טקס פרסי הגיימינג של שנת 2013! התוצאות
תערוכת "VGX" אשר התקיימה ב7.12.13 הכריזה על מספר זוכים במספר תחומים
ממשחק השנה למחשב, לקונסולות וכמובן לניידים..
אז הזוכים פורסמו כאן
http://pcgalaxy.co.il/the-winner-of-vgx-2013/
מה ששמתי לב
GTA משחק השנה, כל כך ברור..
משחק השנה של מכוניות, פורזה?? אני אישית אהבתי את פורסביט עם ניד פור ספיד החדש..
מה דעתכם ?!
ממשחק השנה למחשב, לקונסולות וכמובן לניידים..
אז הזוכים פורסמו כאן
http://pcgalaxy.co.il/the-winner-of-vgx-2013/
מה ששמתי לב
GTA משחק השנה, כל כך ברור..
משחק השנה של מכוניות, פורזה?? אני אישית אהבתי את פורסביט עם ניד פור ספיד החדש..
מה דעתכם ?!
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
תהרגו אותי, אבל אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ-GTAV.
The Last Of Us היה צריך לזכות.
The Last Of Us היה צריך לזכות.
בדעה שלךLinkMattan כתב:תהרגו אותי, אבל אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ-GTAV.
The Last Of Us היה צריך לזכות....
TLOU משחק מטורף!
GTA אתה מאמין שלא שיחקתי, ההייייי סביבו פשוט נתן לו את הנצחון
אם תשים לב יש שם התמודדויות כאלו הזויות
- LinkMattan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
זו שאלה מעניינת. אני חושב שזה בגלל שזו תעשייה פחות נוצצת, לא קשור להכנסות. יוצרי משחקים לא מתקרבים לרמת פרסום של במאים מפורסמים. אין סופר סטארים (אולי קוג'ימה חושב שהוא כזה, אבל לדעתי הוא בדיחה). גם זו תעשייה יותר "טהורה", שעדיין אין שם קשר ישיר ובוטה בין פרסום לקולנוע (למרות שניתן להתחיל לראות ניצנים של מסחריות במשחקים).toxin כתב:אני בכלל לא מבין איך לתעשייה ששווה מאות מיליוני דולרים בשנה יש טקס כזה עלוב. נראה כאילו שתעשיית הבידור לא יודעת מה לעשות עם הילד החריג הזה שנקרא "גיימינג"....
וחוץ מזה, קולנוע בעשורים האחרונים נתפס כמדיום איכותי ומעשיר. אין מוסד אקדמאי שמכבד את עצמו שאין לו תוכנית לימודי קולנוע. מתייחסים אל הקולנוע כאל ספרות של ממש. בעוד שתעשיית המשחקים נתפסת כמדיום בידורי ותו לא, ולרוב גם אינפנטילי. אז זה גם טקס הפרסים שהוא זוכה לו - פשוט נורא.
בהחלט, אבל בשנה האחרונה הגיימינג מתחיל לתפוס תאוצה בעולם, אני מאמין שבעוד מספר שנים נראה גידול בהכנסות מזה, גידול בהשקעה בזה וכמובן, פרסום יותר גדול על זה.. אולי תכניות טלויזיה על זה וכו'..toxin כתב:אני בכלל לא מבין איך לתעשייה ששווה מאות מיליוני דולרים בשנה יש טקס כזה עלוב. נראה כאילו שתעשיית הבידור לא יודעת מה לעשות עם הילד החריג הזה שנקרא "גיימינג"....
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
+1talsela87 כתב:בדעה שלךLinkMattan כתב:תהרגו אותי, אבל אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ-GTAV.
TLOU משחק מטורף!
אם תשים לב יש שם התמודדויות כאלו הזויות...
The last of us אחד המשחקים המרתקים והאיכותיים ביותר שיצא לי לשחק בשנים האחרונות.
GTA V פשוט לא מדבר אליי (אגב, גם כל אחד מהחבר'ה שלי מחזיק בדעה דומה)
וכן, גם אני עדיין לא שחקתי בו וספק גדול אם אזמין אותו בכלל בעתיד.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
גם אני חושב, GTA בכללל לא מדבר אליי.jacko-il כתב:+1talsela87 כתב:בדעה שלךLinkMattan כתב:תהרגו אותי, אבל אף פעם לא הבנתי את ההתלהבות מ-GTAV.
TLOU משחק מטורף!
אם תשים לב יש שם התמודדויות כאלו הזויות...![]()
The last of us אחד המשחקים המרתקים והאיכותיים ביותר שיצא לי לשחק בשנים האחרונות.
GTA V פשוט לא מדבר אליי (אגב, גם כל אחד מהחבר'ה שלי מחזיק בדעה דומה)
וכן, גם אני עדיין לא שחקתי בו וספק גדול אם אזמין אותו בכלל בעתיד....
- SimonSix
- עוסק בתחום

- תגובות: 131
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
להבדיל מטקסים כמו האוסקר למשל, לתעשיית המשחקים אין "אבא ואמא", אם האקדמיה האמריקאית לקולנוע מעניקה את הפרסים לסרטים וליוצרים, לענף הגיימינג אין (ואין סיבה שיהיה) גוף עליון שקובע מי הכי טוב.toxin כתב:אני בכלל לא מבין איך לתעשייה ששווה מאות מיליוני דולרים בשנה יש טקס כזה עלוב. נראה כאילו שתעשיית הבידור לא יודעת מה לעשות עם הילד החריג הזה שנקרא "גיימינג"....
VGX, זה לא טקס רשמי ולא מייצג את ענף הגיימינג. מדובר במופע ששייך לערוץ ספייק TV (הפקה של גיימטריילרס) ועם השנים הפך טקס המדובר של השנה, ולא בצדק. המופע השנה היה אנמי, חסר כל אלמנט של הפתעה ולא מושקע כמו בשנים קודמות, ואופן בחירת המשחקים לא ידוע לאיש.