית. שביעות רצון לקוחותנו חשובה לנו מ א ו ד ואנו נעזר במה שכתבת.
תיתכן תשובה קצת ארוכה. מי שירגיש שהוא נרדם יוכל לעבור לסוף התגובה....
אני מצטער שאתה כועס ברמה כזו שמובילה אותך לקבוע קביעות שעושות עוול לחבריי פורום שכמוך בחרו לשתף את הכלל בחוויות שלהם איתנו. החוויה שלך היתה לא טובה, של אחר טובה מאוד ועוד אחד עם חוויה בינונית. אתה מצאת לנכון להזהיר את הכלל בעוד שכותבים אחרים החליטו לשתף את הכלל בחוויות אחרות. לשמחתינו, הרוב המכריע של המגיבים מרוצים. ברור לנו שלא נוכל לרצות תמיד את כולם וכמו במערכות אחרות, גם במערכת שלנו ישנן תקלות. כאמירה גורפת, אין לנו קשר למה שנכתב כאן או בפורומים אחרים!
זה באופן כללי. ספציפית לגבי העניין שהעלית : קנית רובוט אצל מפיץ שם התחייבו לך על 14 ימי עסקים. זאת על אף שתנאי המכר שלנו לגבי רובוט מחודש הן 21 ימי עסקים. מובן מאליו אנו אחראים על המידע שנמסר על ידי המפיצים ואכן ביקשנו את המפיץ שישנה את המידע שהוא מעביר ללקוחות. לצערי זה לא קרה. ביממה הקרובה נדאג להסרת המוצר (המחודש) מהאתר של המפיץ.
כלקיחת אחריות, הודענו כי נפצה את מי שציפה לקבל את המוצר תוך 14 ימי עסקים ונרחיב את האחריות מ 12 ל 18 חודשים.
ביום ראשון דיברתי איתי . סגרנו שהרובוט יגיע אליך ביום שני ( אתמול). אני מבין שזה לא קרה על אף שהועבר לחברת השליחויות עם בקשה למשלוח מיוחד. שוב, באחריותינו לוודא שתקבל את המוצר בזמן וכשל של חברת השליחויות הוא כשל שלנו. אתעדכן מול השליחים ואודיע לך מדוע לא הגיע ומתי יגיע. אני מודע לכך שנאמר לך היום שאספקת המוצר תהיה במהלך השבועיים הקרובים. מדובר בהנחיה רוחבית לכל המחודשים שמכרנו. מי שהעבירה לך את המידע טעתה גם באופן העברת המידע וגם בכך שלא בדקה בהזמנה שלך שהרובוט נשלח.
ברור שנעים לנו יותר לקרוא תגובות טובות. אך גם משוב כשלך חשוב מאוד כחלק מתליכיי הלמידה ואני מודה לך שטרחת לשתף את הכלל ואותנו בחוויה הלא נעימה שחווית. שביעות רצון לקוחותנו חשובה לנו מ א ו ד ואנו נעזר במה שכתבת.
אני לא עושה את זה בדרך כלל
בעיקר כי רוב הספקים איתם יוצא לי לעבוד (לצערי) לא נותנים לי סיבה לכך, אבל במקרה של רובו-טים (וגם רונן אישית) אני חייב לציין שרמת השירות שקיבלנו באופן אישי ראויים להערכה ולציון. מאוד נדיר בנוף הישראלי.
יש לנו את הרובוט (Iclebo) למעלה משנה ולא מזמן נתקלנו בבעיה מבחינת רמת הניקיון. אבחון הבעיה הוביל לכך שהרובוט צריך להגיע לטיפול היבואן.
מפה לשם, כל עניין האיסוף והמשלוח קצת הסתרבל (לא באשמת היבואן אלא, ככל הנראה הקבלן משלוחים/איסופים שלהם) ולקח יותר זמן מאשר הערכנו.
בשורה התחתונה, רונן עשה הכל (!) כדי שנצא מרוצים למרות החוויה הלא נעימה.
בלב שלם אמליץ על הרובוט:
א) בגלל רמת השירות של היבואן.
ב) בגלל שהוא עונה על הצרכים שלנו (אין לנו בעלי חיים או שטיחים).
מספיק היה לראות את הבית, בתקופה שהרובוט היה בטיפול, כדי להבין כמה הוא תורם לנו כשהוא בסביבה.
יש לנו את הרובוט (Iclebo) למעלה משנה ולא מזמן נתקלנו בבעיה מבחינת רמת הניקיון. אבחון הבעיה הוביל לכך שהרובוט צריך להגיע לטיפול היבואן.
מפה לשם, כל עניין האיסוף והמשלוח קצת הסתרבל (לא באשמת היבואן אלא, ככל הנראה הקבלן משלוחים/איסופים שלהם) ולקח יותר זמן מאשר הערכנו.
בשורה התחתונה, רונן עשה הכל (!) כדי שנצא מרוצים למרות החוויה הלא נעימה.
בלב שלם אמליץ על הרובוט:
א) בגלל רמת השירות של היבואן.
ב) בגלל שהוא עונה על הצרכים שלנו (אין לנו בעלי חיים או שטיחים).
מספיק היה לראות את הבית, בתקופה שהרובוט היה בטיפול, כדי להבין כמה הוא תורם לנו כשהוא בסביבה.
אני מצטרף למרוצים- רמת השירות טובה מאד, בנוגע לרובוט, אכן הוא מהולל
לאחר כ 4 חודשי שירות, אני כ"כ מאושר שהחזרתי איי רובוט 880 והחלפתי אותו ב iclebo.
בפרספקטיבה לאחור , הרומבה פשוט בדיחה.
בפרספקטיבה לאחור , הרומבה פשוט בדיחה.
ההבדל בינינו, שלי היה את שניהם. והקלבו פשוט מדהים. (so far)
מכותבים אחרים ניתן ללמוד שגם לאחר שנים, הוא עדין עובד.
אני יכול להעיד רק על שיטת הפעולה ויכולת הניקוי.
הקלבו מהיר ושיטתי, כמעט תמיד חוזר לעמדה, נדיר שיפספס חדרים.(מפספס רק כאשר אנחנו בבית)
הרומבה לעומתו, מסתובב באופן אקראי בכל הבית. ככל שהבית גדול יותר, כך הסיכוי שלו לכסות את כל הבית נמוך יותר.
פשוט לא נעים להיות במחיצתו מעל שעתיים ולראות אותו חוזר וחוזר על חדר מסוים, כאשר חדרים ליד , הוא מתעלם מהם.
(למרות המגדלורים!!!)
מה שהייתי גונב מהרומבה , זה את המברשות, כאן הם הצליחו. בשניות בודדות, ניתן לנקות את הרובוט, לעומת 5 דקות בקלבו.
באופן אבסורדי אני יכול לומר ,שמאז שיש לנו את הקלבו הבית פשוט יותר מלוכלך, אומנם אין שערות ואבק, אבל תדירות הספונג'ה ירדה
לפעם בשבועיים שלושה. באשר לאזורים שהקלבו לא נכנס אליהם, המצב בכלל קטסטרופה.
·
אני יכול להעיד רק על שיטת הפעולה ויכולת הניקוי.
הקלבו מהיר ושיטתי, כמעט תמיד חוזר לעמדה, נדיר שיפספס חדרים.(מפספס רק כאשר אנחנו בבית)
הרומבה לעומתו, מסתובב באופן אקראי בכל הבית. ככל שהבית גדול יותר, כך הסיכוי שלו לכסות את כל הבית נמוך יותר.
פשוט לא נעים להיות במחיצתו מעל שעתיים ולראות אותו חוזר וחוזר על חדר מסוים, כאשר חדרים ליד , הוא מתעלם מהם.
(למרות המגדלורים!!!)
מה שהייתי גונב מהרומבה , זה את המברשות, כאן הם הצליחו. בשניות בודדות, ניתן לנקות את הרובוט, לעומת 5 דקות בקלבו.
באופן אבסורדי אני יכול לומר ,שמאז שיש לנו את הקלבו הבית פשוט יותר מלוכלך, אומנם אין שערות ואבק, אבל תדירות הספונג'ה ירדה
לפעם בשבועיים שלושה. באשר לאזורים שהקלבו לא נכנס אליהם, המצב בכלל קטסטרופה.
·
·Sroreli כתב:אני מודה לך על ההתיחסות המהירה והעניינית לבעיה שהעליתי ואני שמח לגלות שהשירות ממך הוא לא כמו שחוויתי עד עכשיו ומקווה להמשך התקשרות טובה איתכם .. מחכה לתשובתך לגבי העניינים שעלו ..
תודה ויום נעים .....
אם עמדתך היום שונה, אז מומלץ והגון שתערוך את הכותרת השלילית
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
לדעתי הוא לא צריך לערוך את הכותרת אלא רק לרשום בסוגריים שיש עדכון.
זה שפעלו לשביעות רצונו בהמשך לא מוחק את החוויה הפחות טובה שעבר לפני שהעלה אותה על הכתב.
זאת דעתי בלבד.
זה שפעלו לשביעות רצונו בהמשך לא מוחק את החוויה הפחות טובה שעבר לפני שהעלה אותה על הכתב.
זאת דעתי בלבד.
- kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
@newboy
זאת רק דעה לא אמונה. לא צריך להיסחף.
זאת רק דעה לא אמונה. לא צריך להיסחף.
אני מנוסה בשניהם
SnAriel, לא זכור לי שאנחנו מכירים. על כן לא ברורה לי מסקנתך שאני לא מנוסה בשניהם. שניהם היו אצלי, ובסיכומו של דבר בחרתי ברומבה. את השיקולים אשמור עמי, מטעמי ג'נטלמניות. לצאת בהצהרות כאילו הרומבה בדיחה זו גישה לא מקצועית ולא אחראית. הרומבה מתוכנן אחרת מהאייקלבו ולכן שיטת העבודה שלו שונה. האייקלבו עובד שיטתי. אבל איך אומרים - הרומבה Bullet Proof. וזה מבחינתי אומר הכל. רוצה אנלוגיה? גיר ה DSG7 של המכוניות מתוצרת תאגיד פולקסוואגן (VAG) מתקדם טכנולוגית. אבל אמינות יוק. המכוניות הצרפתיות במשך שנים כללו חידושים הנדסיים ברמה גבוהה מאוד, אבל לא עמדו במבחן אמינות ארוכת טווח. ויש עוד ועוד דוגמאות. אני מעדיף משהו שעובד, ולטווח ארוך, של שנים. בלי קומבינות, בלי שטיקים. אני מאחל פרנסה טובה והצלחה לכל יבואני הרובוטים. יש מקום לכולם, ו May the best one wins!
טוב ברצוני לעדכן על התפתחות העניינים . היום קיבלתי את השואב בשעות הערב .. אני חייב לציין שמרגע שרונן נכנס לתמונה באופן אישי דברים כבר נראו אחרת והוא דאג ועשה הכל כדי שאני יהיה מרוצה .. נתגלה לפני אדם אכפתי וישר שעומד במילה שלו ושהלקוח חשוב לו מאוד .. כאשר ראיתי את ההתנהלות שלו איתי הבנתי על מה כל התשבוחות וצר לי שהיה צריך להגיע למצב כזה כי באמת מדובר בבחור רציני ואמין שמגיע לו כל הערכה שהוא מקבל .. אז רונן אני מנצל את המקום הזה שוב להודות לך על העזרה והדאגה וכל הכבוד ..