צריך המלצה על טכנאי לכיול הטלוויזיה שלי
יש לי טלוויזיה של סוני 32W654 ובהמשך לנושא אחר פה בפורום שכתבתי את מה שקרה להגדרות החלטתי לתת למישהו מקצועי לעשות את העבודה ולכייל את הטלוויזיה בצורה הטובה ביותר.
יש כאן בפורום טכנאי או מישהו שמכיר טכנאי מקצועי שיש לו את כל המכשירים הדרושים לכיול מקצועי של טלוויזיה ויכול להפנות אותי אליו?
רצוי מאוד שלטכנאי יהיה ניסיון עם הטלוויזיה הזאת כי יש בה הרבה מצבי "סצנות" (כללי\משחק\קולנוע וכו) ואופציות אחרות, אני רוצה למצות את כל הפוטנציאל שלה.
אשמח גם לדעת כמה זה עולה פחות או יותר
תודה מראש
יש כאן בפורום טכנאי או מישהו שמכיר טכנאי מקצועי שיש לו את כל המכשירים הדרושים לכיול מקצועי של טלוויזיה ויכול להפנות אותי אליו?
רצוי מאוד שלטכנאי יהיה ניסיון עם הטלוויזיה הזאת כי יש בה הרבה מצבי "סצנות" (כללי\משחק\קולנוע וכו) ואופציות אחרות, אני רוצה למצות את כל הפוטנציאל שלה.
אשמח גם לדעת כמה זה עולה פחות או יותר
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין - אז למה באמת זה כל כך יקר?
ועוד שאלה-איך אני יכול לכייל בעצמי אם אין לי DVD? המחשב שלי מחובר לטלוויזיה (וגם יש לי דיסק און קי שמחובר אליה) יש אפשרות דרך אחד מהם?
ובנוסף יש גם את כל האפשרויות המתקדמות שאני לא ממש מבין בהם ובגלל זה רציתי שמישהו מקצועי יכייל לי את הטלוויזיה,הוא בטוח ידע מה טוב ועל מה עדיף לוותר
ועוד שאלה-איך אני יכול לכייל בעצמי אם אין לי DVD? המחשב שלי מחובר לטלוויזיה (וגם יש לי דיסק און קי שמחובר אליה) יש אפשרות דרך אחד מהם?
ובנוסף יש גם את כל האפשרויות המתקדמות שאני לא ממש מבין בהם ובגלל זה רציתי שמישהו מקצועי יכייל לי את הטלוויזיה,הוא בטוח ידע מה טוב ועל מה עדיף לוותר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה יקר כי מי שיודע לעשות את זה הם בד"כ אנשים שזמנם יקר ומכיון שהביקוש לזה הוא נמוך ובד"כ מכאלו שצריכים את זה כעסק (אולפנים, גרפיקאים וכו') ושם תקציב הוא פחות בעייתי.
בקיצור אין הרבה אנשים שיודעים ומתוך אלו שיודעים שבאמת מציעים את זה כשירות.
מה גם שכיול מקצועי לוקח כמה שעות. תוסיף נסיעה וציוד יקר ותבין למה זה לא יכול לעלות רק כמה מאות ש"ח.
בקיצור אין הרבה אנשים שיודעים ומתוך אלו שיודעים שבאמת מציעים את זה כשירות.
מה גם שכיול מקצועי לוקח כמה שעות. תוסיף נסיעה וציוד יקר ותבין למה זה לא יכול לעלות רק כמה מאות ש"ח.
הבנתי,אז כניראה שזה לא בשבילי
ואם אני רוצה לכייל לבד את הטלוויזיה שלי אני יכול לקנות דיסק ולהפעיל אותו דרך הכונן DVD שבמחשב שלי וככה לכייל? (המחשב מחובר בHDMI לטלווזיה)
ואיפה אפשר לקנות בארץ דיסק כיול שמתאים לדגם של הטלווזיה שלי?
תודה
ואם אני רוצה לכייל לבד את הטלוויזיה שלי אני יכול לקנות דיסק ולהפעיל אותו דרך הכונן DVD שבמחשב שלי וככה לכייל? (המחשב מחובר בHDMI לטלווזיה)
ואיפה אפשר לקנות בארץ דיסק כיול שמתאים לדגם של הטלווזיה שלי?
תודה
נערך לאחרונה על ידי conure ב 16/09/2013 16:46, נערך פעם 1 בסך הכל.