Saecco Intelia - קפה חלש
היי,
הגיעה סוף סוף ה-Saecco Intelia שהזמנתי מאמזון גרמניה. כיוונתי את המכונה לטחינה הכי דקה שניתן לפי ההוראות, וכיוונתי לחוזק הקפה המקסימלי. קניתי פולי קפה Brazilian Touch של Negro (טרי).
הקפה יוצא מעט חלש ועם טיפה פחות קרמה ממה שהייתי מצפה. המים נמזגים לכוס האספרסו במשך כ-9-10 שניות, מה שנראה טיפה מהיר.
אני ממש אשמח לעצות...
תודה!
עידו
הגיעה סוף סוף ה-Saecco Intelia שהזמנתי מאמזון גרמניה. כיוונתי את המכונה לטחינה הכי דקה שניתן לפי ההוראות, וכיוונתי לחוזק הקפה המקסימלי. קניתי פולי קפה Brazilian Touch של Negro (טרי).
הקפה יוצא מעט חלש ועם טיפה פחות קרמה ממה שהייתי מצפה. המים נמזגים לכוס האספרסו במשך כ-9-10 שניות, מה שנראה טיפה מהיר.
אני ממש אשמח לעצות...
תודה!
עידו
השאלה זה האם כשאתה כותב חלש אתה מכוון את זה ביחס למה, כי באמת יש מצב שזה מה שהמכונה מסוגלת להפיק מהקפה הזה ובמידה ותרצה קפה יותר מר תצטרך להזמין קפה עם רובוסטה או שרוף.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- NEGRO
- עוסק בתחום קפה

- תגובות: 1098
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 252 פעמים
הי עידו
יש לי מאמר באתר שמסביר על כיוון של מכונה אוטומטית (המטחנה שלה)
הבעיה לרוב שהיצרן נותן מספר דרגות כיוון קטן ולכן גם אם אתה חושב שכיוונת דק, אתה לא.
מה שאתה מתאר זו תופעה מוכרת, קרמה צהובה, קפה מיימי ודליל, ברוך הבא למחלת האוטומטיות.
לא מעט אנשים מתייעצים איתי על כיוון המכונה.
תקרא את המאמר "כיוון מכונה אוטומטית" ותבין.
בכל מקרה אתה יודע היכן ניתן למצוא אותי.
לילה טוב
הבעיה לרוב שהיצרן נותן מספר דרגות כיוון קטן ולכן גם אם אתה חושב שכיוונת דק, אתה לא.
מה שאתה מתאר זו תופעה מוכרת, קרמה צהובה, קפה מיימי ודליל, ברוך הבא למחלת האוטומטיות.
לילה טוב
- Star-Blazer
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
·לא הצלחתי למצוא את המאמר האמור. תוכל להכווין אליו?NEGRO כתב:הי עידו
לילה טוב...
תודה
חברים, גלעד הוא מקצוען אמיתי. הוא ישב איתי כמעט שעה על לכוון את המכונה בדיוק. התוצאות ב-10 דרגות יותר טובות ממה שהתחלתי. במקום קפה מימי, עם קרמה בהירה שנעלמת - קפה סמיך עם קרמה כהה יפה ובצבע קרמל. פולי הקפה ששקניתי ממנו מביאים לתוצאה נהדרת. ממליץ בחום!
מצרף תמונה של קפה שהכנתי אחרי הכיוון. את מה שהיה לפני אני אחסוך מכם.
מצרף תמונה של קפה שהכנתי אחרי הכיוון. את מה שהיה לפני אני אחסוך מכם.