מבקש המלצה לרכב משפחתי בתקציב של 130-135 אלף ש"ח - חדשה בלבד
הדרישות בעיקר לרכב אמין שישמור כמה שיותר על הערך שלו עוד 3-4 שנים כאשר ימכר, על מה אתם ממליצים? אנחנו פחות או יותר נמצאים בדילמה על שלושת הרכבים האלו, מה הייתם לוקחים? לא חייב דווקא לתת חוות דעת משלושת הרכבים שמוצגים כאן. האוטו בשביל ההורים, משמע ש90% מהנסיעות יהיו עירוניות, מה שכן הם שומרים על ק"מ נמוך אז כדאי גם רכב חסכוני בדלק
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 101 פעמים
רכב זה לא תוכנית חסכון ולא חברת ביטוח.
באופן כלי, ככל שהרכב נפוץ יותר אצל חברות הליסינג הסיכוי לשמירת ערך קטן יותר (הן קונות בזול ומוכרות בתנאים שאדם פרטי לא יכול להתחרות בהם, מלבד הורדה במחיר הרכב).
לגבי צריכת הדלק. אם הם נוסעים מעט אז הדלק הוא מרכיב קטן יחסית בהוצאות ואין סיבה לחפש רכב חסכוני במיוחד.
מבין הרכבים שציינת האוקטביה היא המוצלחת ביותר. מצד שני אם זה רכב לזוג שנוסע בעיקר בעיר אז למה צריך רכב משפחתי? לדעתי הונדה ג'אז תהיה בחירה הגיונית יותר (ואם תלכו על הגרסה ההברידית תרוויחו גם חסכון בדלק).
באופן כלי, ככל שהרכב נפוץ יותר אצל חברות הליסינג הסיכוי לשמירת ערך קטן יותר (הן קונות בזול ומוכרות בתנאים שאדם פרטי לא יכול להתחרות בהם, מלבד הורדה במחיר הרכב).
לגבי צריכת הדלק. אם הם נוסעים מעט אז הדלק הוא מרכיב קטן יחסית בהוצאות ואין סיבה לחפש רכב חסכוני במיוחד.
מבין הרכבים שציינת האוקטביה היא המוצלחת ביותר. מצד שני אם זה רכב לזוג שנוסע בעיקר בעיר אז למה צריך רכב משפחתי? לדעתי הונדה ג'אז תהיה בחירה הגיונית יותר (ואם תלכו על הגרסה ההברידית תרוויחו גם חסכון בדלק).
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
מצד אחד אני תמיד ממליץ יפני\קוראני בהיבט של אמינות אבל אני חושב (אין לי מושג למה) שלקונצרן ואג יש שכירות הכי טובה.
בהתחשב במה שכתבתי למעלה, אם לא סיוויק אן יונדאי ולפי הפרמטרים של UriM, אם כבר סקודה אז הייתי הולך דווקא על הלאון שאותה לא ראיתי בליסינג ויש לה בדיוק את אותו מגוון מנועים כמו של הסקודה ושם גם תוכל ללכת על ה 1.4 TSI.
בהצלחה
בהתחשב במה שכתבתי למעלה, אם לא סיוויק אן יונדאי ולפי הפרמטרים של UriM, אם כבר סקודה אז הייתי הולך דווקא על הלאון שאותה לא ראיתי בליסינג ויש לה בדיוק את אותו מגוון מנועים כמו של הסקודה ושם גם תוכל ללכת על ה 1.4 TSI.
בהצלחה
מבין ה-3:
ההונדה היא הכי קטנה וספורטיבית , הסקודה הכי מפנקת ומרווחת , המאזדה הכי "עדכנית .
טכנולוגיית ה-סקיי אקטיב - זה סתם שם מפוצץ .
למרות שרשמת שאתה מעוניין בחדש - בסכום כזה אתה יכול לרכוש רכב מנהלים יד שנייה שנמצא כ-2-3 שנים על הכביש והערך שלו
כבר די יציב ולא ירד בצורה דרמתית.
ככה גם תוכל לקבל רכב מפנק ,חזק ואיכותי יותר וגם תוכל לדעת תקלות נפוצות שיש לרכבי יד שנייה .
ברכבים החדשים אתה עדיין לא יודע איזה תקלות "סדרתיות" יתגלו בהמשך (לא תמיד חברות מבצעות RECALL) .
הסקודה היא מעולה , אך אין לי נסיון עם מנוע הTDI 1.2 .
למה שפשוט לא תעשה נסיעת מבחן על הרכבים ותחליט על סמך ניסיון שלך ?
אתה הולך להוציא סכום לא קטן על רכב , זה המינימום שאתה צריך לעשות .
ההונדה היא הכי קטנה וספורטיבית , הסקודה הכי מפנקת ומרווחת , המאזדה הכי "עדכנית .
טכנולוגיית ה-סקיי אקטיב - זה סתם שם מפוצץ .
למרות שרשמת שאתה מעוניין בחדש - בסכום כזה אתה יכול לרכוש רכב מנהלים יד שנייה שנמצא כ-2-3 שנים על הכביש והערך שלו
כבר די יציב ולא ירד בצורה דרמתית.
ככה גם תוכל לקבל רכב מפנק ,חזק ואיכותי יותר וגם תוכל לדעת תקלות נפוצות שיש לרכבי יד שנייה .
ברכבים החדשים אתה עדיין לא יודע איזה תקלות "סדרתיות" יתגלו בהמשך (לא תמיד חברות מבצעות RECALL) .
הסקודה היא מעולה , אך אין לי נסיון עם מנוע הTDI 1.2 .
למה שפשוט לא תעשה נסיעת מבחן על הרכבים ותחליט על סמך ניסיון שלך ?
אתה הולך להוציא סכום לא קטן על רכב , זה המינימום שאתה צריך לעשות .
נערך לאחרונה על ידי movieman ב 04/08/2014 11:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
- נתן תודות: 1060 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
Mazda 3
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7039
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
כולן מכוניות טובות
אני הייתי הולך על הרנו פלואנס דיזל
מאוד חסכונית בדלק, מאוד מפנקת, גרסת הדיזל שומרת טוב מאוד על הערך (בניגוד לגדם הדלק)
אני הייתי הולך על הרנו פלואנס דיזל
מאוד חסכונית בדלק, מאוד מפנקת, גרסת הדיזל שומרת טוב מאוד על הערך (בניגוד לגדם הדלק)