MINIX Neo X8-H התרשמות ראשונית ומספר שאלות
מחשב HTPC עדיף לבנות לבד. אם כבר הולכים על ממחשב, אז שיהיה מספיק חזק גם בכדי להריץ משחקים, כך שמקבלים מערכת מולטימדיה מושלמת לסרטים, מוסיקה ומשחקים... מעבד עם סיומת U הוא מעבד שעבר UNDERCLOCK שזה אומר שהוא עובד בתדר נמוך ממה שהוא תוכנן. זה נעשה בכדי להקטין את הצורך בפיזור חום. עדיף HTPC עם מעבד i5 רגיל, כרטיס מסך חזק, ולפחות 8GB זכרון עם מערכת הפעלה win7 64bit שעברה ניקוי יסודי של כל הדברים המיותרים עוד לפני ההתקנה בעזרת תוכנה בשם wintool kit.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
שוב, כל אחד וצרכיו. מי שלא צריך משחקים ובלו ריי 3D מלא, לא צריך אפילו Core i3.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- YanivBen-attar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הגדרת שמירת קבצים בכרטיס זיכרון במכשיר minix neo x8-h
חיברתי כרטיס זיכרון וגם כונן נייד, המכשיר מזהה אותם ומושך מיהם מידע וסרטים ללא בעיה.
אך כשאני מוריד קובץ , המיניקס שומר אותו בזיכרון הפנימי.
איך מגדירים שישמור בכרטיס או כונן חיצוני?
אך כשאני מוריד קובץ , המיניקס שומר אותו בזיכרון הפנימי.
איך מגדירים שישמור בכרטיס או כונן חיצוני?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Sexter כתב:אני בהתחלה התלהבתי וחשבתי לרכוש את הנגן הזה עד שקראתי תגובות בפורומים בחול. התמיכה ב 4K היא סתם גימיק כי היא מוגבלת לעד 30 פריימים בשנייה. זה אומר 4K שיהפוך לנפוץ יותר בעתיד או 4K בשילוב עם תלת מימד זה לא ינגן. הבעיה הכי גדולה של הנגן היא שכניסת ה LAN מוגבל ל 100MB ולא ל 1000. אז סרטי בלו ריי כבדים בתלת ממד עם פס קול HD לעולם לא ירוצו חלק דרך הרשת. זה אומר שסרטים כאלו יהיה אפשר לנגן רק מחיבור הרד דיסק חיצוני באופן ישיר שזה ממש לא נוח אם יש עוד נגנים בבית. גם כניסת ה USB היא מגרסה 2 ולא 3. בקיצור, זה מוצר מעבר נחמד אבל ממש לא FUTURE PROOF ליותר משנה אחת. אני כרגע מחפש פתרון אחר.. אולי הם יוציאו 9X... תתחדש בכל מקרה. עבור ניגון סרטי HD רגילים עם פס קול DD הוא מעולה....
אין קשר בין רשת גיגה לבין יכולת הזרמת תכני בלוריי כבדים ,כולל תלת מיימד מלא.
רשת 10/100 רגילה מספיקה בהחלט .
כנראה שאי היכולת להזרים קשורה לבאגים אחרים שיש במכשיר ולא למהירות הרשת הביתית.
- OfirRaynzilber
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
MINIX NEO X-H8 עם תוסף XBMCTorrent
היי
קיבלתי את המיניקס עכשיו והתקנתי עליו את ה-XBMC 14 ואת ה-XBMCTorrent כל ההתקנה עברה חלק.
משום מה שאני מנסה לפתוח פרקים של סדרות או סרטים דרך XBMCTorrent כל הזמן הסקריפט נכשל.
יש לכם אולי רעיון???
המכשיר חדש אין בו שום דבר מעבר לזה
אשמח להצעה
תודה
אופיר
קיבלתי את המיניקס עכשיו והתקנתי עליו את ה-XBMC 14 ואת ה-XBMCTorrent כל ההתקנה עברה חלק.
משום מה שאני מנסה לפתוח פרקים של סדרות או סרטים דרך XBMCTorrent כל הזמן הסקריפט נכשל.
יש לכם אולי רעיון???
המכשיר חדש אין בו שום דבר מעבר לזה
אשמח להצעה
תודה
אופיר
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים