רובוט שואב לדירה עם המון מכשולים ואפס סבלנות לטיפולים

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
RomanGandelman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי חברה
קראתי את כל מה שאפשר על הדגמים הפופולריים , יתרונות , חסרונות וכו אבל יש לי כמה דרישות שלא מצאתי בפירוט של הרובוטים השונים.
אני צריך המלצה לרובוט שיעמוד בקריטריונים של אדם עצלן , מעופף ובאופן כללי כזה ,שלא רוצה להתעסק עם ניקיון אלה אם מכריחים אותו , כלומר אלי...
הדירה שלי מלאה במכשולים : חוטים , נעליים , קופסאות , וכו , ואני לא באמת הולך להזיז אותם , איזה רובוט יוכל לעלות על חוטי חשמל קטנים , נעליים , ולהתמודד אם אין סוף מכשולים בצורה הטובה ביותר?
כמו כן , ריקון הרובוט ממה שהוא אסף זה גם שיקול , איזה רובוט נותן לי את האופציה הכי פשוטה של ריקון כל הזבל שהוא שאף?
ממשק של לפתוח ולזרוק בקלות .
רעש , זמן עבודה , לא שיקול בכלל , אבל נוחות שימוש , ואפס מאמץ מכין הם בראש הטבלה.

תודה מראש
הגבר העצלן :-)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5002
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

יש דבר כזה - זה נקרא עובד פיליפיני :lol:- הוא יוכל להתגבר על כל המכשולים בבית .

ועכשיו ברצינות:: הרובוטים לצערינו לא מגיעים לרמות של חשיבה כמו של אדם , חוץ מזה גם כשאנו שואבים - אנו צריכים להזיז דברים כדי לשאוב מתחתם.

לכן - לא רואה פתרון מושלם עבורך , למעט להביא מנקה לבית .

RomanGandelman פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@movieman
חחח , עוזרת בית בהחלט היתה משפרת את המצב ... , אבל יש לי קצת רתיעה מזה שאנשים ינקו אחרי , מרגיש קצת כמו פינוק/ניצול .
דיברתי היום עם נציגה של חברת ICLEBO , היא אמרה שהרובוט "יכול להסתבך בחוטים , אבל גם יכול לעבור עליהם" , כך שלא הבנתי בדיוק מה המצב שם , , ושצריך לנקות את המברשות החיצונית אחרי כל הפעלה ואת הפנימיות "פעם ב" .
מחר אלך לראות את RUMBA ולדבר עם הנציגים שם , נראה מה הם יגידו מבחינת עבירות בשטח "בעיתי" וטיפולים שוטפים

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”