בתערוכה הזמנתי אותם במידה והם במחיר שהיה נקוב באתר
אורי התקשר אלי כמה ימים לאחר מכן וניסה ממש קשה למכור לי את ה-880 ,והסביר לי שאין במלאי אצל היבואן ושיקח מספר חודשים עד שיגיע,בקיצור הסבירו לו בטח את הטעות במחיר,אם כי הוא עדיין לא תיקן אותו באתר הראשי שלו.
טוב עידכון!
ובכן אורי התקשר אלי לפני דקות מספר ועדכן אותי ,אכן המחירים של הדגמים החדשים של באיר עלו(כמו שמחירים בחו"ל עלו בהתאם)
ואני חושב שהמחיר החדש של ה-dt990 הוא 1970 ש"ח .
אני רק רוצה להבהיר כשאמרתי שאורי ניסה קשה למכור לי את ה880 התכונתי שהוא הציע לי מחיר לא נורמלי (בעקבות הבעיה במלאים אצל היבואן) וכמעט וקניתי אותם אפילו שאני לא כל כך אוהב את חתימת הצליל שלהם (הגבוהים שלהם צורמים לי קצת לאוזניים).
יש להם בהחלט איזשהו תחום תדרים מסוימים שבהם הגבוהים מאוד לא נעימים. יצא לי לשמוע את זה גם אצלך בפעם הלפי אחרונה, וגם ביום שבת האחרון (עם 3 מגברים שונים).
לA12BEAT אני לא יודע איך ומתי שמעתה 880 אבל אני יכול להגיד לך שכאשר הוצאתי את שלי מהקופסה הדבר היחיד ששמעתי זה גבוהים צורמים, ורק לאחר כ100 שעות עבודה האוזניה התאזנה ונשמעת לפי דעתי מצויין,רק אוזנייה אחת עשתה לי ממש WOW זה האומגה 2 של סטאקס וגם לא בטוח שזה בגלל הסאונד שלה.
ולאנטולי אם אני זוכר נכון אז עם המגבר שלי (הוא חם או לא?) אמרתה שאתה כמעט ולא שומע את הצרימה הזאת לא?
ודרך אגב מצאתי את הדגם שלי ב B&H כמו שאמרתי ב150 דולר.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.