1 האם מישהו ניסה את wobi?
2 ברשותי רכב ישן בשווי 20 אלף ש"ח
שעד עכשיו תמיד היה מבוטח בביטוח מקיף
שעולה לי בערך 2000 ש"ח,לאחר חישוב
שעשיתי דרך wobi לביטוח צד ג, שכולל
פיצוי מלא על טוטלוסט,שמשות, גרירה
הגנה משפטית מלאה,וכל זה ב700 ש"ח.
ההבדל גדול מאד,האם זה כדאי?
תודה מראש.
עמית
2 שאלות בקשר לביטוח רכב
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
באיזה רכב מדובר? ואיזו שנה?
אם הרכב גניב לא בטוח ששווה.
רכבים שמעל 10 שנים לרוב לא מבטחים אותם מקיף מצד חברות הביטוח.
נקודה חשובה נוספת: ביטוח חובה + צד ג לא מבטח אותך במקרה שאתה האשם ויש לך נזק לרכב שלך.
הייתי משלם 1300 שח בשנה יותר בשביל מקיף.
אם הרכב גניב לא בטוח ששווה.
רכבים שמעל 10 שנים לרוב לא מבטחים אותם מקיף מצד חברות הביטוח.
נקודה חשובה נוספת: ביטוח חובה + צד ג לא מבטח אותך במקרה שאתה האשם ויש לך נזק לרכב שלך.
הייתי משלם 1300 שח בשנה יותר בשביל מקיף.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
ראשית גם אני הזמנתי ביטוח מוובי.
ברשותי אלפא רומיאו 164 שנת 1994.
אין לרכב כזה מחיר חוץ מהזמן והחלקים שהשקעתי בו
מבצע רק ביטוח חובה וצד ג עלות כוללת של כ 2100 שח.
השנה הפסקתי לבטח במקיף גם את ההונדה סיווק שנת 2007 ששויו כ 55000 שח.
לסיוויק חובה וצג ג גם כן 2100 שח ואילו המקיף זאת תוספת של עוד כ 1500 שח.
לצערי אישתי מידי פעם דופקת את הרכב ונאלצתי לעשות שימוש בפוליסת המקיף ומכאן גם הגעת למסקנה שרכב מתחת 55000 שח אינני מבטח יותר במקיף אלא רק חובה וצד ג.
הסיבה היא שהמקיף משתלם רק במצב של טואלוסט או גניבה. בכל מצב אחר זה בזבוז כסף שכן מתקיימת קומבינת ניפוח מחירים בין השמאי למוסכי ההסדר לחברת הביטוח אשר מציגה מצג שווא של חשבונית תיקון יקרה כשבפועל אם היית מתקן לבד הייתה משלם חצי או אף פחות.
דוגמא , לפני כחצי שנה עלתה על עמודון בכיכר. הלך פנס ראשי התכופף הטמבון. ללא נזק לרדיאטורים וכו. בחשבונית כמובן שהוספו פרוקים והחלפות של רדיאטור כולל מזגן כולל בדיקות משונות כשבפועל לא עשו כלו בוודאות, פנס תחליפי, טמבון חדש תחליפי (2000שח, אחרי חודש עשתה עוד תאונה והפעם כשבאתי לתקן מכספי אותו טמבון עלה לי 700 שח בחברת מאיר...).
אז נכון אם יגנבו לך את האוטו זה לא נעים אבל אם זה נזק שאתה יכל לספוג אז וותר על הביטוח. אל תשכח שאחרי תביעה תשלם פרמיה מוגדלת למשך שלוש שנים.
וזה עוד לפני נהג צעיר שם באמת הכי משתלם זה להחזיק איזה רכב ישן עם חובה וצד ג בלבד.
ברשותי אלפא רומיאו 164 שנת 1994.
אין לרכב כזה מחיר חוץ מהזמן והחלקים שהשקעתי בו
מבצע רק ביטוח חובה וצד ג עלות כוללת של כ 2100 שח.
השנה הפסקתי לבטח במקיף גם את ההונדה סיווק שנת 2007 ששויו כ 55000 שח.
לסיוויק חובה וצג ג גם כן 2100 שח ואילו המקיף זאת תוספת של עוד כ 1500 שח.
לצערי אישתי מידי פעם דופקת את הרכב ונאלצתי לעשות שימוש בפוליסת המקיף ומכאן גם הגעת למסקנה שרכב מתחת 55000 שח אינני מבטח יותר במקיף אלא רק חובה וצד ג.
הסיבה היא שהמקיף משתלם רק במצב של טואלוסט או גניבה. בכל מצב אחר זה בזבוז כסף שכן מתקיימת קומבינת ניפוח מחירים בין השמאי למוסכי ההסדר לחברת הביטוח אשר מציגה מצג שווא של חשבונית תיקון יקרה כשבפועל אם היית מתקן לבד הייתה משלם חצי או אף פחות.
דוגמא , לפני כחצי שנה עלתה על עמודון בכיכר. הלך פנס ראשי התכופף הטמבון. ללא נזק לרדיאטורים וכו. בחשבונית כמובן שהוספו פרוקים והחלפות של רדיאטור כולל מזגן כולל בדיקות משונות כשבפועל לא עשו כלו בוודאות, פנס תחליפי, טמבון חדש תחליפי (2000שח, אחרי חודש עשתה עוד תאונה והפעם כשבאתי לתקן מכספי אותו טמבון עלה לי 700 שח בחברת מאיר...).
אז נכון אם יגנבו לך את האוטו זה לא נעים אבל אם זה נזק שאתה יכל לספוג אז וותר על הביטוח. אל תשכח שאחרי תביעה תשלם פרמיה מוגדלת למשך שלוש שנים.
וזה עוד לפני נהג צעיר שם באמת הכי משתלם זה להחזיק איזה רכב ישן עם חובה וצד ג בלבד.