התמונה במקרן הפכה יום אחד לכהה, מה לדעתכם הבעיה?

מקרנים קידמיים - Front Projector.
shex פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

השאלה היא כמה נדיר שדברים כאלה יקרו, אם זה קורה לעיתים נדירות אז הם צריכים להעלות את מספר חודשים האחריות ואם זה די שכיח אז זה צריך להיות קצת יותר מופץ כדי שאנשים (כמוני) ידעו את רמת הסיכון.

יש למישהו מושג למה האחריות על המנורה כל כך קצרה?

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

האחריות קצרה כי זה מאוד תלוי גם באופן השימוש.
אם למשל, אתה תדליק ותכבה ותדליק ותכבה הרבה מאוד פעמים ביום (חדר ישיבות למשל), או לא תדאג לאיוורור מתאים, או תפעיל אותו באזור מאובק מאוד שייסתום את הפילטר, זה ייקצר את אורך חייה מאוד.
מכיון שאין להם דרך לשלוט על זה או לוודא שאתה משתמש בצורה מושכלת במקרן, נראה לי שזה הגיוני מאוד.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #23 

shex כתב:השאלה היא כמה נדיר שדברים כאלה יקרו, אם זה קורה לעיתים נדירות אז הם צריכים להעלות את מספר חודשים האחריות ואם זה די שכיח אז זה צריך להיות קצת יותר מופץ כדי שאנשים (כמוני) ידעו את רמת הסיכון.

יש למישהו מושג למה האחריות על המנורה כל כך קצרה?
...
אתה בעצם מתאר את המצב הקיים והוא סביר.
עצם זה שהם נותנים רק כמה חודשי אחריות, זה כבר אומר לאנשים (כמוך) שרמת הסיכון בנורה גבוהה. לא חושב שהם צריכים לתת עוד אינפורמציה מיוחדת.
זה בדיוק כמו שהאחריות על אוטו מסויגת על ידי זה שהיא לא מכסה כמה מכלולים (רפידות בלמים למשל). עצם הסיוג זה ההודעה על כך שמדובר במשהו מתכלה (או "בעל סיכון גבוה להתקלקל").
נערך לאחרונה על ידי moco ב 12/11/2006 9:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
משה

shex פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #24 

הייתי מצפה מחברה גדולה ומכובדת ליותר, קרי, במקרה כמו שלי שעברו 440 שעות, להחליף את הנורה בחינם או לפחות במחיר סמלי ואם המקרה חוזר ונשנה לא לחזור על מתן שירות זה אלא לחייב אותי על מחיר מלא.

מה הכוונה תכבה ותדליק? אני ממש מקווה שאתה לא מתכוון לפתיח המקרן לשעתיים לצפיה בסרט.

shex פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #25 

ולגבי התכיפות, לכמה מכם קרה שהמנורה התכלתה כל כך מהר? או מישהו לפחות שמכיר מישהו שזה קרה לו, ומה עשו בסיטואציה הלא נעימה הזאת?

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #26 

אני חולק עליך.
אם הם נותנים לנורה אחריות של 3 חודשים, שזה משמעותית פחות מהאחריות על המקרן, אז כל האינפורמציה גלויה על השולחן בזמן שאתה מחליט לרכוש.
הם לא מוכנים לתת אחריות ארוכה יותר לנורה בדיוק בגלל שהם יודעים שיהיו מקרים כמו שלך.
הם יכולים לתת אחריות ארוכה יותר ולגבות מחיר גבוה יותר או לנהוג כפי שנהגו עם האחריות הקצרה.
כל עוד לא הייתה הסתרת מידע או הטעיה, אז הכל נראה לי תקין והגון.
משה

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #27 

במקרן X1 שלי לא קרה לי.
בפנסוניק 900 שהיה לי - לא הגעתי לשעות האלה.
במיצובישי HC2000 שעכשיו אצלי יש קרוב ל-900 שעות ואין בעית תאורה.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

shex פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #28 

תודה מרטין על הפרטים.
moco, היה לי פעם משהו דומה ברכבי הקודם, שכל כמה חודשים היה צריך להחליף מיסב וגם שם האחריות היא 3 חודשים... עד שהגעתי למוסך שגילה בעיה ברכב שגורמת למיסבים לההרס.
אין לי מושג למה סיפרתי את הסיפור, אולי להראות שקל נורא להגיד שאתה נותן 3 חודשים בלבד ולהנות מההפקר, נכון שיש אנשים שנוהגים בצורה מסוימת והמיסבים (או המנורה) נשחקים מהר אבל צריך לזכור שלא כל הלקוחות ככה.

יש פה מישהו שעדיין היה קונה את המקרן שלו אם ידע שכל חצי שנה \ 400 שעות הוא יצטרך לקנות נורה חדשה? אתה היית קונה?

taoyossi
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5224
שם מלא: יוסי ביטון
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 93 פעמים

שליחה #29 

ליבי ליבי איתך , (U)
תשקיע בלימודים ... (Y)

shex פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #30 

באמת עכשיו יש לי הרבה יותר זמן ללימודים :D

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה #31 

לא , אני לא הייתי קונה (במחיר רגיל) אם הייתי יודע שזה מה שיקרה, אבל כן קניתי בידיעה שיש סיכון כזה.
הסיפור שנתת עם המיסבים מקביל למצב שלמשל המאוורר לא עובד במהירות הרצויה ובגלל זה הנורה חיה פחות. אם יש איזה גורם במקרן שלך שגרם לזה, אני כמובן לא יכול לדעת.
כל מה שטענתי, זה שמתוך הנתונים שמסרת אין לך קייס לבוא בתלונות (חוץ מעל השירות הבלתי סביר ), על אי פיצוי על הנורה.
שים לב, שלהבדיל ממיסבים, שעד כמה שאני יודע, מאוד מושפעים מצורת הנהיגה והכבישים, עם נורה זה בעיקר עיניין של מזל. במילים יותר מדויקות: סטיית התקן של אורך חיי נורה הוא גבוה יחסית לזמן מחצית החיים או זמן החיים הממוצע, וזה גם בלי קשר לאופי השימוש במקרן.
משה

nec_000
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475

שליחה #32 

עוד עיצה שאף אחד לא חשב לשאול אותך,

האם בטעות שמת את מצב האיריס הדינאמית על mode סגור כל הזמן ?

זה עשוי לגרום לתמונה חשוכה יחסית.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”