לפני קניה של רובוט ומתלבט בין ICLEBO ARTE לבין רומבה 870

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #1 

מה דעתכם חברים ? אשמח לעמדות לכאן ולכאן עם הסבר מדוע..
הייתי גם שמח לשמוע בעיקר אנשים עם עמדות לגביי ICLEBO לאחר שימוש ממושך בעיקר , או אנשים שהיה ברשותם גם וגם

הולך להיות שמיש בקומה אחת עם חלל של בערך 90-100 מ"ר ללא חיות, כולל שני חללים גדולים של מטבח וסלון ועוד שני חדרים קטנים .
תודה מראש

בן

oronwerner
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 380
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

אהלן בן,

אני עם Iclebo כבר חצי שנה ומרוצה מאוד מהכל.
מה זה הכל?
הניווט בבית, הגעה חזרה לטעינה, התחמקות ממכשולים (או לפחות פגיעה עדינה בהם), שקט יחסית ומבצע את עבודתו.
היבואן מדהים, אכפתי ואפילו נוהג להגיב כאן בפורומים (תחת השם ICLEBO)

היתרונות על רומבה לדעתי: אין צורך להתעסק במגדלורים, סוללה מחזיקה הרבה, מנקה בצורה שיטתית (יש שיאמרו חיסרון, אך ניתן להגדיר ניקיון רנדומלי) ומגיע לכל הבית. הדירה שלי היא כ80 מ"ר אבל היו פעמים שרציתי נקיון נוסף והפעלתי אותו שוב - הסוללה לא הראתה סימני מאמץ.

בכל אופן, אלו היו רק טעימות קטנות - הפורום מלא בעמודים עם תגובות רבות של אנשים והשוואות שלו אל מול האחרים (וגם של הרומבה).
ממליץ לך לחפש ולקרוא קצת - סביר שתקבל הרבה יותר מידע מלחכות לתגובה נוספת בנושאים שניתן למצוא אפילו בעמוד הראשון.

אם יש לך שאלה ספציפית בטוח שישמחו לענות לך.
בהצלחה!

אורון

Ben_p פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 781
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #3 

@oronwerner
·

שלום ותודה על המענה , למען האמת אני כבר כמה ימים קורא כאן בפורום בנושא אך יש דעות לכאן ולכאן לגביי השניים .

יתרון לרומבה : מוצר שקיים בשוק הרבה זמן ואתה יודע למעשה מה אתה מקבל לטוב ולרע .
חסרון לICLEBO זה שהמוצר לא מספיק זמן בשוק ככה שאין לי ככ מושג מה קורה לאחר 2-3 שימוש כמו שחבר'ה כאן מנוסים עם הרומבה .

בכל אופן הייתי שמח לשמוע מעוד אנשים שמתשמבים בICLEBO וברומבה , והאם ידוע להם משהו לגביי התקלת ERROR בICLEBO שדווח עליה בעבר כאן בפורום ?

תודה מראש

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”