Nespresso Lattissima Plus- התלבטות
חשבתי לקנות את Nespresso Lattissima Plus לעבודה, שתעשה את העבודה (גם מבחינת ניקיון זה חוסך זמן כי לא צריך לנקות את המקציף). אני מתכנן לשתות 2-3 כוסות ביום עבודה.
1. האם הקפה יוצא חם? נראה לי לא הכי אמין
2. אם לא, האם חימום במיקרו לאחר שהקפה מוכן יהרוס את הטעם?
3. איך המיכל של החלב? הבנתי שהוא מתקלקל לעיתיים קרובות
1. האם הקפה יוצא חם? נראה לי לא הכי אמין
2. אם לא, האם חימום במיקרו לאחר שהקפה מוכן יהרוס את הטעם?
3. איך המיכל של החלב? הבנתי שהוא מתקלקל לעיתיים קרובות
טמפרטורת הקפה היא למעשה טמפרטורת החלב. כמות הקפה עצמו היא זניחה והחום שלו זהה פלוס מינוס בכל מכונה שהיא. לחמם קפה במיקרו זה לא חכם. אפשר לחמם את החלב עצמו לפני ההקצפה קח בחשבון שהקצף עצמו ייפגע. כמו כן רצוי להקפיד על כוס חמה כי גם היא מקררת את הקפה. המקציף מתקלקל מהר מאוד אם לא מנקים אותו מייד אחרי ההכנה. הניקוי זה סתם לשים תחת זרם מים כמה שניות.
what's next?
מתנצל אבל ההוראות הן זהות. אם תרצה שהפטנט יעבוד לאורך זמן תצטרך לנקות אחרי כל שימוש. הדרך הפשוטה היא להקציף מים מייד אחרי. בגדול אני ממליץ יותר על הארוצינו. קל יותר לניקוי ועובד טוב יותר. מנסיוני לפחות.
what's next?
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ההקצפה של הלטיסימה לא משהו, כיתתי רגליי עד לסניף של נספרסו לבדוק את ההבדלים בין המקציף החיצוני לבין המקציף של הלטיסימה.
עדיף לדעתי ללכת על הU, כמו שבחרת, ולהוסיף מקציף חיצוני.
עדיף לדעתי ללכת על הU, כמו שבחרת, ולהוסיף מקציף חיצוני.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
בחירה טובה לדעתי.
אני אישית מעדיף את המקציף בנפרד, אבל היתרון של הקיט -> נקודת חשמל אחת.
כך או כך, לדעתי בין הבחירות הטובות בנספרסו הן מבחינת מחיר והן מבחינת איכות הקצפה.
אני אישית מעדיף את המקציף בנפרד, אבל היתרון של הקיט -> נקודת חשמל אחת.
כך או כך, לדעתי בין הבחירות הטובות בנספרסו הן מבחינת מחיר והן מבחינת איכות הקצפה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
שאלה אחרונה (המכשיר אגב פשוט מעולה), יש קפסולות של עלית שמותאמות למכונה.
הבנתי שנספרסו הולכים להוציא או כבר הוציאו, מכונות שבהם המחט דקה יותר והקפסולות של עלית כבר לא יתאימו.
האם c121 נמצאת בין המכונות האלה?
הבנתי שנספרסו הולכים להוציא או כבר הוציאו, מכונות שבהם המחט דקה יותר והקפסולות של עלית כבר לא יתאימו.
האם c121 נמצאת בין המכונות האלה?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע