למישהו יש מושג מתי יגיעו לארץ מכשיריSP3 HDDVD וBD?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ניופאן כבר מביאים מכשירי DVD-HD ואפילו היה בתערוכה אחד-ציטוט
אתה בטוח שאפשר להכנס לכל חנות קולנוע ביתי שהיא משווקת מורשה של ניופן ולרכוש HD DVD ? זה חדש לי וזה לא מופיע באתר האינטרנט של ניופן וגם בחנות הדגל שלהם הוליווד סינמה סטור בהרצליה פיתוח טענו שעדין לא היגיע ולא ידוע מתי ומה לגבי כותרים
ומה מחירו ?ואיזה דגם -יצא כבר יותר מדגם אחד והאחרון כמדומני הוא פרוגרסיבי האם על זה מדובר?
אתה בטוח שאפשר להכנס לכל חנות קולנוע ביתי שהיא משווקת מורשה של ניופן ולרכוש HD DVD ? זה חדש לי וזה לא מופיע באתר האינטרנט של ניופן וגם בחנות הדגל שלהם הוליווד סינמה סטור בהרצליה פיתוח טענו שעדין לא היגיע ולא ידוע מתי ומה לגבי כותרים
ומה מחירו ?ואיזה דגם -יצא כבר יותר מדגם אחד והאחרון כמדומני הוא פרוגרסיבי האם על זה מדובר?
אתמול ראיתי HDDVD בפעולה בהוליווד סינמה סטור-סוכנות הדגל של ניופן-היבואן הרשמי בהרצליה פיתוח-המוכר אמר שיצאו בקמפיין פירסומי בשבועuת הקרובים לכשהוא יוצא למכירה לציבור הרחב
בינתיים זה לא למכירה אלא רק לצרכי הדגמה והוא לא היה מוכן לנקוב במחיר או להבטיח כותרים
בינתיים זה לא למכירה אלא רק לצרכי הדגמה והוא לא היה מוכן לנקוב במחיר או להבטיח כותרים
נערך לאחרונה על ידי אריאל ב 29/11/2006 10:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
רשמית,
ההשקה של HD DVD תהיה בתחילת השנה, הפורמט האירופאי עדיין לא סגור וטושיבה דחתה את ההשקה של הנגנים הארופאיים של הפורמט.
גם לגבי BD, זה עדיין לא ברור - חסר עדיין תוכן (הפורמט עדיין לא רשמית נסגר לגבי אירופה), אני מעריך שבשני המקרים נוכל לראות מכשירים רשמיים רק ברבעון הראשון של 2007.
ההשקה של HD DVD תהיה בתחילת השנה, הפורמט האירופאי עדיין לא סגור וטושיבה דחתה את ההשקה של הנגנים הארופאיים של הפורמט.
גם לגבי BD, זה עדיין לא ברור - חסר עדיין תוכן (הפורמט עדיין לא רשמית נסגר לגבי אירופה), אני מעריך שבשני המקרים נוכל לראות מכשירים רשמיים רק ברבעון הראשון של 2007.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
שלשום עברתי ב-גמה גיים באבן גבירול, על החלון ישנו שלט " בקרוב PS3"....
שאלתי " מה זה בקרוב?" הבחור בחנות אמר שכנראה שבוע הבא .
מחיר לא נמסר
שאלתי " מה זה בקרוב?" הבחור בחנות אמר שכנראה שבוע הבא .
מחיר לא נמסר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
כמה הערות:
ניופאן עדיין לא מביאים מכשירים רשמית, כך גם לגבי מינליין (סמסונג) וסוני, אני מניח שגם פיליפס ופנסוניק לא ייובאו בארץ בהקדם.
כולם ממתינים להשקה האירופאית.
המכשירים המעניינים ביותר הם ה-PS3 של סוני (רבעון ראשון) והמכשיר של טושיבה (שזה כבר דור שני של מכשירים!!).
זה לא אומר שאין מכשירים בארץ - רובם פשוט מיועדים לשוק האמריקאי. גם המכשיר שהוצג בתערוכה היה מכשיר אמריקאי...
ניופאן עדיין לא מביאים מכשירים רשמית, כך גם לגבי מינליין (סמסונג) וסוני, אני מניח שגם פיליפס ופנסוניק לא ייובאו בארץ בהקדם.
כולם ממתינים להשקה האירופאית.
המכשירים המעניינים ביותר הם ה-PS3 של סוני (רבעון ראשון) והמכשיר של טושיבה (שזה כבר דור שני של מכשירים!!).
זה לא אומר שאין מכשירים בארץ - רובם פשוט מיועדים לשוק האמריקאי. גם המכשיר שהוצג בתערוכה היה מכשיר אמריקאי...