שירות גרוע של אמיגו
שלום הייתי פשוט חייב לשתף אתכם, הזמנתי מאמיגו ידית חליטה פילטר וחומר ניקוי .
בקשתי שההזמנה תגיע לסניף בתל אביב כמה שיותר מהר ונאמר לי עד 2 ימי עסקים בטלפון .בעקבות טעות אנוש שאני מקבל וזה יכול לקרות המוצר הגיע לסניף בראשון . נאמר לי שברגע שזה יגיע יצרו אתי קשר -עברו עוד ימים ובסופו המוצר לא הגיע לת"א ובקשתי לבטל העסקה. נציגה מאמיגו ניסתה לשכנע אותי ש"הנה זה כבר מגיע וחבל על כל הזמן הזה" שוכנעתי ולא בטלתי .
עד היום אף אחד לא התקשר אליי והתקשרתי לסניף הראשי -ענה לי אדם שהזדהה כמנהל באמיגו ,בקשתי ממנו לבטל את העסקה והוא לא אפשר לי בטענה שכרגע זה לא אפשרי ורק אחרי החגים -לא לקח אחריות ולא רצה להמשיך לדבר איתי משום שיש לו לקוחות בסניף .
בקיצור אני רוכש הרבה באינטרנט אבל שירות זוועה כזה לא קבלתי בשום מקום.
בקשתי שההזמנה תגיע לסניף בתל אביב כמה שיותר מהר ונאמר לי עד 2 ימי עסקים בטלפון .בעקבות טעות אנוש שאני מקבל וזה יכול לקרות המוצר הגיע לסניף בראשון . נאמר לי שברגע שזה יגיע יצרו אתי קשר -עברו עוד ימים ובסופו המוצר לא הגיע לת"א ובקשתי לבטל העסקה. נציגה מאמיגו ניסתה לשכנע אותי ש"הנה זה כבר מגיע וחבל על כל הזמן הזה" שוכנעתי ולא בטלתי .
עד היום אף אחד לא התקשר אליי והתקשרתי לסניף הראשי -ענה לי אדם שהזדהה כמנהל באמיגו ,בקשתי ממנו לבטל את העסקה והוא לא אפשר לי בטענה שכרגע זה לא אפשרי ורק אחרי החגים -לא לקח אחריות ולא רצה להמשיך לדבר איתי משום שיש לו לקוחות בסניף .
בקיצור אני רוכש הרבה באינטרנט אבל שירות זוועה כזה לא קבלתי בשום מקום.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
פעם הבאה תזמין ישר מהחנות בתל אביב וככה יהיה לך עם מי לדבר. שאול מנהל את אמיגו אז אם אין שום תגובה תנסה להגיע אליו.
חוצמזה, יש הרבה מקומות בארץ שמוכרים את הדברים האלה.
תבדוק כמה תבור מוכרים את כל מה שהזמנת.
חוצמזה, יש הרבה מקומות בארץ שמוכרים את הדברים האלה.
תבדוק כמה תבור מוכרים את כל מה שהזמנת.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
זהו שאמרו לי שאין בת"א את מה שאני צריך ומביאים את זה במיוחד מחיפה.
היום אחרי ויכוח בטלפון נמסר לי שיביאו לי את זה ביום ראשון עד לביתי ולבטל את העסקה אפשרי רק ביום שישי בשבוע הבא פשוט חוסר אונים להיתקע ללא ידית ולהיות תלוי בחסדיהם ..
היום אחרי ויכוח בטלפון נמסר לי שיביאו לי את זה ביום ראשון עד לביתי ולבטל את העסקה אפשרי רק ביום שישי בשבוע הבא פשוט חוסר אונים להיתקע ללא ידית ולהיות תלוי בחסדיהם ..
זהו שאמרו לי שאין בת"א את מה שאני צריך ומביאים את זה במיוחד מחיפה.