התחדשתי, מנחשים מה הפעם? :)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
AC-DC
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אפשר לישאול כמה עלה ?
וקצת הסברים על מגבר מנורה + קישורים ותודה
תיתחדש אנטולי

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #22 

יפה מאוד !!
תתחדש ותהנה ידידי (Y)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35087
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #23 

מזל טוב, תתחדש ותהנה!

אל תשכח להוסיף לביקורות מוצרים... :D

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #24 

המגבר עולה באיביי 350$ בלי משלוח. אני השגתי ב-310$ עם משלוח אקספרס. הקטע המוזר הוא שזה שקניתי ממנו (קניתי לא דרך איביי, אבל מצאתי אותו דרך איבי) שלח לי כמו שהובטח והכל כמו שצריך, וביום שבו קיבלתי את החבילה, העיפו אותו מאיביי למשהו :roll:

קיצור, סך הכל המגבר מדהים!!!
עכשיו הבאתי את שתי המועמדים הראשונים להחלפת מנורת ה-6SN7. RCA אחת, וסילוינה אחת.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #25 

העיפו אותו כי הוא סוגר עיסקאות מחוץ לאיביי, כלומר, הוא פוטנציאל להונאות....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

עידכון קטן בנוגע למנורות, למקרה שיש פה מישהו שמשתמש במנורות מסוגים כאלה. ה-RCA נשמעת מעולה, היא הרבה יותר מדויקת ומפורטת מהמקורית, אך לצערי היא פחות דינאמית, מה שקצת מבאס.

ד"א, אם יש פה מישהו שיש לו6SN7 או 6080 לא בשימוש ויכול לתרום ליומיים-שלושה לצורך הבדיקה (אני רוצה לבדוק כמה שיותר מנורות לפני שאני מחליט מה לשים אצלי במגבר) אני אשמח אם יוכל לפנות אליי.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2046
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 183 פעמים

שליחה #27 

מזל טוב איש 8)
יפיוף לא קטן ה Dark Voice, שחור וקטלני, כמו שצריך.
כמו שמרטין אמר, תן למנורות לרוץ, השינוי (בדרך כלל שיפור) מורגש כמו שכבר ציינת, זה קטע מדהים לדעתי, לא האמנתי כמה זה משתנה (במקרה שלי היה לטובה) הבאס בהתחלה היה מרוח והשתלט על שאר התדרים, עם הזמן הוא התאזן, נרגע ונהיה הדוק ועמוק כמו שצריך.

ממליץ לך לברר אם המגבר הזה יכול לעבוד עם 7N7 ו 7AF7 ע"י שימוש במתאם, אצלי ב MPX3 אפשר, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה, אלו מנורות עם סאונד דומה/זהה ל 6SN7 ודומיה, שנמכרת בדרך כלל ברבע מהמחיר לפעמים אפילו עשירית ממנורות NOS נדירות.
ל 6SN7 ביקוש גדול בשוק והכמות בעולם קטנה יחסית ולכן המחיר גבוהה.

נראה לי שהמגבר שלך יאהב את הסט מנורות שיש לי, את רוב מה שבדקתי אהבתי, מנורות טובות אחת אחת :mrgreen:

יאללה, תהנה מהרכש החדש (Y)

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #28 

איש!!! מחר אני מביא עוד סילוניה אחת, ו-RCA 6080 להגברה. ממה שהבנתי המגבר הזה הוא OTL וזו הסיבה שהוא אוהב כל כך אוזניות עם התנגדות גבוהה.

אני מקווה שייצא להיפגש איתך בקרוב לשמוע את כל המנורות שיש לך (הבחור שאני לוקח ממנו את המנורות שעכשיו אצלי אתמול פתח מגירות, יש לו חדרים של מנורות1!!!)

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #29 

עידכון קטן בנוגע למנורות,
RCA 6080 - קצת פחות טרבל מהמנורה המקורית, טיפה יותר באס. סך הכל כמו ה-RCA 6SN7GTB, בחלק מהדברים טוב יותר, בחלק טוב פחות.
Sylvania 6SN7 - חרתא אחד גדול. המנורה הכי גרועה ששמעתי. הגבוהים והמיד פשוט חסרי כל נפח וחיים. כינורות נשמעים כמו תינוק שצורח.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #30 

בתקווה שיש פה מישהו שזה עוד מעניין אותו, עידכון אחרון בנוגע למנורות נכון לרגע זה, וכנראה שיהיה האחרון לשבוע/שבועיים הבאים:
6SN7EH (electro-harmonics made in russia april 03 - לצערי הרב, המנורה הזאת למשהו מוסיפה רעשי רקע, אשר אומנם חלשים מאוד, וכשמתנגנת מוזיקה לא שמיעים כמעט, אך בקטעים ממש שקטים אפשר קצת לשים לב אליהם, ולכן נפסלה מייד.
GE 6SN7 GTB made in USA - מנורה טובה מאוד, קיבלתי אותה הדינאמיות אך צליל מאוזן יותר, ומדויק יותר. בהחלט עליית מדרגה לעומת המקורית.
6SN7 made in Russia מנורה צבאית תוצרת רוסיה מייצור מאוחר יחסית, שנת 85 - ביצועים כמעט זהים לאילו של ה-GE, צליל שונה ממש ממש בקצת, הייית חייב להחליף בין המנורות הלוך ושוב משהו כמו 4 פעמים עם אותו הקטע בכדי לעלות על ההבדל הדק. בסופו של דבר, העדפתי אותה בגלל ניואנסים קטנים בצורה שלא תיאמן.

כרגע נראה כי המנורה הרוסית תישאר המנורה הקבועה במגבר בדרגת ה-pre, עכשיו עוברים בעיקר לחיפוש אחר מנורת power רצינית, אשר לצערי לא יהיה קל להשיג מנורות מסוגה לבדיקה.

slavazh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 593
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #31 

russians rulzzzzz 8) 8)
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #32 

אני הבנתי כמה ה Electro Harmonix 6SN7 שלי גרוע רק שהחלפתי אותה, ההבדל היה ע-צ-ו-ם !
ירדה לי אבן מהלב ממש, או במילים אחרות, קולורציה מעצבנת שלא הבנתי מאיפה היא נובעת.
אני דווקא מאד התרשמתי מ Sylvania 6SN7 וגם RCA 6SN7GT
יש לי גם 7N7 שאני משתמש בה כרגע, הצליל די זהה והמחיר פשוט בדיחה, ניתן הלשיג אותן בין 3-8$ הן מאד נפוצות, רק צריך מתאם שהוא בדרך כלל יקר ולא ניתן להשיג לכל מגבר.
על אותו משקל מנורה מדגם 7AF7 שקצת יותר יקרה, 10$ +- והצליל דומה.
בסה"כ אצלי במגבר, ה 6SN7GTB ו 7N7 היו המוצלחות ביותר למנורות בדרגת ה PRE.
לגביה POWER אני לא זוכר כבר, הן Relabled גם ככה.

הבעיה עם ה Tube Rolling (לפחות במגבר שלי) היא שזה לא נגמר: יש אין סוף חברות, שנים, גרסאות, התאמות, סינרגיה והמון זמן צריך להקדיש לכל סטאפ, במגבר שלי זאת קללה וברכה כאחד. :evil: :mrgreen:

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

כמובן שזה לא נגמר. הבעיה היותר רצינית היא שזה נשמע שונה בכל מגבר וכל אוזניוה. בעוד הרבה אנשים שיש להן אוזניות שקצת מנפחות את הצליל אוהבים את ה-VT-231 של RCA, עם האוזניות שלי זה נשמע לא משהו בכלל. בעוד הרבה אוהבים את ה-Silvania (ד"א, לא בטוח שהאחת שאצלי היא אותה אחת שאצלך, יש כמה סוגים של מנורות של כל חברה לפי מקום הייצור, שנתון, וכו') כי היא נשמעת להם יותר "חדה" ומדויקת עם אוזניות שקצת צובעות את הצליל, דווקא בזכות זה שהגבוהים אצלה מאוד דקים ולא מלאים מספיק, עם ה-K340 שלי שמאוד מדויקות ומוציאות במיד ובגבוהים צליל מדויק ברמות מטורפות (ולא רק ביחס למחיר שלהן) זה נשמע לא אמיתי בכלל, ונשמע כאילו חסר החלק התחתון בתדרים שהכלי מפיק.

מה-GE ומהמנורה הרוסית שכרגע במגבר אני מאוד מרוצה, איתן אפשר לשמוע מצד אחד קטעים דינאמיים עמוסים ביותר, מצד שני גם קטעים עם כלי אחד בלבד נשמעים שלמים ולא משעממים כמו עם מנורות מסוימות. בשני המצבים, גם בקטעים עמוסים, וגם בקטעים שקטים, אפשר לשמוע כל פרט קטן. כשמכים במצילה, שומעים איך היא ממשיכה לרעוד עוד כמה שניות אחרי המכה, פשוט מדהים!

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #34 

(Y)

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #35 

ובכן, מסתבר שזה לא העידכון האחרון, מחר יהיה לי עידכון נוסף עם מנורת Brimar 6SN7 אשר לפחות ממה שאומרים אמורה להיות בין המנורות הטובות ביותר שקיימות לתושבת זו (ובמחיר שלה חסר לה שלא תהייה כזו).
אומנם אני לא שוקל קנייה שלה בגלל המחיר, אבל לשמוע אותה בהחלט יהיה מעניין. אני מקווה סך הכל שלא תהייה לה בעיה עם ה-AC heaters אשר ממה שהבנתי ממישהו בחו"ל שבדק את המנורה הזו עם הגרסא הקודמת של המגבר, שילוב של המנורה הזו עם המגבר המדובר מתסכמים ברעשים אשר אומנם יחסית חלשים, אך הם בהחלט לא משהו שניתן לחיות איתם במגבר אוזניות אשר כל רעש קטן נשמע בהם בבירור.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

הפעם אני כבר לא אתחיל שוב מהתמונות של האריזה, המגבר החדש:
http://img145.imageshack.us/my.php?image=img2051du1.jpg

Little Dot II סטנדרטי, קטן, זול, נחמד. המגבר האחד הזה הוא לא שלי, סך הכל מגבר שהזמנתי בשביל חבר שלי, חיברתי אותו בינתיים לשמוע אותו, ומה אני אגיד לכם חברים, מדובר בלא פחות מאשר מגבר אוזניות מעולה לכל מי שמחפש מגבר אוזניות זול (זול אני מדבר עד 150 דולר ככה - מחיר של מגברים פשוטים בהרבה כמו ה-CMOY והפימטה).

צליל קצת בהיר לאוזן שלי, אבל לא משהו שעושה חור בראש. הפירוט טוב בהחלט, הדיוק בסדר גמור, וכח זה הדבר האחרון שחסר לו. בדיוק כמו ה-darkvoice הוא מזיז את ה-K340 לעוצמות האזנה כשהחוגה על הספרה 9, מה שאומר שיש לו מספיק כח בשביל להזיז כל אוזניות, בהחלט חתיכת ייתרון במגבר זול כל כך.

Shtirlitz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
נתן תודות: 321 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #37 

אגב, מה זה OTL ?
מתוך פשפוש בגוגל, עליתי שזה מבנה של מגבר, בו השנאי נמצא אחרי השפופרות, לשם תיאום עכבות.
מישהו יכול להסביר לי
:oops:
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #38 

OTL ממה שידוע לי אומר שיש קבל במקום שנאי בתור פילטר למתח שיוצא מהמנורה לשלב ההגברה.

The-Fox
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #39 

נראה חמוד ה Little Dot.
באיזה מנורות הוא משתמש ?
חוץ מהאפקט הכחול שהוא נותן לא רואים את המנורות :twisted:

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #40 

המנורות הן משהו שלצערנו הרב אין לו חלופה. אין לו שום מנורה דומה באירופה או ארה"ב, זו מנורה סובייטית שהסינים העתיקו וזה הכל. את התושבת בדיוק שכחתי, אפשר לבדוק באתר הבית שלהם ב-little-tube.com.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”