אני מעוניין להחליף רדיו-טייפ (ברכב ישן) שכבר לא עובד כל כך טוב, במכשיר אחר שיש לי, משומש אבל תקין. העניין הוא שברכב יש קונקטור / צמה מסוג ISO 10487 (תמונה מס' 1) שאליו היה מחובר הרדיו הישן עם קונקטור תואם (תמונה מס' 2).
ברדיו שאני רוצה להתקין יש קונקטור צמות מסוג אחר (תמונה מס' 3) שחיפוש ברשת העלה שהוא כנראה אופייני לרכבי טויוטה. אז מה שצריך זה אדאפטר שיתאם בין שני הקונקטורים השונים. מחיפוש ברשת ניתן לראות שיש כאלה להשגה בחו"ל, השאלה אם מישהו מכיר מקום בארץ שבו אפשר להשיג את זה. ברור שאפשר גם לחתוך את החוטים ולחבר מחדש, אבל אני מעדיף עבודה נקייה (וגם פשוטה וקלה יותר).
איפה משיגים צמות חיבור / מתאמים לסטריאו לרכב?
-
JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רק לחפש בפירוקיות או מקומות בהם מתקינים מערכות...
בכל אופן, הסימון חוטים דיי ברור לכן אין שום בעיה לחתוך ולחבר את החוטים... אתה רוצה חיבור נוח, תקנה פלאגים כמו של מחשב או תפרק מאיזה ספק ישן גם זכר וגם נקבה, ככה יהיה לך פלאג למתח, רימוט, סוויץ' ושני פלאגים לרמקולים קדמיים ואחוריים.
בכל אופן, הסימון חוטים דיי ברור לכן אין שום בעיה לחתוך ולחבר את החוטים... אתה רוצה חיבור נוח, תקנה פלאגים כמו של מחשב או תפרק מאיזה ספק ישן גם זכר וגם נקבה, ככה יהיה לך פלאג למתח, רימוט, סוויץ' ושני פלאגים לרמקולים קדמיים ואחוריים.
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 153
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אני לא צריך פלאגים אחרים, כי אם כבר לחתוך ולחבר חוטים אז עדיף לחתוך את הקונקטור המתאים מהרדיו הישן ולחבר לחוטים שלו את החוטים מהמכשיר החדש. חשבתי על האפשרות לחפש במקומות שמתקינים מערכות וכד'.
.Anything can be done, but it's only done if it's done