תלוי איזה סגנון נהיגה את מחפשת, אם זה נהיגה "אמיתית" ומירוצים אז קיימת סדרת משחקי Gran Turismo שמספקת חווית נהיגה ריאליסטית מאוד.
יש את סדרת Need for Speed שמתמקד יותר במשחקיות ו- Arcade וגם שם מדובר על מירוצים.
אם מדובר על GTA ומשחקים של עולמות פתוחים אז יש את סדרת Saints Row או את המשחקים בסדרת Mafia.
זה קצת מעורפל מה שאת מחפשת כי GTA זה לא משחק מרוצים בבסיסו.
יש לך Need for Speed Most Wanted שזה משחק מרוצים שהוא "עולם פתוח" שמסתובבים בו ומחפשים מרוצים.
יש גם את Burnout Paradise שזה על אותו עקרון.
אם saints row אז אני ממליץ על 2 או 3. (למרות שחוויית הנהיגה בסדרה מאוד רחוקה מהמציאות, טוב, המשחקים בעצמם "קצת" הזויים)
4 אכזב אותי קצת (לא בעניין הנהיגה, פשוט לא שינו כלום מ3. מה גם שזה המשך ישיר של העלילה אז כדאי לשחק ב3 לפני 4 כדי להבין מה הולך שם)
אם את מחפשת משהו בסגנון GTA אז למה לא GTA V (או שיש לך אותו כבר)? שיפרו את הנהיגה בצורה משמעותית מIV. משחק מצויין עם מכוניות שמבוססות על דגמים אמיתיים. סיימתי את המשחק לפני יותר מחודש ואני עדיין נהנה ממנו כמו ביום הראשון, בייחוד אחרי העלילה כשמחשררים אותך להסתובב בעיר עם ערמות של כסף.
אין ספק שחוויית הנהיגה ב-GTA מדהימה ובגלל זה ביקשתי משהו דומה למשחק הזה.
הבעיה שלי היא עם התכנים של ה-GTA כי המשחק הוא עבור בני בן ה-11...
אני מעדיפה בלי סמים ומועדוני חשפנות...
אלונה1 כתב:אין ספק שחוויית הנהיגה ב-GTA מדהימה ובגלל זה ביקשתי משהו דומה למשחק הזה.
הבעיה שלי היא עם התכנים של ה-GTA כי המשחק הוא עבור בני בן ה-11...
אני מעדיפה בלי סמים ומועדוני חשפנות...
...
Wheel man יכול להיות בסדר, יש יריות וקטעי הנהיגה מצחיקים, אפשר לקפוץ מרכב לרכב.
שכחתי מburnout, אכן סדרת משחקים מעולה. הקודמים היו ברחובות אבל במסלולים מוגדרים, האחרון (paradise) נותן גם לעשות roaming בעיר בלי משימות. לדעתי הקודמים היו יותר כיפים (dominator במיוחד) אבל אם את מחפשת משהו יותר פתוח וחופשי אז burnout paradise יכול להתאים.