זקוק לייעוץ והמלצות בין ICLEBO ל-LG HOM BOT SQUARE

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
שלומיביתרי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
לאחר בירורים וחפירות באינטרנט, די ננעלתי על אחד משני הרובוטים שבנושא.
רציתי לקבל המלצות וייעוץ מאנשים שיש להם את אחד מהם בנוגע לאיכות הרובוט, השאיבה, וכמובן גם לתקלות שהיו ולשירות שהתקבל בעקבות התקלות.
עד כה נטיתי יותר לכיוון ה-LG בגלל השם של החברה, וכיוון שראיתי המון ביקורות ורובן היו טובות אך לאחר שנכנסתי לפה ראיתי את ה-ICLEBO שגם נראה טוב ודי דומה.

בנוסף, ראיתי של-LG יש אפשרות שליטה דרך סמאטרפון, האם מישהו כבר התנסה בזה? חיפשתי את האפליקציה אבל לא מצאתי..

תודה רבה!

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #2 

יש לנו את הICLEBO קצת מעל שנה, מרוצים מאד מאיכות הנקיון, העובדה שהוא יסודי עם זמן עבודה ארוך וקלות התחזוקה.
אם היינו צריכים לבצע את הרכישה שנית היינו רוכשים את אותו מכשיר.
יש עליו לא מעט חוות דעת בפורום הזה, יש שאלות ספציפיות?

שלומיביתרי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

y_bz כתב:יש לנו את הICLEBO קצת מעל שנה, מרוצים מאד מאיכות הנקיון, העובדה שהוא יסודי עם זמן עבודה ארוך וקלות התחזוקה.
אם היינו צריכים לבצע את הרכישה שנית היינו רוכשים את אותו מכשיר.
יש עליו לא מעט חוות דעת בפורום הזה, יש שאלות ספציפיות?
...
האם היו תקלות בשנה הזו? איך טיב השירות? כל כמה זמן בערך יוצא להחליף מברשות, פילטרים וכו'..?

תודה רבה!

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

בהתחלה היתה תקלת רעש (או שלא, שאלה טובה - תעקב אחר ההודעות שלי בפורום) - הוחלף למכשיר חדש בלי שביקשתי.
עוד לא החלפתי אף מברשת, לא מראות כל סימני בלאי.
החלפתי פילטר אחד.

שלומיביתרי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

y_bz כתב:בהתחלה היתה תקלת רעש (או שלא, שאלה טובה - תעקב אחר ההודעות שלי בפורום) - הוחלף למכשיר חדש בלי שביקשתי.
עוד לא החלפתי אף מברשת, לא מראות כל סימני בלאי.
החלפתי פילטר אחד.
...
תודה רבה על התשובות!
האם יש לו חיבור USB שמאפשר עדכון גרסא?

sbenrap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #6 

הייתי באותה התלבטות כמו שלך, ולבסוף בחרתי ב-LG (גם בעיקר בגלל השם).
כשהרובוט עובד הוא סה"כ עובד טוב, מטייל בכל החדרים (אבל לפעמים יותר מפעם אחת, לא נורא) ומנקה בצורה טובה. עוצמת השאיבה נמוכה יותר מה-iRobot Sage הישן שלי אבל הוא גם ממש ממש שקט כך שזה מצויין.
לצערי נתקלתי בבעיות מוזרות בחיישנים ולאחר שנשלח פעמיים לתיקון עם אותה תקלה קיבלתי לבסוף רובוט חדש.
גם ברובוט החדש ארעה אותה תקלה אך היא נפתרה ע"י "איפוס" המכשיר במעבדה (יש לציין שלא בוצע "איפוס" ברובוט הישן, הראייה היא בכך שהוא זכר את הגדרות הניקוי היומי שלו שהולכות לאיבוד לאחר איפוס גם לאחר שהוא הוחזר מהמעבדה).
כרגע, כחודש וחצי לאחר האיפוס עדיין עובד טוב.

יש לו שקע USB שמוסתר (ולא רשום עליו בחוברת ההוראות), כך שבתאוריה ניתן לעדכן לו קושחה (אבל מצאתי קובץ עידכון רק באתר LG האוסטרלי, כך שלא התעסקתי עם זה)
בנוסף אני לא מכיר אפליקציה שמאפשרת שליטה על הרובוט מהטלפון.
לא החלפתי מברשות או פילטרים.
השרות היה סה"כ בסדר, אבל אף אחד לא אוהב להיות מטורטר שוב ושוב על אותה תקלה.

בדיעבד, ולאור הרבה תגובות חמות בפורום, הייתי בוחר ב-ICLEBO. אנשים פה נשמעים מאוד מרוצים גם מהשרות וגם מהרובוט.

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אין לו שקע USB, לפי היבואן ניתן לעדכן גרסה אצלו.
כשתהיה המלצה לעדכן אפנה אליהם, אני בגישה שאם זה לא מקולקל אין מה לתקן...

שלומיביתרי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

sbenrap כתב:הייתי באותה התלבטות כמו שלך, ולבסוף בחרתי ב-LG (גם בעיקר בגלל השם).
כשהרובוט עובד הוא סה"כ עובד טוב, מטייל בכל החדרים (אבל לפעמים יותר מפעם אחת, לא נורא) ומנקה בצורה טובה. עוצמת השאיבה נמוכה יותר מה-iRobot Sage הישן שלי אבל הוא גם ממש ממש שקט כך שזה מצויין.
לצערי נתקלתי בבעיות מוזרות בחיישנים ולאחר שנשלח פעמיים לתיקון עם אותה תקלה קיבלתי לבסוף רובוט חדש.
גם ברובוט החדש ארעה אותה תקלה אך היא נפתרה ע"י "איפוס" המכשיר במעבדה (יש לציין שלא בוצע "איפוס" ברובוט הישן, הראייה היא בכך שהוא זכר את הגדרות הניקוי היומי שלו שהולכות לאיבוד לאחר איפוס גם לאחר שהוא הוחזר מהמעבדה).
כרגע, כחודש וחצי לאחר האיפוס עדיין עובד טוב.

יש לו שקע USB שמוסתר (ולא רשום עליו בחוברת ההוראות), כך שבתאוריה ניתן לעדכן לו קושחה (אבל מצאתי קובץ עידכון רק באתר LG האוסטרלי, כך שלא התעסקתי עם זה)
בנוסף אני לא מכיר אפליקציה שמאפשרת שליטה על הרובוט מהטלפון.
לא החלפתי מברשות או פילטרים.
השרות היה סה"כ בסדר, אבל אף אחד לא אוהב להיות מטורטר שוב ושוב על אותה תקלה.

בדיעבד, ולאור הרבה תגובות חמות בפורום, הייתי בוחר ב-ICLEBO. אנשים פה נשמעים מאוד מרוצים גם מהשרות וגם מהרובוט.
...
תודה רבה על התגובה.
בעניין האפליקציה, ראיתי פה:
http://www.expertreviews.co.uk/gadgets/ ... ter-vacuum
כמו שזה נראה אני אלך בסוף על ה-קלבו.

sbenrap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אולי זה דגם חדש יותר, שלי ממש לא מחובר לרשת ה-WIFI שלי :)

שלומיביתרי פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

y_bz כתב:אין לו שקע USB, לפי היבואן ניתן לעדכן גרסה אצלו.
כשתהיה המלצה לעדכן אפנה אליהם, אני בגישה שאם זה לא מקולקל אין מה לתקן...
...
תודה רבה, עוד שאלה קטנה, האם הקלבו חוזר ליחידת הבסיס בכל פעם שהוא מסיים או שרוב הפעמים הוא לא מצליח?
ראיתי איפשהו שמישהו אומר ש-80 אחוז מהפעמים הרובוט לא מצליח למצוא את דרכו בחזרה ליחידת הבסיס, דבר מאוד מטריד בשבילי, ולכן רציתי לשמוע גם ממך חוות דעת בנושא זה.
תודה.

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

חוזר הביתה תמיד (בתחילת הדרך זייף מידי פעם והזזה של הבסיס חצי מטר פתרה את העניין הצידה).

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #12 

אצלי גם כן חוזר ב99% מהפעמים לבית שלו
יש מקרים שהוא מפספס קצת
אבל יש מצב שזה גם הילדים שמזיזים אותו/מפריעים לו/משחקים איתו או סתם מציקים לו מדי פעם כשהם משועממים בבית ואין להם מישהו אחר להציק לו

(תזכורת לעצמי: חייב לקנות להם כלב או חתול)

תראה, תקלות ודברים יש מדי פעם, הנה, אני נתקלתי באחת או שתיים עם הרובוט. זה צפוי לקרות עם משהו שפעיל וזז כל הזמן ויש סבירות גבוהה שיתקל במשהו או בבעיות עם הזמן כשהוא בסביבה "מלוכלכת" כל כך ורצופה מכשולים.
אבל באמת שהחברה או יותר נכון רונן שהוא הנציג המטפל או האחראי שם, עושים מעל ומעבר כדי לרצות ולסדר כל בעיה או טענה שצצה

הייתי כל כך מרוצה מהשרות שלהם, שכשרכשתי לפני כחודשיים רובווט לניקוי חלונות, הרמתי אליו פשוט טלפון והזמנתי, בידיעה שיש לי "אבא ואמא" לחזור אליהם לכל מקרה שלא יהיה במהלך השימוש ברובוטים שהם מייצגים

בהצלחה

sbenrap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

גם ה-LG חוזר לבסיס בהצלחה 99% מהפעמים, פיספוסים יש לפעמים (וגם תקיעות לעיתים), אבל אלה הם היוצאים מן הכלל.

Bass66
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #14 

מנסיונכם, ה ICLEBO מטפס על פרקטים? ועולה את המדרגה של הממ"ד?

y_bz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

מטפס על פרקטים.
אין נסיון לגבי ממד אבל אמור לטפס עד 2 ס"מ.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9007
נתן תודות: 1567 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #16 

עולה את המדרגה של הממ"ד: http://www.hometheater.co.il/vp1905425#1905425
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sbenrap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

טוב, אני בהחלט לא ממליץ על ה-LG, שוב אותה תקלה (הפעם צילמתי):

בנוסף קיבלתי הפעם תחושה שלנותני השירות נמאס כבר לטפל בנו (כאילו שלנו לא נמאס כבר מנותני השירות :evil:).
לא מצליח להבין מה יש בבית שגורם כל פעם לרובוט הזה לאבד את שפיותו מחדש.

מיותר לציין שכבר אין לי שום אמונה שהם יצליחו לפתור את הבעיה לצמיתות וברור לי שעוד נחזור ונחזור... מה שבטוח, בקצב הזה יש לי אחריות לכל החיים...

(תקציר פרקים קודמים - חווינו את התקלה בסירטון כבר 5 פעמים, 3 פעמים עם הרובוט הישן ופעמיים אחרי שהוחלף בחדש בתקופה של כחצי שנה).

sbenrap
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

המשך - היבואן ציין שלא ניקיתי נכון את החיישנים (ספריי אוויר + מקל לניקוי אוזניים לא מספיקים?), הוא לא טרח להסביר איך כן מנקים נכון (תרשו לי לנחש, יש לפתוח את המכשיר).

ביום בו אספתי את המכשיר חזרה פגשתי בחור חביב בשם אלכס שבא לאסוף בדיוק את אותו המכשיר, עם בדיוק אותה תקלה (פעם שלישית שלו).

צרת רבים.

מיותר לציין ששבוע אחרי "הניקוי" שלהם ולאחר 2 הפעלות בלבד לניקוי הבית הרובוט שוב מדווח על תקלה בחיישנים.

רובוט בדיחה ושרות בדיחה, לא להתקרב.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”