אחה"צ טובים
אני מחפש לעשות הפתעה לאישתי ולקנות לה רובוט לניקוי הבית .
אני כבר מספר ימים מדפדף בפורום על מנת לקבל מידע וחוות דעת ,
הבעיה היא שאחרי כל מה שקראתי ושמעתי הגעתי לגמר עם
שואב אבק רובוטי iRobot 880 VS Neato Botvac85
האם יש פה אנשים שקנו ויש להם אותו אחרי שימוש ממושך (שנה ומעלה )
איך השירות במידה ואני זקוק לתיקון .
מבחינת רעש בשירות לא ידעו לתת תשובה, הרובוט עושה רעש כמו של שואב אבק .
האם השיטת ניקוי של הניטו טובה יותר כמו שכולם מציינים ,האם iRobot נכנס קלות ברהיטים .
תודה רבה .
עזרה ברכישת רובוט
אחרי חפירות רבות רכשתי לפני חודש רובוט נקיון.
המועמדים היו שלושת המוסקטרים - ניטו, רומבה וקלבו.
השיקולים היו - מחיר, יעילות ניקוי, ניווט, מהירות טעינה ורעש.
קניתי את הקלבו שלדעתי עומד בכבוד בקריטריונים שחיפשתי.
בחודש שהוא אצלנו, הרובוט מופעל לפחות פעם ביום.
אני מפעיל אותו בערב אחרי שהילדים נרדמו והוא רץ בבית.
חוסם אותו עם הפס המגנטי במשקוף שלא יכנס לחדר שלהם.
גיסתי מחזיקה שני ניטו בבית שכמעט לא מופעלים בגלל הרעש כי היא בבית כל היום. כשהיא באה לביקור, הופתעה מאוד מהבדלי הרעש שמאפשרים אצלנו שיחה בלי מגהפון בזמן השאיבה.
כמות האבק, החול והשערות שהוא אוסף מפתיעה אותי כל פעם מחדש. אפילו אישתי שהיתה סקפטית מאוד לגבי "הגאדג'ט החדש" לא מבינה איך חיינו לפני כן בלעדיו.
מבחינת התמצאות וניווט, המטען נמצא צמוד לקיר מתחת לכורסא. הרובוט יוצא מהחנייה, נוסע לדרכו וחוזר בסוף בלי דרמות.
לפעמים אני מוציא אותו כבוי מעמדת הטעינה בידיים ומניח אותו בחדר שינה כדי שיתחיל שם ונוכל לישון. הממזר מסיים את החדר ומוצא את דרכו חזרה מבלי שמיפה את דרכו בדרך הלוך. מדהים.
אני מנקה אותו פעם בשבוע בממוצע, לפעמים מוקדם יותר.
הנקיון (מגירת איסוף, פילטר אבק, מברשות) מבוצע רק בעזרת שואב האבק הביתי שזה הפך להיות תפקידו היחיד בבית.
נקודות בונוס בבחירה - השואב לא גבוה ועובר מתחת לארונות אמבטיה, ספות, ודלת המדיח כשהיא פתוחה.
יש לו אמצעי לניגוב רטוב של ריצפת חדר לאחר השאיבה. החדר מרגיש נקי יותר במיחד עם שמים כפית חומר ניקוי ריצפה והמטלית תמיד מלוכלכת בסוף.
גילוי נאות - אין לנו שטיחים או חיות בבית אבל אישתי והבת משירות כמות יפה של שיער. זה רובוט הנקיון הראשון שלנו. הדירה בגודל 110 מ"ר בערך. מעולם לא נגמרה הסוללה באמצע שאיבה. קניתי באתר אינטרנט בארץ עם אחריות ל 3 שנים. המחיר פחות מ 2800.
המועמדים היו שלושת המוסקטרים - ניטו, רומבה וקלבו.
השיקולים היו - מחיר, יעילות ניקוי, ניווט, מהירות טעינה ורעש.
קניתי את הקלבו שלדעתי עומד בכבוד בקריטריונים שחיפשתי.
בחודש שהוא אצלנו, הרובוט מופעל לפחות פעם ביום.
אני מפעיל אותו בערב אחרי שהילדים נרדמו והוא רץ בבית.
חוסם אותו עם הפס המגנטי במשקוף שלא יכנס לחדר שלהם.
גיסתי מחזיקה שני ניטו בבית שכמעט לא מופעלים בגלל הרעש כי היא בבית כל היום. כשהיא באה לביקור, הופתעה מאוד מהבדלי הרעש שמאפשרים אצלנו שיחה בלי מגהפון בזמן השאיבה.
כמות האבק, החול והשערות שהוא אוסף מפתיעה אותי כל פעם מחדש. אפילו אישתי שהיתה סקפטית מאוד לגבי "הגאדג'ט החדש" לא מבינה איך חיינו לפני כן בלעדיו.
מבחינת התמצאות וניווט, המטען נמצא צמוד לקיר מתחת לכורסא. הרובוט יוצא מהחנייה, נוסע לדרכו וחוזר בסוף בלי דרמות.
לפעמים אני מוציא אותו כבוי מעמדת הטעינה בידיים ומניח אותו בחדר שינה כדי שיתחיל שם ונוכל לישון. הממזר מסיים את החדר ומוצא את דרכו חזרה מבלי שמיפה את דרכו בדרך הלוך. מדהים.
אני מנקה אותו פעם בשבוע בממוצע, לפעמים מוקדם יותר.
הנקיון (מגירת איסוף, פילטר אבק, מברשות) מבוצע רק בעזרת שואב האבק הביתי שזה הפך להיות תפקידו היחיד בבית.
נקודות בונוס בבחירה - השואב לא גבוה ועובר מתחת לארונות אמבטיה, ספות, ודלת המדיח כשהיא פתוחה.
יש לו אמצעי לניגוב רטוב של ריצפת חדר לאחר השאיבה. החדר מרגיש נקי יותר במיחד עם שמים כפית חומר ניקוי ריצפה והמטלית תמיד מלוכלכת בסוף.
גילוי נאות - אין לנו שטיחים או חיות בבית אבל אישתי והבת משירות כמות יפה של שיער. זה רובוט הנקיון הראשון שלנו. הדירה בגודל 110 מ"ר בערך. מעולם לא נגמרה הסוללה באמצע שאיבה. קניתי באתר אינטרנט בארץ עם אחריות ל 3 שנים. המחיר פחות מ 2800.