היה את הפטנט הזה של המגעים כבר בגלקסי נקסוס (גם בנקסוס 7), היה לי גלקסי נקסוס ואת העריסה הזאת - זה פשוט לא טוב באוטו. זה מעולה לבית אבל באוטו בכל קפיצה קטנה של האוטו זה היה מתנתק מהמגעים, אולי להטענה זה סביר אבל אם שמעתי מזה מוזיקה זה כל הזמן התנתק.pixies כתב:אני מאוד ממליץ על ה-Xperia Z (הסמארטפון) של סוני. יש לו מסך 5", גודל בהחלט מספיק עבור תצוגה נוחה של תוכנות ניווט, אבל הפלוס הגדול של הסמארטפונים של סוני הוא זוג המגעים המוזהבים לחיבור מהיר שלהם לעריסת טעינה, כך שלא צריך להתעסק כלל עם הכבל מהמטען, שמחובר לעריסה באופן קבוע.
האמת, אני ממש לא מבין איך סמסונג ואפל לא חשבו על זה גם...
כאן ניתן לראות את 2 המגעים המוזהבים (כמובן שאת המכסים בתמונה משאירים סגורים):
וכאן ניתן לראות את עריסת הטעינה המקורית של סוני, ה-DK26, שאפשר להדביק בלי בעייה לדש בורד של הרכב או מעל לוח השעונים. העריסה עולה כ-$30, אך יש גם תחליפים זולים יותר באיביי:
הסאונד למערכת באוטו מגיע כמובן דרך בלוטות....
עוד רשמים מזה היו שלהעביר שירים דרך מסך מגע בזמן נהיגה זה בכלל לא נוח. ככה שאם אין כפתורים פיזיים שמעבירים שירים (ואפשר לעשות כפתורים כאלה בBLUETOOTH, יש לי בדיבורית) זה לא ממש שווה, לא טלפון ולא טאבלט לפי דעתי.
כרגע יש לי מוזיקה בUSB DOK ואת הWAZE על הנקסוס 4, עם העריסה הכי פשוטה וטובה בעולם - וואקומים מ2 הכיוונים, לשים את הטלפון זה פשוט להניח ולהוציא זה משיכה קלה, בחיים לא נפל. נשמע מעפן אבל עובד מעולה ונוח לשימוש בלי תסביכים.
ניסיתי גם דיבורית בלוטוט שמתחברת למערכת בשביל לוותר על הUSB - אבל ממש מציק לחפש שירים דרך הטלפון שהוא בכיס, וגם זה הצריך חיבור מחדש בכל נסיעה.