אירוצ'ינו לא מחמם, נספרסו לא מתקנים

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
bongusto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם, אני חדש בקבוצה.
בעל מכונת סיטיז אנד מילק כשלוש שנים. מכונה מצויינת, מתוחזקת היטב. לאחרונה מקציף האירוצ'ינו (שהינו חלק מהמכונה) הפסיק לחמם את החלב. משיחה עם נציגה בשירות הלקוחות נאמר לי כי זו בעיה בחלק התרמי של המכשיר ומכיוון שאינם מחזיקים בחלפים בארץ הם מציעים לרכוש מקציף חדש.
לי הדבר נשמע מופרך - האירוצ'ינו אחראי לשתי פעולות - הקצפה וחימום. אז 50% מהיכולות של המכשיר לא נתמכות ברמה הטכנית . הנציגה טענה שבחו"ל כן מתקנים את זה.
חיפשתי כאן בקבוצה שאלה דומה ללא הצלחה.

האם זה הגיוני שנספרסו לא מתקנים את האירוצ'ינו? מישהו נתקל בזה? אני מבין שנספרסו ישמחו שארכוש חדש, אבל לי זה נראה לא תקין. כמו שיהיה לי פנצ'ר באוטו אני אצטרך להחליף רכב.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #2 

שאלת בכמה מוכנים למכור לך אחד חדש?

תתקשר תעשה קצת רעש (תגיד בקול רם ורגזן את כל מה שכתבת) ובסוף תשאל בכמה מוכנים למכור/להחליף/לבצע טרייד אין על המקולקל שלך, אולי יצא זול יחסית?:roll:

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #3 

ואתה לא חייב לקנות חדש מהם.
הטוויסטר פרו עולה על הארוצינו בכמה רמות
אולי מעט יקר יותר
אבל מחזיק פי כמה
העם דורש..... כל מיני דברים

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #4 

מכיוון שהמכשיר כבר לא באחריות, זה קצת בעייתי.
האם הם מציעים שתוסיף למכונה מקציף חיצוני נפרד, או שתרכוש מקציף כמין חלק חילוף והוא יהיה במקום המקציף הקיים?

אם הם מציעים שתרכוש אחד חיצוני לגמרי, הרי שהתגובה ממש לא סבירה, למרות שהיא חוקית לגמרי מכיוון שעברו יותר משנתיים מאז הרכישה.

אגב, למיטב ידיעתי ומניסיון חברים, הם לא נוהגים להשאיר לקוחות לא מרוצים. מציע שתפנה אליהם שוב ותבהיר שאתה לא מעוניין לכער את המטבח עם עוד מקציף ובגלל זה רכשת מכונה משולבת.

bongusto פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

להבנתי הם רוצים להחליף לי את האירוצ'ינו המובנה ביחידה מקבילה לא ביחידה נפרדת.
היא אמרה מחיר של 300 ש"ח ושזה יוצא יותר זול מלתקן.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”