המלצה למכונת נספרסו + מקציף (לא בהכרח באחד...)
אהלן חברה,
אז כמתנה לאישתי (ועל הדרך גם לצ'פר את עצמי) - הייתי רוצה לרכוש מכונת קפסולות נספרסו + אופציה למקציף חלב.
יש לי אופציה לרכוש קפסולות במחיר זניח תוך שימוש בקרדיט ממקום העבודה - אז רק מכשיר שמתאים לקפסולות נספרסו.
אמור לספק 2-4 כוסות קפוצ'ינו ביום.
רצוי עם אופציה לחלב מוקצף עצמאי - מובנה במכשיר או במכשיר נפרד אם תוכלו להמליץ.
ייתכן שמקציף החלב ישמש גם לשוקו מפנק מזדמן לילדים - נניח עוד שתיים-ארבע כוסות ליום לכל היותר.
הדגש הוא על קלות הפעלה, קלות ופשטות בתחזוקה וניקוי ככל האפשר (גם של המקציף) וקומפקטיות (נדל"ן על השיש הוא דבר יקר..).
אין בעיה של נקודות חשמל וגם יש מערכת סינון מים (אוסמוזה הפוכה) כך שלא צפויה להיות בעיית אבנית.
מלבד זה - אין דרישות מיוחדות ואין צורך בפיצ'רים מתוחכמים מידי.
רק קפה טוב ופשטות בהפעלה ותחזוקה.
אשמח אם תכוונו אותי לדגמים מומלצים והקומבינציה האופטימאלית למכונה ומקציף.
תודה מראש,
גל
נ.ב. - אני לא חושש מרכישות\הזמנות מחו"ל באינטרנט אם זה משתלם.. אך נראה שבטווח המחירים הנ"ל שווה יותר לרכוש בארץ באיזה מבצע ולקבל אחריות מקומית. אא"כ למישהו יש תובנה אחרת שמוכן לחלוק?
אז כמתנה לאישתי (ועל הדרך גם לצ'פר את עצמי) - הייתי רוצה לרכוש מכונת קפסולות נספרסו + אופציה למקציף חלב.
יש לי אופציה לרכוש קפסולות במחיר זניח תוך שימוש בקרדיט ממקום העבודה - אז רק מכשיר שמתאים לקפסולות נספרסו.
אמור לספק 2-4 כוסות קפוצ'ינו ביום.
רצוי עם אופציה לחלב מוקצף עצמאי - מובנה במכשיר או במכשיר נפרד אם תוכלו להמליץ.
ייתכן שמקציף החלב ישמש גם לשוקו מפנק מזדמן לילדים - נניח עוד שתיים-ארבע כוסות ליום לכל היותר.
הדגש הוא על קלות הפעלה, קלות ופשטות בתחזוקה וניקוי ככל האפשר (גם של המקציף) וקומפקטיות (נדל"ן על השיש הוא דבר יקר..).
אין בעיה של נקודות חשמל וגם יש מערכת סינון מים (אוסמוזה הפוכה) כך שלא צפויה להיות בעיית אבנית.
מלבד זה - אין דרישות מיוחדות ואין צורך בפיצ'רים מתוחכמים מידי.
רק קפה טוב ופשטות בהפעלה ותחזוקה.
אשמח אם תכוונו אותי לדגמים מומלצים והקומבינציה האופטימאלית למכונה ומקציף.
תודה מראש,
גל
נ.ב. - אני לא חושש מרכישות\הזמנות מחו"ל באינטרנט אם זה משתלם.. אך נראה שבטווח המחירים הנ"ל שווה יותר לרכוש בארץ באיזה מבצע ולקבל אחריות מקומית. אא"כ למישהו יש תובנה אחרת שמוכן לחלוק?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
בנספרסו אין מה לשבור את הראש - הכל אותו דבר רק עיצוב אחר.
קנה מה שיפה לך בעין
קנה מה שיפה לך בעין
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לדעתי מקציף נפרד הוא יותר נוח. יותר קל לניקיון.
אם יש קופונים וכאלה של מכונה מהיבואן הרשמי אז לך על זה.
יש מדי פעם מבצעים ויש גם בדיוטי פרי
אם יש קופונים וכאלה של מכונה מהיבואן הרשמי אז לך על זה.
יש מדי פעם מבצעים ויש גם בדיוטי פרי
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
בשביל נוחות מקסימילית בהכנה - לך על הלטיסימה פלוס או הלטיסימה פרו.
הבעיות - אי אפשר לשלוט על טמפרטורת ההקצפה, וחלק מהאנשים עלולים להתלונן שזה לא מספיק רותח עבורם. בוא נאמר, שאם מישהו מבקש משהו בסגנון של "הפוך, חלש רותח ובלי קצף", זה לא המכונה בשבילו.
במכונות האחרות של נספרסו כבר אין הבדל. או מקציף מובנה או מקציף נפרד, זה בדיוק אותו מקציף, למעט דגם הגרנד מאסטריה, שמגיע עם מקציף טיפה יותר משוכלל.
הבעיות - אי אפשר לשלוט על טמפרטורת ההקצפה, וחלק מהאנשים עלולים להתלונן שזה לא מספיק רותח עבורם. בוא נאמר, שאם מישהו מבקש משהו בסגנון של "הפוך, חלש רותח ובלי קצף", זה לא המכונה בשבילו.
במכונות האחרות של נספרסו כבר אין הבדל. או מקציף מובנה או מקציף נפרד, זה בדיוק אותו מקציף, למעט דגם הגרנד מאסטריה, שמגיע עם מקציף טיפה יותר משוכלל.
אני הלכתי על הכי פשוט. חשוב לי קפה טוב אבל גם חשוב לי לחסוך כסף.. כששאלתי את המוכר מה ההבדל בין הדגמים, הוא ענה לי ש"בסופו של דבר אתה שם את הקפסולה ועובר שם מים חמים.. הקפה אותו קפה"
אז זה מה שהכריע את ההחלטה וקניתי את הכי זולה
אז זה מה שהכריע את ההחלטה וקניתי את הכי זולה
אז תודה שוב לכל הממליצים...
לי בעיקר חשובה נוחות התפעול והתחזוקה הקלה.
כולל באספקט המקציף שאמור גם לעזור לייצר שוקו איכותי לילדים.
נראה שאקפוץ לאחד מאולמות התצוגה ואתרשם במציאות...
המלצה למקום ספציפי או מישהו שמכיר דיל טוב?
לי בעיקר חשובה נוחות התפעול והתחזוקה הקלה.
כולל באספקט המקציף שאמור גם לעזור לייצר שוקו איכותי לילדים.
נראה שאקפוץ לאחד מאולמות התצוגה ואתרשם במציאות...
המלצה למקום ספציפי או מישהו שמכיר דיל טוב?
אז רק לעדכן וכמה שאלות,
רכשתי בסוף פיקסי + מקציף אירוצ'ינו 3 בדיל טוב אחרי שהתרשמתי מהעיצוב והאמינות.
הקפה טעים כולל קפסולות חלופיות של קפה ג'ו שניסינו.
רק עניין אחד - אישתי ואני נוהגים לשתות הפוך\קפוצ'ינו בד"כ..
אז אני משתמש במוד ה"לונגו" בכדי לקבל נפח קפה גדול יחסית ומקציף חלב באירוצ'ינו..
הבעיה היא שנפח הקצף שמתקבל לא מספיק לשתי כוסות בהן אנו משתמשים..וגם..הקצף מעט "מוצק" מידי..
אמנם ניסיתי להפסיק את ההקצפה באמצע - ואז הטקסטורה טובה יותר..אך עדיין..אם אני ממלא עד לקו המסמן הקצפה חמה - לשתי כוסות קפוצ'ינו, אני נדרש להפעיל פעמיים...
תהיתי אם יש דרך לתהחיל מנפח חלב מעט גבוה יותר, נניח כמעט עד הקו שמסמן חימום בלבד..ולעצור אוטומטית את פעולת ההקצפה מוקדם יותר.
במקום שאצטרך בכל פעם לעשות זאת ידנית..
היה טוב אם הייתי יכול ל"כייל" את זמן ההקצפה..כמו שניתן לכוונן את כמות המים בחליטת הקפסולות לשני המודים..
מישהו מכיר? יודע?
או לחלופין - להשתמש בסוג אחר של טבעת הקצפה או משהו? שהקצף יהיה מעט "נוזלי" אך יאפשר יצירת כמות גדולה יותר?
רכשתי בסוף פיקסי + מקציף אירוצ'ינו 3 בדיל טוב אחרי שהתרשמתי מהעיצוב והאמינות.
הקפה טעים כולל קפסולות חלופיות של קפה ג'ו שניסינו.
רק עניין אחד - אישתי ואני נוהגים לשתות הפוך\קפוצ'ינו בד"כ..
אז אני משתמש במוד ה"לונגו" בכדי לקבל נפח קפה גדול יחסית ומקציף חלב באירוצ'ינו..
הבעיה היא שנפח הקצף שמתקבל לא מספיק לשתי כוסות בהן אנו משתמשים..וגם..הקצף מעט "מוצק" מידי..
אמנם ניסיתי להפסיק את ההקצפה באמצע - ואז הטקסטורה טובה יותר..אך עדיין..אם אני ממלא עד לקו המסמן הקצפה חמה - לשתי כוסות קפוצ'ינו, אני נדרש להפעיל פעמיים...
תהיתי אם יש דרך לתהחיל מנפח חלב מעט גבוה יותר, נניח כמעט עד הקו שמסמן חימום בלבד..ולעצור אוטומטית את פעולת ההקצפה מוקדם יותר.
במקום שאצטרך בכל פעם לעשות זאת ידנית..
היה טוב אם הייתי יכול ל"כייל" את זמן ההקצפה..כמו שניתן לכוונן את כמות המים בחליטת הקפסולות לשני המודים..
מישהו מכיר? יודע?
או לחלופין - להשתמש בסוג אחר של טבעת הקצפה או משהו? שהקצף יהיה מעט "נוזלי" אך יאפשר יצירת כמות גדולה יותר?
עד כמה שידוע לי למקציף יש שתי טבעות - אחת לחימום והקצפה ואחת רק לחימום.
אפשר גם ללחוץ כמה שניות על כפתור ההפעלה ואז זה רק מקציף בלי לחמם (לקפה קר נגיד)
לגבי הסמיכות - אני גם ככה לא אוהב הרבה קצף, אז אני לוקח קצת ואת השאר שם בכוס אחרת (אורחים או וואטאבר)
הקפסולות של קפה ג'ו באמת טעימות.. ניסיתי וממש אהבתי. שלא כמו הקפסולות של עלית שהם כמו האבקת קפה שלהם...
אפשר גם ללחוץ כמה שניות על כפתור ההפעלה ואז זה רק מקציף בלי לחמם (לקפה קר נגיד)
לגבי הסמיכות - אני גם ככה לא אוהב הרבה קצף, אז אני לוקח קצת ואת השאר שם בכוס אחרת (אורחים או וואטאבר)
הקפסולות של קפה ג'ו באמת טעימות.. ניסיתי וממש אהבתי. שלא כמו הקפסולות של עלית שהם כמו האבקת קפה שלהם...