דחוף - האם מומלץ ECOVACS D62 מהדיוטי? (יש עדכון)
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 20 פעמים
מוכרים בדיוטי את הדגם D62 שמבדיקה שעשיתי הוא כמו ה-D63 רק בלי שלט וקיר וירטואלי ב-200$.
http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.asp ... 15&vmenu=6
מישהו מכיר ויודע אם שווה את המחיר?
אח שלי טס היום בלילה ואשמח לתשובה כמה שיותר מהר.
תודה!
http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.asp ... 15&vmenu=6
מישהו מכיר ויודע אם שווה את המחיר?
אח שלי טס היום בלילה ואשמח לתשובה כמה שיותר מהר.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי kleinimrod ב 14/01/2015 14:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

למה הפורום מצנזר את שם החברה באנגלית (******) והופך את זה לכוכביות??? 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כחברה עושה פרסום סמוי בפורומים, שותלת לינקים ומנסה לעשות קידום בצורה שמתחפשת לשאלות והמלצות תמימות של גולשים, אנחנו מערים, פעם פעמיים ומשאין קול ואין עונה, לא נותר לנו אלא לצנזר את המותג אולי בדרך הזו יבינו שהנזק ארוך הטווח יהיה גדול מהתועלת קצרת הטווח....
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

הבנתי. אבל תאכלס שווה 200 דולר או לא?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

סבבה. תודה בכל מקרה.
קנו לי אותו עכשיו בדיוטי אבל אקבל אותו רק עוד כמה שבועות. אחרי שאשתמש בו אשתדל להעלות סקירה שלי.
קנו לי אותו עכשיו בדיוטי אבל אקבל אותו רק עוד כמה שבועות. אחרי שאשתמש בו אשתדל להעלות סקירה שלי.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

-
kleinimrod
- חבר פעיל מאוד

עדכון:
קיבלתי את הרובוט מדגם D62 לפני מספר ימים ועד עכשיו הספקתי להפעיל אותו פעמיים.
רושם ראשוני למי שמתלבט כמוני אם לקנות מהדיוטי ב-200$ (אשתדל לרשום סקירה מעמיקה בהמשך לאחר שאבחן אותו יותר):
זמן פעולה: בדיוק 80 דקות כמו שמצהיר היבואן. טעינה 3 שעות.
כושר ניקוי: מפתיע לטובה (בהתייחס למחיר). לאחר 2 הפעלות מיכל האיסוף (0.7 ליטר) היה מפוצץ באבק שלא ידעתי שהיה קיים בבית.
רעש: הרובוט די שקט (לפי הנתונים 60DB) אך אני לא מכיר רובוטים אחרים כדי להשוות.
כיסוי: נתתי לו לשאוב שני חדרים, מסדרון ארוך, סלון ומטבח (כ-75 מטר). הוא עבר על משהו כמו 90% מהשטח - שבחלק מהמקומות הוא עבר מספר פעמים. סה"כ חוץ מלפספס כמה נקודות (לרוב בפינות) הוא עבר על הכל - כולל שטיח בסלון.
התמצאות בשטח: הרובוט פועל כמו ה-IROBOT בשיטוט רנדומאלי בבית. באופן מפתיע, הוא נתן לי הרגשה שהוא יותר מסתם משוטט. למשל, הוא עבר מתחת לשולחן בסלון והסתובב מתחת לרגליים, נסע בצמוד לקירות והקיף עצמים בולטים (כמו מקרר).
חיישנים: לרובוט חיישני אבק שנראה שעובדים טוב. במספר מקומות שהוא הרגיש שיש בהם יותר לכלוך הוא עבר מספר פעמים מבלי להיתקל בכלום (נסיעה של קדימה ואחורה או בסיבובים).
חזרה לעמדת טעינה: בפעמיים שניקה חזר לבד בלי בעיה. עוד פעם שהוצאתי מהעמדה לצורך הניקוי והנחתי על הרצפה שיחזור - התחיל לנסוע לחדר אחר על מנת למצוא את העמדה - לא היה לי כוח לתת לו לנסות ולמצוא והכוונתי אותו עם הרגל.
מראה - רובוט די יפה בצבע לבן מבריק עם עמדת טעינה שגם נראית די טוב ולא מכערת את הסלון (אם כי די גדולה). בגדול די מזכיר מוצרים של אפל
מההפעלה הראשונה אני די מרוצה (במיוחד לאור המחיר ששולם) אבל נחכה ונראה אם ישאיר את הרושם הטוב גם לאחר תקופה ארוכה יותר.
אעדכן בהמשך.
קיבלתי את הרובוט מדגם D62 לפני מספר ימים ועד עכשיו הספקתי להפעיל אותו פעמיים.
רושם ראשוני למי שמתלבט כמוני אם לקנות מהדיוטי ב-200$ (אשתדל לרשום סקירה מעמיקה בהמשך לאחר שאבחן אותו יותר):
זמן פעולה: בדיוק 80 דקות כמו שמצהיר היבואן. טעינה 3 שעות.
כושר ניקוי: מפתיע לטובה (בהתייחס למחיר). לאחר 2 הפעלות מיכל האיסוף (0.7 ליטר) היה מפוצץ באבק שלא ידעתי שהיה קיים בבית.
רעש: הרובוט די שקט (לפי הנתונים 60DB) אך אני לא מכיר רובוטים אחרים כדי להשוות.
כיסוי: נתתי לו לשאוב שני חדרים, מסדרון ארוך, סלון ומטבח (כ-75 מטר). הוא עבר על משהו כמו 90% מהשטח - שבחלק מהמקומות הוא עבר מספר פעמים. סה"כ חוץ מלפספס כמה נקודות (לרוב בפינות) הוא עבר על הכל - כולל שטיח בסלון.
התמצאות בשטח: הרובוט פועל כמו ה-IROBOT בשיטוט רנדומאלי בבית. באופן מפתיע, הוא נתן לי הרגשה שהוא יותר מסתם משוטט. למשל, הוא עבר מתחת לשולחן בסלון והסתובב מתחת לרגליים, נסע בצמוד לקירות והקיף עצמים בולטים (כמו מקרר).
חיישנים: לרובוט חיישני אבק שנראה שעובדים טוב. במספר מקומות שהוא הרגיש שיש בהם יותר לכלוך הוא עבר מספר פעמים מבלי להיתקל בכלום (נסיעה של קדימה ואחורה או בסיבובים).
חזרה לעמדת טעינה: בפעמיים שניקה חזר לבד בלי בעיה. עוד פעם שהוצאתי מהעמדה לצורך הניקוי והנחתי על הרצפה שיחזור - התחיל לנסוע לחדר אחר על מנת למצוא את העמדה - לא היה לי כוח לתת לו לנסות ולמצוא והכוונתי אותו עם הרגל.
מראה - רובוט די יפה בצבע לבן מבריק עם עמדת טעינה שגם נראית די טוב ולא מכערת את הסלון (אם כי די גדולה). בגדול די מזכיר מוצרים של אפל
מההפעלה הראשונה אני די מרוצה (במיוחד לאור המחיר ששולם) אבל נחכה ונראה אם ישאיר את הרושם הטוב גם לאחר תקופה ארוכה יותר.
אעדכן בהמשך.