אורי יפה באדיבותו החליט להציג אך ורק אוזניות, משלל החברות והמחירים ונתן חשיפה אדירה ליצרניות הגדולות בתחום, עם מס' מערכות מכובדות מאד (רשימת הציוד בהמשך).
אני אישית חיכיתי לרגע כזה כבר הרבה זמן, אורי יפה עשה את שהיה צריך לעשות ממזמן, אך כמובן שעדיף מאוחר מאשר אף פעם לא
אז מה היה לנו בעצם:

מערכת מס' 1:
מקור: Esotic UX-3SE
הגברה: Grace M-902
אוזניות: Grado Gs-1000, Grado SR-325i
התרשמות אישית קצרה:
בין המערכות היותר פופולריות בחדר, עקב מיקומה הנינוח והפרקטי.
אתה GS-1000 שמעתי בקצרה וישר הרגשתי "בבית" גראדו, עם הסאונד האופייני שלהם, הרגשתי ירידה גדולה בקולורציה לעומת הדגמים האחרים שלהם שזהוא צעד יפה מאד מצד גראדו, אך עדיין לא מספיק לדעתי, לפחות מהאזנה ראשונית.
אתה Sr 325i אני כבר מכיר, אין חדש מתחת לשמש

מערכת מס' 2:
מקור: Krell Evolution
הגברה: Stax SRM-007t, SRM-313
אוזניות:Stax SR-007 (OmegaII), STAX SRS-3030
התרשמות אישית קצרה:
אלקטרוסטטי הוא עולם בפני עצמו, פלנטה רחוקת שנות אור בעולם האודיו בכלל והאוזניות בפרט, הסאונד של ה 3030 היה שונה מאד מהאוזניות הדינמיות שאני מכיר וגם מה K340 שהיו ברשותי בעבר, הופתעתי לגלות קולורציה בתחום המיד שדי הפתיע אותיף אם זאת הסאונד היה צלול היה חוסר איזון מסויים שהפריע לי שלא חשבתי שיהיה שם.
האומגא היו ללא ספק תענוג, פלא, חלום ! אין לתאר את השלמות המוזיקלית.
איזון יוצא דופן אך עם נטיה לצליל רזה וחוסר משקל בתחום התחתון, כמאפיין אוזניות אלקטרוסטטיות, פרט לזה הבמה, הפירוט, הצלילות ופתיחות חסרת עיווטים ופשרות היו מעל לכל אספקט שניתן לתאר, הבמה הייתה גדולה מאד, הפיוט במיוחד בתחום העליון היו פשוט לא נורמאליים, והאיזון ותחושת הקלילות והצליל הנקי פשוט היו שם מהרגע הראשון.
פרט ל 2 המערכות האקזוטיות הללו היו עוד 2 מערכות שכרגע לא ארחיב עליהן, המערכות כללו אוזניות של Grado מדגם RS-2 ועוד מס' דגמים של סנהייזר שהסתובבו להן בחדר, מה HD600 ועד לדגמים היותר פשוטים שלהם, המבחר היה גדול.
בכניסה עמדה לה עוד מערכת עם Beyrdynamic DT-880 מהגרסא החדשה שלהן, האוזניות המעולות שעברו Facelift עכשיו נשמעות וגם נראות מצויין.
בשורה התחתונה:
צעד נוסף להרמת מודעות והחשיפה לעולם האוזניות בארץ, מי כמוני יודע כמה קשה לחסוף בנושא בארץ, האירוע הנ"ל היה פשוט ברכה מבחינתי
כן ירבו דברים בסגנון, ההרשמה ל Head-Fi Shoutout הראשון בארץ נפתחת ברגע זה
להתראות בשנה הבא
תודה לאיתי הגיתי על התמונות מהתערוכה

') javascript:emoticon('
')