שווה משהו?
עושה את העבודה?
תודה.
מישהו מכיר את הדגם Samsung SR8730?
- oronwerner
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
מחיפוש קצר בפורום, מצאתי שרשור מלפני שנה בנוגע ל-8950: http://www.hometheater.co.il/vt194595.S ... R8950.html
על פניו, אכן נראה שחברי הפורום לא מחזיקים את הדגמים של סמסונג (או את הנ"ל בכל אופן).
עם זאת, ישנן ביקורות רבות על רובוטים מובילים אחרים במגוון רמות, שאנשים מרוצים מהם מאוד.
אפשר לשאול מה מיוחד בדגמים האלה של סמסונג? האם יש איזה הבדל מחיר שמצדיק זאת?
מבדיקה כללית באינטרנט, מחירם נע סביב המחיר של הרובוטים האחרים.
לגבי עניין ה"ספונסר" - גם מחיפוש ברשת לא ראיתי שהסמסונג הציג ביצועים ברמה שמצדיקה התעקשות לרכוש דווקא אותו
(וגם יש כאלה שלא מרוצים ממנו כלל)
הייתי ממליץ לשקול את אחד מהרובוטים שכן סוקרו כאן שכן שמלבד המכשיר עצמו,
גם כמות החלפים והשרות חשובה (לעיתים אפילו יותר) והנושאים הללו מילאו שרשורים רבים.
אם אכן מדובר בהפרש הכספי (ומבלי להיכנס חס וחלילה לכיסו של כל אחד), אני מציע גם לשקול אפשרות של רכישת מכשיר מיד שנייה.
ישנם לא מעט אנשים שאין להם צורך ברובוט מסיבות שונות.
לעיתים ניתן לרכוש כך מכשיר טוב מאוד ובמצב מצוין במחיר משתלם, ולעיתים אפילו עדיין תחת אחריות.
מקווה שעזרתי מעט,
אגב, לי יש iClebo.
שבת שלום,
אורון.
על פניו, אכן נראה שחברי הפורום לא מחזיקים את הדגמים של סמסונג (או את הנ"ל בכל אופן).
עם זאת, ישנן ביקורות רבות על רובוטים מובילים אחרים במגוון רמות, שאנשים מרוצים מהם מאוד.
אפשר לשאול מה מיוחד בדגמים האלה של סמסונג? האם יש איזה הבדל מחיר שמצדיק זאת?
מבדיקה כללית באינטרנט, מחירם נע סביב המחיר של הרובוטים האחרים.
לגבי עניין ה"ספונסר" - גם מחיפוש ברשת לא ראיתי שהסמסונג הציג ביצועים ברמה שמצדיקה התעקשות לרכוש דווקא אותו
(וגם יש כאלה שלא מרוצים ממנו כלל)
הייתי ממליץ לשקול את אחד מהרובוטים שכן סוקרו כאן שכן שמלבד המכשיר עצמו,
גם כמות החלפים והשרות חשובה (לעיתים אפילו יותר) והנושאים הללו מילאו שרשורים רבים.
אם אכן מדובר בהפרש הכספי (ומבלי להיכנס חס וחלילה לכיסו של כל אחד), אני מציע גם לשקול אפשרות של רכישת מכשיר מיד שנייה.
ישנם לא מעט אנשים שאין להם צורך ברובוט מסיבות שונות.
לעיתים ניתן לרכוש כך מכשיר טוב מאוד ובמצב מצוין במחיר משתלם, ולעיתים אפילו עדיין תחת אחריות.
מקווה שעזרתי מעט,
אגב, לי יש iClebo.
שבת שלום,
אורון.