כתבה על/ מניפס של/ פשוט תקראו Loveat

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
שלח תגובה
urich פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 401
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #1 

כתבה שגלעד קישר אליה בפייסבוק.
תשמעו עם כל האהבה שלי לקפה והסלידה שלי מהתנהלות שוק בתי הקפה הישראלי (והקפה שלו) הבן אדם כזה מתנשא שנהיה לי רע.

אחד הדברים שאניתמיד הוקרתי והערכתי בפורום הזה הוא הנכונות לעזור ולתת עצה בסבלנות, לפרגן או סתם לקשקש על קפה והכל מאהבה אמיתית למשקה. פורומים אחרים למשל בתחום האודיו, לא יתייחסו אלייך אם לא תוציא אלפים על מגבר אוזניות וכבל קריפטונייט. אבל פה יתנו לך תשובה רצינית גם אם אתה שותה שחור עם חלב או שיש לך "רק" מקינטה פשוטה. או אפילו רחמנא ליצלן משתמש במכונה אוטומטית.

אולי אפשר להאשים את כולם כאן בפלצפנות אובססיביות וכו' אבל דבר אחד שאני יכול להגיד שאין פה זה התנשאות.
ובטח שלא ישפטו אותך אם אתה מצהלה בת ים או באר שבע.

doron_boogie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 958
נתן תודות: 94 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

שליחה #2 

http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1000977868

אפשר לחשוב שהוא מוכר זהב. לא הייתי בסניף שלו, אבל גם אם הקפה מדהים, הצורה שבה הוא מזלזל באנשים והסנוביות ללא גבול לא גורמת לי לרצות לבדוק את המקום.

urich פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

נכון שכחתי לשים את הקישור.:?. חוץ מזה שיש פה פלצפנות שיווקית על איך הוא טייל ברחבי דרום אמריקה במסעות חיפוש חובקי עולם אחר הקפה המושלם. הרי היה פה כבר דיון בעבר על כך שמרבית הקפה הוא אורגני (אבל לא מוכר ככזה בשל שלחקלאים אין אפשרות/ רצון לשלם על אסמכתה שהוא כזה/ ונובעת מחוסר יכולת להשתמש בהדברה ותרופות יעילות לצמח הרגיש).

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #4 

doron_boogie כתב:http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1000977868

אפשר לחשוב שהוא מוכר זהב. לא הייתי בסניף שלו, אבל גם אם הקפה מדהים, הצורה שבה הוא מזלזל באנשים והסנוביות ללא גבול לא גורמת לי לרצות לבדוק את המקום.
...
הוא באמת מתבטא בצורה שחצנית ובוטה אבל היו שם כמה משפטים משעשעים. אפילו בתור תושב חולון אני לא נעלב.

הקפה שלהם טוב אבל לא מדהים (למשל: הקפה בשוק הכרמל או בסי-קפה עולה עליו בהרבה).
אם הייתי חייב לבחור בין כוס קפה מ cofix או מ Loveat אז הייתי מחליט לפי הסיטואציה: בשביל להמשיך ללכת עם הקפה cofix ובשביל לשבת חצי שעה Loveat.
אבל בין cofix ל Loveat יש עוד המון בתי קפה בכל פינה אז שניהם נמצאים בתחתית הרשימה מבחינתי.
דווקא בנמל יפו הם אופציה הגיונית בגלל מיעוט בתי הקפה שם.
molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7037
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #5 

יש כאלה שקונים בכיכר המדינה למרות שידוע שהם משלמים מחירי עושק. אבל הם מהמעמד שקונה בכיכר המדינה.

הוא מנסה למתג את עצמו כבית הקפה של כיכר המדינה.

בסרט אישה יפה יש חנות כזו של כיכר המדינה שמסרבת למכור לג'וליה רוברטס כי היא נראית מבת ים.

בסוף היום היא באה למוכרת ואומרת לה big mistake

אז גם לטעמי יש פה טעות גדולה בצורת ההתבטאות שלו

זה אחד המקומות שאני לא אוכל לומר שהייתי שם פעמיים ..... פעם ראשונה ופעם אחרונה ..... כי לא תהייה פעם ראשונה

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #6 

דווקא אין לי בעיה עם זה, כי ברור לכל שזו מבחינתו כתבה של יח"צ, והוא רוצה ליצור תדמית מסויימת, אז שיהיה לו בהצלחה עם זה.
הבעיה האמיתית היא שהקפה שלו די בינוני (לפחות בפעם היחידה שיצא לי לטעום), אם היה לו באמת קפה טוב, לא ממש היה אכפת לי איך הוא מתבטא בפרסומות שלו.

מה שכן, בדבר אחד הוא מאוד צודק. מצב הקפה פה במסעדות מזעזע, גם במסעדות היקרות ביותר. בעולם - במסעדות טובות באמת, כפי שמתיימרות להיות כמה מהמסעדות כאן, מקפידים מאוד גם על איכות הקפה. כאן לצערי זה לא קיים ובמקרים רבים אני נמנע מקפה כדי לא להרוס לעצמי את החווייה.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #7 

קודם כל הקטע עם קפה אורגני זאת שטות כי גם ככה קפה גדל במדינות שבהן אין תקציב לכלום אז מי מדביר שם.
חוצמזה שהקפה בלאבאיט סתמי לגמרי ובקופיקס מקבלים אספרסו סביר יחסית.
אם שותים קפה מחוץ לבית אז קופיקס יוצא הכי משתלם. דרעק כמו כולם אבל לא יקר.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

eldza
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 56 פעמים

שליחה #8 

טעות שיווקית, במקום להגיד למי לא ימכור, שיגיד מה טוב בקפה שלו.
אלדד

urich פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אני מבין שחברות מסוימות פונות לפלחים מסוימים בחברה. הוא עשה פה פילוח סוציואקונומי ולא לפי תועלות. הרי בנחלת בנימין כמה תל אביבים עוברים מדי יום? מרבית התנועה שם היא של יוממים מהמעגלים האחרים של גוש דן והפריפריה. ועדיין לא מדובר פה על מסעדת יוקרה של מישלן בסה"כ קפה ועוגה. הקהל של חולון ובת ים לא יבהל מהמחירים שלו כי הם היו רגילים לשלם מחיר קרוב על קפה וסנדוויץ בארומה ושות' עוד חמישה שקלים לא יהרגו אותם. מה שהוא לא אומר זה שאם פעם הקהל של ארומה היה מוכן לשקול אלטרנטיבה קצת יותר יקרה מדי פעם עכשיו שיש קפה בחמישה שקלים (ובתכלס ברמה קרובה אם לא זהה לזאת של הרשתות הותיקות) אין סיכוי שהם יקנו אצלו. אם אתה רוצה לשווק יוקרה תלמד מנספרסו שזה בית ספר לשיווק אל תגיד אם אתה מהפריפריה אל תקנה אצלי. בסופו של יום נספרסו משווקים מוצר יוקרתי לקרן מרמת אביב ומשה מאשדוד. והם לא מפרסמים רק בהארץ.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #10 

בלאבאיט אפשר למצוא בעיקר בינוניות עטופה במיתוג ותמחור כבדים. הקפה שטוח בטעמו על גבול השרוף. בפעם האחרונה שהייתי הבריסטה ממש התלהב להראות לי את כישוריו ואכן התקבל מקיאטו בינוני. .. ולא באשמתו.
בשנה האחרונה במספר מסעדות התפלאתי לקבל אספרסו ניתן לשתיה ואף איכותי. יש שיפור.
what's next?

MadCow
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #11 

hosq כתב:בלאבאיט אפשר למצוא בעיקר בינוניות עטופה במיתוג ותמחור כבדים.
...
+1

לפני כמה זמן נתקעתי בלי קפה וקניתי מהם 250 גר' ב45 שקל (!). כל החנות שלהם משדרת כביכול מקצועיות (יש להם קולה קפה בחנות עצמה) שלבסוף מתגלה בעיקר כבלוף ועם קפה בינוני.

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”