ניובי מבקש עצה
שלום לכולם,
אני חדש לעולם הקפה האיכותי ורוצה לרכוש מכונה אוטומאטית עם קפסולות. אני מבין שהקונסנסוס שהמכונה הכי טובה לאספרסו עם קפסולות היא של נספרסו.
הבעיה שלי היא שאני אוהב גם קפוצ'ינו ולמכונות של נספרסו יש שתי אופציות - פתרון של לחיצה אחת עם מיכל חלב פנימי ופתרון יותר איכותי של מיכל הקצפה ניפרד. אני גם מבין שבשני המיקרים התוצאה לא אופטימאלית והחלב לא יוצא חם מאוד כמו עם צינורית קיטור.
מבדיקה מהירה אני רואה שהיצרן היחידי שנותן פתרון למכונת אספרסו עם קפסולות וצינורית קיטור הוא אספרסו קלאב:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846589
האם המכונה פחות טובה מזו של נספרסו? אם כן במה?
האם הקפה שלהם פחות איכותי מזה של נספרסו?
מאוד אשמח לתשובות ולהצעות אלטרנטיביות (ואני ממש לא מעוניין בשלב זה לטחון קפה)
אני חדש לעולם הקפה האיכותי ורוצה לרכוש מכונה אוטומאטית עם קפסולות. אני מבין שהקונסנסוס שהמכונה הכי טובה לאספרסו עם קפסולות היא של נספרסו.
הבעיה שלי היא שאני אוהב גם קפוצ'ינו ולמכונות של נספרסו יש שתי אופציות - פתרון של לחיצה אחת עם מיכל חלב פנימי ופתרון יותר איכותי של מיכל הקצפה ניפרד. אני גם מבין שבשני המיקרים התוצאה לא אופטימאלית והחלב לא יוצא חם מאוד כמו עם צינורית קיטור.
מבדיקה מהירה אני רואה שהיצרן היחידי שנותן פתרון למכונת אספרסו עם קפסולות וצינורית קיטור הוא אספרסו קלאב:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=846589
האם המכונה פחות טובה מזו של נספרסו? אם כן במה?
האם הקפה שלהם פחות איכותי מזה של נספרסו?
מאוד אשמח לתשובות ולהצעות אלטרנטיביות (ואני ממש לא מעוניין בשלב זה לטחון קפה)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
זה מאוד תלוי בטעם האישי ולכן אתה צריך לטעום משניהם ולהחליט.
מבחינת איכות המכונות הם מאוד דומות ובכולם יש משאבה קטנה דוד טרמובלוק מיכל קטן למים
ופח ריקון לקפסולות משומשות. לא הייתי בונה יותר מידי על הצינורית קיטור להקצפה שיש במכונות האלו כי
הקיטור מאוד חלש וההקצפה לא יוצאת איכותית.
מבחינת איכות המכונות הם מאוד דומות ובכולם יש משאבה קטנה דוד טרמובלוק מיכל קטן למים
ופח ריקון לקפסולות משומשות. לא הייתי בונה יותר מידי על הצינורית קיטור להקצפה שיש במכונות האלו כי
הקיטור מאוד חלש וההקצפה לא יוצאת איכותית.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גם לנספרסו יש סטימר במאסטרייה החדשה.
במכונה של האספרסו קלאב הסטימר יחסית לא רע.
במכונה של האספרסו קלאב הסטימר יחסית לא רע.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני לא מתמחה במכונות קפסולות אך בעבר עלה בפורום השם של מכונת לוואצה עם התלהבות של בעלי נסיון מאיכות וטעם הקפה. נדמה לי שמכונות כאלה נמכרות בילו וגם זמינות הקפסולות היא נוחה בהתאם.
לא הייתי פוסל אופציות אחרות.
למיטב הבנתי אין קונצנזוס ש"המכונה הכי טובה לאספרסו עם קפסולות היא של נספרסו". האמת היא שאם אתה חושק באספרסו טוב או איכותי, מכונות קפסולות יכולות לאכזב אותך מאוד, כולל אלה של מותג נספרסו.
לא הייתי פוסל אופציות אחרות.
למיטב הבנתי אין קונצנזוס ש"המכונה הכי טובה לאספרסו עם קפסולות היא של נספרסו". האמת היא שאם אתה חושק באספרסו טוב או איכותי, מכונות קפסולות יכולות לאכזב אותך מאוד, כולל אלה של מותג נספרסו.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
2500 ש"ח
. הכי טוב שתחליט מה התקציב שלך, והחברה פה כבר ידעו מה להמליץ
יום דבש