http://www.haaretz.co.il/gallery/music/1.2196686
ה"פיקסיז" ו"סאונדגארדן" יופיעו בישראל ביוני 2014
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32976
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
השתגעו במדינה הזו איזה מחירים....
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לצערי התעוררתי מאוחר מדי (התלבטות לגבי העמלה בפיי פאל בשקלים, כמות כרטיסים לא ידועה וכו) ונראה שהכרטיסים ל-Zone A כבר אזלו.
מישהו היה פעם בהופעה בבלומפילד? איזה אזורים אחרים נחשבים עדיין מומלצים?
כאן אפשר לראות את רשימת האזורים שנמכרים בהופעה.
כאן אפשר לראות את רשימת האזורים שנמכרים בהופעה.
תפצה את עצמך בקניית כרטיסים לניל יאנג, לפני שיאזלו, אני כבר ב zone Apixies כתב:לצערי התעוררתי מאוחר מדי (התלבטות לגבי העמלה בפיי פאל בשקלים, כמות כרטיסים לא ידועה וכו) ונראה שהכרטיסים ל-Zone A כבר אזלו.
כאן אפשר לראות את רשימת האזורים שנמכרים בהופעה....
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

יופי שגם הוא בא.
אבל אשמח לקבל ייעוץ באיזה איזור כדאי לקנות, ולמה היציע שמול הבמה יקר יותר מ-Zone B, למרות ש-Zone B קרוב יותר לבמה.
תודה!
אבל אשמח לקבל ייעוץ באיזה איזור כדאי לקנות, ולמה היציע שמול הבמה יקר יותר מ-Zone B, למרות ש-Zone B קרוב יותר לבמה.
תודה!
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הגעתי למסקנה שכדאי להיות קרובים לבמה ככל האפשר, ולכן הזמנתי Zone B בכרטיס משולב לשני המופעים (כאמור, ב-Zone A אזלו הכרטיסים).
לדעתי המחיר די משתלם יחסית למחירים בארץ (590 ש"ח ל-2 מופעים). העמלה באתר של eventim היא 7.5 ש"ח לכרטיס (גם המשולב) - לא נורא.
קחו בחשבון שכרגע ניתן להזמין כרטיסים למופעים בעזרת פיי פאל בלבד. עדיף להזמין בחשבון פיי פאל המשתמש בכרטיס אשראי של לאומיקארד או ישראכרט ולא ויזה כ.א.ל (רק הם לוקחים עמלה של 2.5% על עסקאות פיי פאל בשקלים - נבלות!).
טיפ נוסף - למי שחבר במועדון הצרכנות "בהצדעה" (הנחות למילואימניקים) ניתן בימים אלה לרכוש כרטיסים ליציעים שמול הבמה (רחוקים יותר מ-Zones A/B) ב-260 ש"ח לכל מופע - מחיר מצויין (יוצא 520 ש"ח ל-2 המופעים במקום 720). הם לא מוכרים כרטיסים לדשא, אלא רק ליציעים, לכן העדפתי לא לרכוש מהם.
לדעתי המחיר די משתלם יחסית למחירים בארץ (590 ש"ח ל-2 מופעים). העמלה באתר של eventim היא 7.5 ש"ח לכרטיס (גם המשולב) - לא נורא.
קחו בחשבון שכרגע ניתן להזמין כרטיסים למופעים בעזרת פיי פאל בלבד. עדיף להזמין בחשבון פיי פאל המשתמש בכרטיס אשראי של לאומיקארד או ישראכרט ולא ויזה כ.א.ל (רק הם לוקחים עמלה של 2.5% על עסקאות פיי פאל בשקלים - נבלות!).
טיפ נוסף - למי שחבר במועדון הצרכנות "בהצדעה" (הנחות למילואימניקים) ניתן בימים אלה לרכוש כרטיסים ליציעים שמול הבמה (רחוקים יותר מ-Zones A/B) ב-260 ש"ח לכל מופע - מחיר מצויין (יוצא 520 ש"ח ל-2 המופעים במקום 720). הם לא מוכרים כרטיסים לדשא, אלא רק ליציעים, לכן העדפתי לא לרכוש מהם.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ההופעה של הפיקסיס היום!! מחר סאונדגרדן. 
- menashyasi123
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
נו, אז איך היו ההופעות? עכשיו ממש מתקיימת סאונדגרדן לפי מה שאני מבין, אז
אני נותן לכם כמה שעות כדי להגיב...
אני נותן לכם כמה שעות כדי להגיב...
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

הפיקסיס היו פשוט מ-ע-ו-ל-י-ם! נתנו הופעה מטורפת ואנרגטית עם 32 שירים.
וגם סאונדגארדן היו מצויינים. אפשר להגיד על כריס קורנל שהוא הרוברט פלאנט של ימינו. איזה קול יש לו, פשוט לא יאומן.
בקיצור, מי שרכש את הכרטיס המשולב לשני הימים הרוויח שתי הופעות מעולות.
להקות החימום היו משעממות לטעמי. כדאי להשקיע בזה קצת יותר בפעמים הבאות.
מחירי השתייה במתחם - 10 ש"ח לבקבוק מים שעולה כ-1.5 ש"ח בסופר. 25 ש"ח לנקניקייה או סנדביץ' קטן. לגבי השאר, תשפטו בעצמכם... יש מגמת שיפור מסויימת לעומת אירועים אחרים שיצא לי להיות בהם.
וגם סאונדגארדן היו מצויינים. אפשר להגיד על כריס קורנל שהוא הרוברט פלאנט של ימינו. איזה קול יש לו, פשוט לא יאומן.
בקיצור, מי שרכש את הכרטיס המשולב לשני הימים הרוויח שתי הופעות מעולות.
להקות החימום היו משעממות לטעמי. כדאי להשקיע בזה קצת יותר בפעמים הבאות.
מחירי השתייה במתחם - 10 ש"ח לבקבוק מים שעולה כ-1.5 ש"ח בסופר. 25 ש"ח לנקניקייה או סנדביץ' קטן. לגבי השאר, תשפטו בעצמכם... יש מגמת שיפור מסויימת לעומת אירועים אחרים שיצא לי להיות בהם.
-
pixies
-
- אחראי תחום HTPC

והסופר לא מרוויח כשהוא מוכר ב-1.5 שקל?
10 שקל לבקבוק קטן ביום שרבי כשאתה במקום סגור... למה לא 5 כמו בפיצוציות, שגם מרוויחות על זה מאוד יפה?
לזכותם ייאמר שהפעם, בניגוד לעבר, היה מותר להכניס עד 750 מ"ל מים עצמאית בבקבוק פלסטיק.
10 שקל לבקבוק קטן ביום שרבי כשאתה במקום סגור... למה לא 5 כמו בפיצוציות, שגם מרוויחות על זה מאוד יפה?
לזכותם ייאמר שהפעם, בניגוד לעבר, היה מותר להכניס עד 750 מ"ל מים עצמאית בבקבוק פלסטיק.