הוטבוקס - גרסה חדשה - טכנאי
שלום לכולם.
היום חידשתי את החבילה של האינטרנט וטלויזיה.
הנציגה אמרה שהטכנאי אמור להחליף ממיר (ישן) ולחדש גרסה של הוטבוקס. ישר חשבתי שהיא מדברת על הוטבוקס 2 (אני על 100 מגה והכל תקין). אמרתי לה שאני גולש על 100 מגה והכל תקין ומה הבעיה לעדכן אוטומטי?. הנציגה אמרה שהטכנאי אמור להתקין גרסה חדשה בהוטבוקס שלי..ידנית. (היא עוד הוסיפה שגם לה עשו את זה בבית *חארטה) ושזה אמור לשפר את האינטרנט..
הגרסה הנוכחית שלי היא HOT_2.1.12.
יש למישהו מושג על מי היא דיברה? כי לא הצלחתי לברר ממנה..היא פשוט התחילה להגיד לי שזה כמו אייפון ושגם הוא צריך עידכון..(פיגור)
היום חידשתי את החבילה של האינטרנט וטלויזיה.
הנציגה אמרה שהטכנאי אמור להחליף ממיר (ישן) ולחדש גרסה של הוטבוקס. ישר חשבתי שהיא מדברת על הוטבוקס 2 (אני על 100 מגה והכל תקין). אמרתי לה שאני גולש על 100 מגה והכל תקין ומה הבעיה לעדכן אוטומטי?. הנציגה אמרה שהטכנאי אמור להתקין גרסה חדשה בהוטבוקס שלי..ידנית. (היא עוד הוסיפה שגם לה עשו את זה בבית *חארטה) ושזה אמור לשפר את האינטרנט..
הגרסה הנוכחית שלי היא HOT_2.1.12.
יש למישהו מושג על מי היא דיברה? כי לא הצלחתי לברר ממנה..היא פשוט התחילה להגיד לי שזה כמו אייפון ושגם הוא צריך עידכון..(פיגור)
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
גם זה מוזר...
יש לך במקרה טריפלDanielMOD כתב:בטח שטויות חסרות ערך,אני מאמין שהתכנאי יבוא וישים לך פשוט את ההוטבוקס השני
אגב אני על מאה מגה עם ההוטבוקס השני והגרסא שלי היא HOT 2.8.3...
תגובה:DanielMOD כתב:בטח שטויות חסרות ערך,אני מאמין שהתכנאי יבוא וישים לך פשוט את ההוטבוקס השני
בסופו של דבר טכנאי הפך לי את המודם לראוטר..לזה היא קראה משפר מהירות. כמה טיפשות יש בנציגים לפעמיים.
טכנאי אמר לי "עזוב אותם. הם לא יודעים כלום שם"
הוט כמה הוט...
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
בצבא אין יותר היגיון מהוט
- uh99
- חבר מביא חבר

מבדיקה שעשיתי מול מחלקת שימור לקוחות לא ניתן לקבל הוטבוקס 2 עם 100 מגה
-DanielMOD כתב:בטח שטויות חסרות ערך,אני מאמין שהתכנאי יבוא וישים לך פשוט את ההוטבוקס השני
אשמח אם תוכל לצרף מסמך של תיעוד של ההתקנה או קבלת הוטבוקס 2, כי מחלקת שימור לקוחות אומרת שאיין דבר כזה.
פשוט מאוד האמת,
אני התקשרתי למוקד תקלות טכניות של הוט ואמרתי יש לי וויפיי גרוע ושזה לא הקופסא הראשונה שהביאו לי, הסברתי להם שהוויפיי עובד מעולה והקופסא מוקמה בכמה מקומות בבית אבל מרחק השידור נורא נמוך.
אחרי זה פשוט העבירו אותי לשירות לקוחות ואמרו לי לבקש מהם את הקופסא החדשה.
ענתה לי בחורה שטענה לי שאי אפשר לשדרג להוטבוקס 2 בלי 200 מגה, ואני אמרתי לה שזה לא הגיוני שקליטת הוייפיי נחלשת לרמה אפסית אחרי מטר וחצי מהקופסא,היא שוב טענה שאי אפשר להחליף לקופסא החדשה בלי שדרוג מהירות והמשיכה להתווכח איתי דקה או שתיים על אותם שטויות ודשה מים.
אחרי שהיא סוף סוף סיימה עם הדברים האלה,היא אמרה לי שהיא תשאל אם בכל זאת אפשר להחליף לקופסא החדשה ואחרי שהיא נעלמה לכרבע שעה היא חזרה ואמרה לי שאוכל ללכת מחר לאסוף את ההוטבוקס החדש כמובן עם החזר הישן בסניף הוטמובייל הקרוב לבייתי.
הקטע הוא להגיע לנציג כזה שיאפשר לכם...אחד בלבל לכם את המוח ולא הסכים? נסו עוד כמה פעמים בזמנים שונים..
אגב,לא שלחו לי שום הסכם לדואר..פשוט אמרו לי שיש אישור במחשב ואני יכול ללכת לקחת.
אוכל לצלם לכם תמונות אחר כך פשוט ממש אין לי כוח לקחת את ההוטבוקס ממקומו כרגע.
אני התקשרתי למוקד תקלות טכניות של הוט ואמרתי יש לי וויפיי גרוע ושזה לא הקופסא הראשונה שהביאו לי, הסברתי להם שהוויפיי עובד מעולה והקופסא מוקמה בכמה מקומות בבית אבל מרחק השידור נורא נמוך.
אחרי זה פשוט העבירו אותי לשירות לקוחות ואמרו לי לבקש מהם את הקופסא החדשה.
ענתה לי בחורה שטענה לי שאי אפשר לשדרג להוטבוקס 2 בלי 200 מגה, ואני אמרתי לה שזה לא הגיוני שקליטת הוייפיי נחלשת לרמה אפסית אחרי מטר וחצי מהקופסא,היא שוב טענה שאי אפשר להחליף לקופסא החדשה בלי שדרוג מהירות והמשיכה להתווכח איתי דקה או שתיים על אותם שטויות ודשה מים.
אחרי שהיא סוף סוף סיימה עם הדברים האלה,היא אמרה לי שהיא תשאל אם בכל זאת אפשר להחליף לקופסא החדשה ואחרי שהיא נעלמה לכרבע שעה היא חזרה ואמרה לי שאוכל ללכת מחר לאסוף את ההוטבוקס החדש כמובן עם החזר הישן בסניף הוטמובייל הקרוב לבייתי.
הקטע הוא להגיע לנציג כזה שיאפשר לכם...אחד בלבל לכם את המוח ולא הסכים? נסו עוד כמה פעמים בזמנים שונים..
אגב,לא שלחו לי שום הסכם לדואר..פשוט אמרו לי שיש אישור במחשב ואני יכול ללכת לקחת.
אוכל לצלם לכם תמונות אחר כך פשוט ממש אין לי כוח לקחת את ההוטבוקס ממקומו כרגע.
- uh99
- חבר מביא חבר

מבדיקה שעשיתי מול מחלקת שימור לקוחות ניתן לקבל הוטבוקס 2 רק ב 200 מגה
DanielMOD כתב:פשוט מאוד האמת,....אגב,לא שלחו לי שום הסכם לדואר..פשוט אמרו לי שיש אישור במחשב ואני יכול ללכת לקחת.
אוכל לצלם לכם תמונות אחר כך פשוט ממש אין לי כוח לקחת את ההוטבוקס ממקומו כרגע....
uh99 כתב:-......
אשמח אם תוכל לצרף מסמך של תיעוד של ההתקנה או אישור לקבלת הוטבוקס 2, כי מחלקת שימור לקוחות אומרת שאיין דבר כזה....
- uh99
- חבר מביא חבר

על כל שינוי של ציוד הוט שולחת הודעת sms עם קישור לאתר שלהם
אתה מוזמן לעשות כך אך לא מובן לי האם הוטבוקס 2 פועל אצלך על מהירות 100 מגהDanielMOD כתב:שוב,לא קיבלתי כלום בדואר אלקטרוני,ולא קיבלתי אישור מסירה.
אני יכול לצלם לך את ההוטבוקס לצד בדיקת מהירות ולצד האתר הזה אבל יותר מזה אין לי ממש מה להראות לך בפועל....
וכך רשום בהודעה :DanielMOD כתב: אוכל לצלם לכם תמונות אחר כך פשוט ממש אין לי כוח לקחת את ההוטבוקס ממקומו כרגע....
_____HOT________
לקוח יקר,אנו שמחים
שבחרת לשדרג/ להוסיף
ציוד באחד ממרכזי
שירות HOT.
לנוחיותך קישור
לרשימת הסניפים בהם
תוכל לבצע את השדרוג-
http://www.hot.net.il/UploFiles_102013/ ... ist_HR_pdf
https://s3.amazonaws.com/pushbullet-upl ... 210243.jpg
הקישור שהבאת מביא אותי לאתר של הוט עם "העמוד לא נמצא".
הקישור שהבאת מביא אותי לאתר של הוט עם "העמוד לא נמצא".
- uh99
- חבר מביא חבר

כל הכבוד, ותודה מראש
-DanielMOD כתב:https://s3.amazonaws.com/pushbullet-upl ... 210243.jpg
הקישור שהבאת מביא אותי לאתר של הוט עם "העמוד לא נמצא"....
זה בעיה אצלם
הוט אמרו לכמה זמן אתה תשאר על 100מגה עם הוטבוקס 2
אם תוכל לצרף את המבצע שבו אתה ב100 מגה , זה יעזור ....
http://www.siz.co.il/my.php?i=ay24mqntyyz2.png
זו העסקה האחרונה שביצעתי איתם (אני יודע שזה מלפני שנה וצריך לחדש כבר חחח)
אגב השם,מספר הפלאפון ות.ז בכוונה מוסתרים כמובן.
זו העסקה האחרונה שביצעתי איתם (אני יודע שזה מלפני שנה וצריך לחדש כבר חחח)
אגב השם,מספר הפלאפון ות.ז בכוונה מוסתרים כמובן.
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
השאלה מה מס' ו/או שםהפעולה שהנציגה שהצליחה לשדרג לך רק את המודם ולא את חבילת הגלישה ביצעה
כי הם מתכחשים שזה אפשרי מבחינה טכנית כרגע במערכות שלהם
כי הם מתכחשים שזה אפשרי מבחינה טכנית כרגע במערכות שלהם