Far Cry 4 - אני היחיד שמאוכזב?
אז התחלתי לשחק ב Far cry 4 על ה PC ונכון לעכשיו אני די מאוכזב.
1. המשחק מרגיש בדיוק, אבל בדיוק, כמו Far Cry 3. זה ממש זלזול מצד Ubisoft שהיו עד כדי כך עצלנים שפשוט היו צריכים לקרוא למשחק Far Cry 3 - The Himalayas או משהו בסגנון.
2. המשחק רץ על הפנים. אני אמנם מריץ את המשחק על PC שנרכש לפני 3 שנים, אבל Far Cry 3 גם רץ אצלי יותר טוב וגם נראה יותר טוב מכיון שלא הייתי צריך לסרס את ההגדרות הויזואליות שלו באותה המידה. מבחינתי אם משחק "ישן" כמו Crysis 3 נראה יותר טוב ורץ יותר חלק אצלי זה רק מראה איזה עצלנים Ubisoft בכל הקשור לגרסת ה PC.
3. השימוש בעכבר הוא בלתי נסבל. אם אני מבטל את האצת העכבר אז הסמן זז לאט מדי, ואם אני מפעיל את ההאצה אז זה לא נוח. אחרי שיטוט באתרים בחו"ל מסתבר שאני לא היחיד ששם לב לזה...
4. אי אפשר לדלג על ה Cutscenes. כל כך קשה לאפשר לנו לדלג על הדברים האלה?
5. עוד הפעם משחק גדול שמבוסס על Checkpoints. למה? אם במשחקים אחרים אפשר לעשות Save מתי שרוצים, איפה שרוצים, וכמה שרוצים אז למה פה חייבים להגביל אותי לשטות הזו?
6. למיטב ידיעתי, הדמות הכי מעניינת במשחק מופיעה הכי מעט...
אקיצר, שום דבר לא השתנה ואף נהיה גרוע יותר, וחבל.
1. המשחק מרגיש בדיוק, אבל בדיוק, כמו Far Cry 3. זה ממש זלזול מצד Ubisoft שהיו עד כדי כך עצלנים שפשוט היו צריכים לקרוא למשחק Far Cry 3 - The Himalayas או משהו בסגנון.
2. המשחק רץ על הפנים. אני אמנם מריץ את המשחק על PC שנרכש לפני 3 שנים, אבל Far Cry 3 גם רץ אצלי יותר טוב וגם נראה יותר טוב מכיון שלא הייתי צריך לסרס את ההגדרות הויזואליות שלו באותה המידה. מבחינתי אם משחק "ישן" כמו Crysis 3 נראה יותר טוב ורץ יותר חלק אצלי זה רק מראה איזה עצלנים Ubisoft בכל הקשור לגרסת ה PC.
3. השימוש בעכבר הוא בלתי נסבל. אם אני מבטל את האצת העכבר אז הסמן זז לאט מדי, ואם אני מפעיל את ההאצה אז זה לא נוח. אחרי שיטוט באתרים בחו"ל מסתבר שאני לא היחיד ששם לב לזה...
4. אי אפשר לדלג על ה Cutscenes. כל כך קשה לאפשר לנו לדלג על הדברים האלה?
5. עוד הפעם משחק גדול שמבוסס על Checkpoints. למה? אם במשחקים אחרים אפשר לעשות Save מתי שרוצים, איפה שרוצים, וכמה שרוצים אז למה פה חייבים להגביל אותי לשטות הזו?
6. למיטב ידיעתי, הדמות הכי מעניינת במשחק מופיעה הכי מעט...
אקיצר, שום דבר לא השתנה ואף נהיה גרוע יותר, וחבל.
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ראשית נפתח בזה שאני לא מאוכזב ודי נהנה מהמשחק
1.נכון שהמשחק מרגיש בדיוק כמו הקודם שלו אבל הוסיפו לו עוד קצת שיפורים במשחקיות וואפשרויות שלא היו בקודם
2.המשחק רץ לי סבבה (לפעמים יש ירידות של פריימים) אבל אין לי תלונות
3. לא מרגיש שום בעיה עם העכבר - תעלה DPI
4. אכן מעצבן.
5. לא נכון- ניתן לשמור היכן שרוצים (אלא אם כן אתה באמצע משימה)
6.אכן הדבר הכי בולט ( או במקרה הזה לא) זה העלילה והדמויות שהם הרבה פחות טובות מ FC3
1.נכון שהמשחק מרגיש בדיוק כמו הקודם שלו אבל הוסיפו לו עוד קצת שיפורים במשחקיות וואפשרויות שלא היו בקודם
2.המשחק רץ לי סבבה (לפעמים יש ירידות של פריימים) אבל אין לי תלונות
3. לא מרגיש שום בעיה עם העכבר - תעלה DPI
4. אכן מעצבן.
5. לא נכון- ניתן לשמור היכן שרוצים (אלא אם כן אתה באמצע משימה)
6.אכן הדבר הכי בולט ( או במקרה הזה לא) זה העלילה והדמויות שהם הרבה פחות טובות מ FC3
1. עניין של העדפה. אם אהבת את הקודם אז לא יפריע לך הדימיון, בדומה למשחקי באטמן האחרונים.
2. תסכים איתי שזה תלוי בחומרה שאתה משתמש.
3. אני אבדוק, תודה.
5. הכוונה שלי שאין תפריט של שמירות ככה שלא חייבים להשתמש באותה השמירה כל הזמן.
2. תסכים איתי שזה תלוי בחומרה שאתה משתמש.
3. אני אבדוק, תודה.
5. הכוונה שלי שאין תפריט של שמירות ככה שלא חייבים להשתמש באותה השמירה כל הזמן.
אז בדקתי ומסתבר שתגבור הרגישות של העכבר במערכת ההפעלה עצמה לא עשה כמעט כלום ואני נאלץ להישאר עם ההאצה של המשחק עצמו. לא מספיק כל הדברים המעצבנים במשחק וגיליתי עוד בעיה מעצבנת - אני משחק במשחק על מסך 16:10, אבל המשחק מתעקש להציג תמונה של 16:9. נותנים להגדיר בתפריט 16:10 אבל יש Black Bars... העצלנות של Ubisoft לא יודעת גבולות.
- עמית_לגו
-
- עורך חדשות HT

- תגובות: 1728
- שם מלא: עמית לגו
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 393 פעמים
למרות שהוא דומה מאוד לקודמו אני ממש נהנתי ממנו.
היו לי כמה בעיות אבל חוץ מזה הגרפיקה מעולה, צריך היה קצת לשפר את הסיפור והדמויות.
הCO-OP ממש מעולה ואיתו לא חוויתי בעיות
ומסכים לגמרי Ubisoft צריכה לתת יותר דגש על גרסאות לPC מה שהם רואים בעיקר זה את הרווח היותר גדול מקונסולות
היו לי כמה בעיות אבל חוץ מזה הגרפיקה מעולה, צריך היה קצת לשפר את הסיפור והדמויות.
הCO-OP ממש מעולה ואיתו לא חוויתי בעיות
ומסכים לגמרי Ubisoft צריכה לתת יותר דגש על גרסאות לPC מה שהם רואים בעיקר זה את הרווח היותר גדול מקונסולות
כל הכתבות שלי
עמית לגו
עמית לגו
סיימתי את המשחק ואלו התובנות שלי (בנוסף למה שרשמתי בראש השרשור):
1. העלילה יותר מוצלחת מ Far Cry 3.
2. Pegan Min הוא דמות שממש לא נוצלה כראוי.
3. יש במשחק יותר מדי נשקים שרובם סתם מיותרים או לא אפקטיבים במיוחד.
4. המשימות עם שני "המסוממים" היו סתם מטופשות.
5. המשימות בנושא Shangri La לא הוסיפו מאומה לעלילה, אבל ויזואלית נראו יפה.
6. "המסוק" וחליפת הריחוף היו תוספות מצויינות למשחק.
7. המשימות שבהן אסור שהאויב יראה אתכם היו מעצבנות. עם כל הכבוד ליוצרי המשחק, Far Cry הוא לא משחק התגנבות והדרך היחידה שהצלחתי לעבור את המשימות האלו מבלי להתעצבן היתה לצלוף בכל האויבים מרחוק.
8. ביצועי המשחק השתפרו מאד רק אחרי התעסקות עם הגדרה מסויימת בקובץ ה profile. למה צריכים לשבור את הראש בשביל שהמשחק ירוץ נורמלי?
9. מגדלי הרדיו היו הרבה פחות מעצבנים מאלו ב Far Cry 3.
10. היכולת להשתמש בנשק (צד בלבד) בזמן נהיגה היתה שימושית.
11. משחקי המירוצים וה Arena נראים כמו סתם ניסיון לסחוט כמה שיותר מהמשחק.
1. העלילה יותר מוצלחת מ Far Cry 3.
2. Pegan Min הוא דמות שממש לא נוצלה כראוי.
3. יש במשחק יותר מדי נשקים שרובם סתם מיותרים או לא אפקטיבים במיוחד.
4. המשימות עם שני "המסוממים" היו סתם מטופשות.
5. המשימות בנושא Shangri La לא הוסיפו מאומה לעלילה, אבל ויזואלית נראו יפה.
6. "המסוק" וחליפת הריחוף היו תוספות מצויינות למשחק.
7. המשימות שבהן אסור שהאויב יראה אתכם היו מעצבנות. עם כל הכבוד ליוצרי המשחק, Far Cry הוא לא משחק התגנבות והדרך היחידה שהצלחתי לעבור את המשימות האלו מבלי להתעצבן היתה לצלוף בכל האויבים מרחוק.
8. ביצועי המשחק השתפרו מאד רק אחרי התעסקות עם הגדרה מסויימת בקובץ ה profile. למה צריכים לשבור את הראש בשביל שהמשחק ירוץ נורמלי?
9. מגדלי הרדיו היו הרבה פחות מעצבנים מאלו ב Far Cry 3.
10. היכולת להשתמש בנשק (צד בלבד) בזמן נהיגה היתה שימושית.
11. משחקי המירוצים וה Arena נראים כמו סתם ניסיון לסחוט כמה שיותר מהמשחק.