כמו שנראה, העלות/תועלת של מצלמה כזו רק הולכת ועולה, אז אני שוקל להזמין לי אחת/שתיים לרכב.
מישהו קנה? עשה מחקר מה כדאי?
חשבתי אחת לבחוץ בכדי לצלם את הקדימה, ואחת לפנים בכדי לצלם בעיקר את הנהג - לבעיות דוחות וזווית נוספת על הנעשה בחוץ.
אני מבין שזה מתחיל ממוצרים סינים מומלצים פחות או מומלצים יותר (מחיר של כ-50-100 דולר) ויכול לטפס למוצרים איכותיים גם של 200-300 דולר.
אשמח לעצה. תודה.
מצלמת פנים/חוץ לרכב - יש המלצות/הצעות?
-
Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני גם עמדתי בפני אותה השאלה והגעתי אל האתר הזה
הבחור "חולה" על מצלמות לרכב מהזולות ביותר ומעלה ובודק אותן לעומק.
אני קניתי לבסוף את ה mobius
חוץ מהחיסרון שאין לה מסך עליה היא קטנה, נוחה לניוד ומיקום (תחשוב על ימי הקייץ החמים שהשמש "תהרוג" כל דבר שיהיה באזור הדשבורד).
דבר אחד שקצת מפריע הוא ההתחממות שלה תוך כדי עבודה (דבר שמוזכר בדף ההוראות ומצויין כדבר לא בעייתי).
איכות התמונה מצויינת ביום ובלילה.
זוית הצילום מאוד רחבה כך שאם תכוון אותה לחזית היא תצלם את כל רוחב הכביש. (זה שאין מסך שאתה רואה מה שאתה מצלם זה לא נורא ביחס ליתרונות האחרים שלה).
בסביבות ה 70$.
יואב
הבחור "חולה" על מצלמות לרכב מהזולות ביותר ומעלה ובודק אותן לעומק.
אני קניתי לבסוף את ה mobius
חוץ מהחיסרון שאין לה מסך עליה היא קטנה, נוחה לניוד ומיקום (תחשוב על ימי הקייץ החמים שהשמש "תהרוג" כל דבר שיהיה באזור הדשבורד).
דבר אחד שקצת מפריע הוא ההתחממות שלה תוך כדי עבודה (דבר שמוזכר בדף ההוראות ומצויין כדבר לא בעייתי).
איכות התמונה מצויינת ביום ובלילה.
זוית הצילום מאוד רחבה כך שאם תכוון אותה לחזית היא תצלם את כל רוחב הכביש. (זה שאין מסך שאתה רואה מה שאתה מצלם זה לא נורא ביחס ליתרונות האחרים שלה).
בסביבות ה 70$.
יואב