איכס תולעים שהרסו לי את כול החשק לשתות קפה???????
מישהו נתקל בבעיה הזאת ?
יש לי כבר יותר מחודש את מוכנת הנספרסו לוטיסימה + לאחרונה קרה לי מקרה מוזר מאוד, באתי להכין חלב מוקצף וגילתי בתוך הכד של המקצף תולעים לבנות חלקם היו חיות וחלקם היו מתות, ממה זה נובע? כיצד היגעו תולעים כאלה מגעליות למכונה? אני חייב לציין שאני דואג לנקיון אחרי כול שימוש של המקציף אני מנקה אותו.

היי לך!
במקציף של הלטיסימה יש הרבה חלקים שאפשר לפרק (ולהרכיב חזרה) יכול להיות שאולי לא ניקית את כל החלקים והחלב התקלקל?
אגב, יש בבית של ההורים שלי לטיסימה + ואני לא כ"כ מצליח לזהות מהתמונה שלך את המכונה המדוברת..
השערה נוספת היא שזה אולי היה ליד איזה סל פירות? או משהו שיכול להביא תולעים?
אני חושב שאם תפרט איפה ראית את התולעים בתמונה יותר ברורה (פחות חשוכה) אולי אוכל לעזור.
במקציף של הלטיסימה יש הרבה חלקים שאפשר לפרק (ולהרכיב חזרה) יכול להיות שאולי לא ניקית את כל החלקים והחלב התקלקל?
אגב, יש בבית של ההורים שלי לטיסימה + ואני לא כ"כ מצליח לזהות מהתמונה שלך את המכונה המדוברת..
אני חושב שאם תפרט איפה ראית את התולעים בתמונה יותר ברורה (פחות חשוכה) אולי אוכל לעזור.
תודה על התשובה אני נקייתי את המכשיר וגם את החלק שמניחיים כוסות שתייה הם התולעים פשוט הגיעו גם לחלק הזה, מה שקרה שבאתי להכין קפה ומהקנקן של המקציף יצאו תולעים לבנות, דרך הגב לא השתמשתי במכשיר למשך 4 ימים, אבל דאגתי לבצע נקיון לקנקן המקציף ולא לשאר מים במכונה.tomersh כתב:היי לך!
אני חושב שאם תפרט איפה ראית את התולעים בתמונה יותר ברורה (פחות חשוכה) אולי אוכל לעזור....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לדעתי אתה צריך לשקול הדברה לבית - בטח גם בארונות מטבח מתחבאים דברים כאלה.
ראיתי תולעים כאלה בעיקר בבית חדש מהקבלן - כשהבית ריק לגמרי למעט מטבח ואמבטיות.
הדברה מסדרת את זה.
ראיתי תולעים כאלה בעיקר בבית חדש מהקבלן - כשהבית ריק לגמרי למעט מטבח ואמבטיות.
הדברה מסדרת את זה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)