סוני חושפים את ה-BD RECORDER הראשון
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78827
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
בהמשך למבול ההכרזות והמוצרים של סוני לקראת עונת החגים הקרובה, שחררו סוני עוד פצצה - BDZ-V9
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/De ... wsId=19239
המקליט כולל דיסק 500G, יכולת פיענוח והקלטה של MPEG2, AVC ו-MPEG4, כניסת ILINK (שמסוגלת לקבל וידאו מכל סוגי המצלמות של סוני - כולל AVCHD!!!). יכולת ההקלטה היא לדיסק הקשיח ומשם ל-DVD+-RW או לדיסקי BD-R או BD-RE (קריאה או כתיבה). כרגע זה מותאם לדיסקים כאלה עם שכבה אחת (כלומר 25G "בלבד")
המכשיר מסוגל להקליט בו זמנית שני STREAMS של וידאו ב-HDTV...
האנליסטים ביפן ובעולם סקפטיים לגבי הכדאיות של המכשיר (ולפי הכתבה גם לגבי כמה BD מוצלח בנקודה זו של הזמן).
השאלה הגדולה היא האם, כפי שצופים בסוני, הרכישות האגרסיביות של מכשירי PS3 יגרמו למגמה הזו להתהפך. לדעתי, אם בשלב זה גם ישחררו סוף סוף סרטים טובים ואיכותיים ב-VC1 סוני בהחלט יכולה לשנות המגמה.
כמה אירוני שתעשיית הק"ב כה תלוייה במגמה בתחום האחר - האם ה-XBOX360 יגבר על ה-PS3 או לא, שכן לפחות בשלב הזה - זה מה שיקבע לאיזה פורמט יהיו יותר לקוחות...
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/De ... wsId=19239
המקליט כולל דיסק 500G, יכולת פיענוח והקלטה של MPEG2, AVC ו-MPEG4, כניסת ILINK (שמסוגלת לקבל וידאו מכל סוגי המצלמות של סוני - כולל AVCHD!!!). יכולת ההקלטה היא לדיסק הקשיח ומשם ל-DVD+-RW או לדיסקי BD-R או BD-RE (קריאה או כתיבה). כרגע זה מותאם לדיסקים כאלה עם שכבה אחת (כלומר 25G "בלבד")
המכשיר מסוגל להקליט בו זמנית שני STREAMS של וידאו ב-HDTV...
האנליסטים ביפן ובעולם סקפטיים לגבי הכדאיות של המכשיר (ולפי הכתבה גם לגבי כמה BD מוצלח בנקודה זו של הזמן).
השאלה הגדולה היא האם, כפי שצופים בסוני, הרכישות האגרסיביות של מכשירי PS3 יגרמו למגמה הזו להתהפך. לדעתי, אם בשלב זה גם ישחררו סוף סוף סרטים טובים ואיכותיים ב-VC1 סוני בהחלט יכולה לשנות המגמה.
כמה אירוני שתעשיית הק"ב כה תלוייה במגמה בתחום האחר - האם ה-XBOX360 יגבר על ה-PS3 או לא, שכן לפחות בשלב הזה - זה מה שיקבע לאיזה פורמט יהיו יותר לקוחות...
-
oferlaor
- מנהל

- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
האמת, אני לא רואה את עצמי קונה מכשיר BD לסאלון, והולך לספריית ווידאו להשאיל סרט.
זה כזה המאה הקודמת, כאילו.
סוני שמעו על הורדות מהרשת? בזמן שהם מפתחים את ה BD, הומצא ה 5M ADSL, חלק ניכר מצרכני
ה DVD "עברו" להורדות מהרשת.
אני לא בטוח כמה אנשים יחליפו למכשיר BD.
זה כזה המאה הקודמת, כאילו.
סוני שמעו על הורדות מהרשת? בזמן שהם מפתחים את ה BD, הומצא ה 5M ADSL, חלק ניכר מצרכני
ה DVD "עברו" להורדות מהרשת.
אני לא בטוח כמה אנשים יחליפו למכשיר BD.
-
oferlaor
- מנהל

איתי,
ההבדל בין מקור HD DVD או BD לבין מה שהתרגלנו לקרוא "HDTV" הוא מטורף.
מדובר על מינימום של פי שניים רוחב פס. זה יהיה לך מאוד משמעותי עם מקרן 1080P.
מה שראיתי פשוט הדהים אותי. עד היום ראיתי רק קטע אחד קצר שמתקרב לזה (DEMO ב-TS של 38Mbps).
עם הזמן, איכות ה-HD DVD וה-BD יעלו, בעוד שב-TS האיכות רק יורדת עם הזמן (יותר לחץ על רוחב פס מקובע).
ההבדל בין מקור HD DVD או BD לבין מה שהתרגלנו לקרוא "HDTV" הוא מטורף.
מדובר על מינימום של פי שניים רוחב פס. זה יהיה לך מאוד משמעותי עם מקרן 1080P.
מה שראיתי פשוט הדהים אותי. עד היום ראיתי רק קטע אחד קצר שמתקרב לזה (DEMO ב-TS של 38Mbps).
עם הזמן, איכות ה-HD DVD וה-BD יעלו, בעוד שב-TS האיכות רק יורדת עם הזמן (יותר לחץ על רוחב פס מקובע).
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
טוב, אז אקנה אחד.
אני קל לשיכנוע, זאת הבעיה.
אני מרצה לכולם למה זה לא טוב ואז קונה.

אני קל לשיכנוע, זאת הבעיה.
אני מרצה לכולם למה זה לא טוב ואז קונה.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6603
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 500 פעמים
- יצירת קשר:
אני מסכים עם עופר.
ה BD ללא ספק יהיה מכשיר להקרנת סרטים מבוססי מדיה האחרון שנקנה, דור הבא יהיה שירות VOD של חברות הסרטים באינטרנט של 100M (סתם הערכה), אבל נכון להיום הוא מהווה פיתרון מצויין להצגת תכני HD, ואני אישית ישמח לקפוץ לספרייה ולהשכיר סרט.
ה BD ללא ספק יהיה מכשיר להקרנת סרטים מבוססי מדיה האחרון שנקנה, דור הבא יהיה שירות VOD של חברות הסרטים באינטרנט של 100M (סתם הערכה), אבל נכון להיום הוא מהווה פיתרון מצויין להצגת תכני HD, ואני אישית ישמח לקפוץ לספרייה ולהשכיר סרט.