אזהרה: בעיות ב "פאוזה "

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
צורלמד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

זהירות!
היתה לי מכונת קפה שהתקלקלה מתוצרת סאיקו (SAECO), משוכללת יחסית. בפאוזה, היבואן הרשמי, רצו על התיקון סכום מטורף של 1800 ש"ח. הרגשתי שמורחים אותי. בעברי תיקנתי קצת מכשירי אלקטרוניקה קלה, ולא נראה לי שיש כמות כזו של תקלות, אופיין, והשיא - 3 שעות עבודה בעלות 180 ש"ח + מע"מ לשעה....מוגזם לגמרי. בעיני זו הייתה, בפירוש ובמתכוון, לא הצעת מחיר אמיתית לתיקון אלא "שומה לפי מיטב השחיטה".

מהר מאוד הבנתי למה. זמן קצר אחרי הצעת התיקון, לה סירבתי, קיבלתי מהם טלפון "מפתיע" לשדרוג המכונה לחדשה בטרייד אין בעלות 2900 ש"ח...(ביררתי אחר כך וקיבלתי ממקומות אחרים את אותו המחיר לאותו הדגם, בלי שום טרייד אין! מסתבר שלא משנה מה המחירים ה "רשמיים" באתרים, בהחלט יכול להיות שפאוזה, כיבואן רשמי, ניפחו מחירון הרבה למעלה ומעניקים עליו "הנחות", כביכול - כשיטת שיווק קלוקלת - ואז בפועל בחנויות השונות רבים נותנים את אותה הנחה "ענקית" מהמחירון..)

הבאתי לתיקון למקום אחר, שאת שמו לא אציין כדי לא לפגוע בהם כי גם הם דילרים של סאיקו- רק אומר שעשו רושם של אנשים הרבה פחות חמדנים, הרבה יותר מקצועיים והרבה יותר ישרים...המחירים להכל, מהקפה דרך המכונות וכלה באביזרים וכו', שונים לגמרי... וראה זה פלא! התיקון עלה פחות מחצי, עם אחריות לחצי שנה, והמכונה עובדת נהדר!!! החלקים שצוינו בפאוזה כ "תקולים", כביכול, בינהם כרטיס אלקט' ומסך, היו בעצם תקינים לחלוטין! חלקים שדרשו , לפי פאוזה "החלפה" הסתברו ברובם כדורשים רק ניקוי מאבנית, חלקם - אפילו לא ניקוי רב במיוחד! "זמן העבודה" של 3 השעות שפאוזה רצו לגבות עליו 626 ש"ח - בפועל, היה פחות משליש!

שימו לב: בפאוזה, יבואן רשמי עם אמנת שירות והכל, ניפחו הצעת מחיר לתיקון ביותר מ- 50%, על בסיס חלקים תקינים שהגדירו כתקולים, ולמעשה - בפועל לא דרשו שום החלפה: ועל בסיס זמן תיקון מנופח ומנותק מהמציאות. זה כדי למכור מכונה חדשה ללקוח התמים, שאמור כנראה לחייך, לשתוק ולשלם. וכמאמר הגשש - שלום לך, טמבל.

איני יודע אם מדובר באמת בנסיון הונאה, כמשמעותו בחוק, או בטפשות וחמדנות סתם ומחשבה שאם יש לך כסף, ואתה מוגדר "יבואן רשמי" - ותהיו בטוחים שסאיקו עולמית עוד ישמעו על זה, אחרי זה הייתי בטוח ש- SAECO עושים מכונות איומות ולא רציתי לשמוע עליהם יותר- אתה יכול לעשות מה שבא לך בכל תנאי, והלקוח הישראלי המסכן והלא - מבין ישלם וישתוק ועוד יצא בחיוך, בטוח שעשה עסקה מצויינת כשבפועל - הכניסו לו, שוב כמאמר הגשש, גם את האלמנט...

בקיצור- על סמך הנסיון הזה, מי שרוצה קפה או מכונת קפה כדאי שפשוט לא יתקרב לפאוזה בהרצליה.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #2 

אין לי ניסיון איתם.
קרה לי משהו דומה בגולף - עיקום קל באגזוז ובצ'מפיון רצו 10000 ש"ח על סט אגזוז חדש. טיפול קל בחום ב 50 ש"ח פתר את הבעייה אבל להם אסור לעשות את זה.
אם שיקרו לך ואמרו שחלק תקול והוא לא היה תקול לפי דעת טכנאי - פנה אליהם ודרוש הסברים כי אפשר להתלונן ולתבוע (אם יש לך כח לזה)
תיקון יכול לצאת מאוד יקר אם באמת הלך בקר וצג.
פעם הבאה תלך ישר לאנדריי מאספרסימו.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

דניאל-אפרים
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

נראה כלקוח המחפש נקמה

שליחה #3 

ולא רק זה זכינו לאותה הודעה בשני פרומים....

אז אקנה גגיה ולא סקו.

Kerenfood
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 902
נתן תודות: 122 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

פאוזה שמו אצלינו ב משרד מכונות אוטומטיות והם גם מספקים את הקפה:

שירות ותחזוקה מאד גרועים מתחת לכל ביקורת

קפה על הפנים
וטכנאים מאד לא מיקצועים לפעמים הם נתקעים על תקלה למשך כמה ימים כאילו זה מטוס 8O

Alex001
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

אזהרה

מכונת GOLDEN MATINEE של לוואצה שנמצאת כ- 3 שנים בשימוש ביתי לא כבד נזקקה כבר פעמיים לטיפול ב"מוסך". בשתי הפעמים טענו ב"פאוזה", נציגת לאווצה, שנחוץ שיפוץ ראש. פעם ראשונה עלה התיקון 700 שקל ופעם שניה, לאחר שנה בדיוק, כ-400 ₪. לדברי הגברת לי, מהמחלקה הטכנית בחברת "פאוזה", זה "מצב נורמלי לגבי מכונות אלקטרוניות בדיוק כמו טלפונים סלולריים ומקררים", האומנם כך?

לגבי המחיר, שמגיע לכדי כשליש ממחיר המכונה כולה, טוענת הגב' לי "החלקים באים מאיטליה...". ניסיון לדבר עם הנהלת השרות של "פאוזה" נדחה על ידי הגב' לי בצורה מאד בלתי מנומסת. רק לאחר התעקשות תקיפה התקשרה מירב מהנהלת השרות. גם היא סרכה להכיר בעובדה כי הצורך בפעמיים שיפוץ ראש בתדירות כזאת (ובעלות כזאת) מעיד על פגם בייצור. לטענתה זה אפילו לא אירוע יוצא דופן.

יש לקחת בחשבון עובדות אלה לפני שמחליטים לרכוש מכונה מ"פאוזה" וזה מצער מאד כי הקפה של לאווצה הוא טוב וחבל יהיה להיפרד ממנו...

דניאל-אפרים
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11

זו תלונה שניה על פאוזה כדאי לשים לב. :(

שליחה #6 

חבל שספקים אינם מבינים שלקוחות מוכנים היום לשלם יותר עבור מוצר ששירות טוב עימו.

Alex001
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

מעקב אחרי שרות פאוזה

שליחה #7 

יש המשך - הבטיחו לשלוח את החלקים הפגומים (לכאורה) שהוחלפו - לא הגיעו עם המכונה.
הבטיחו שוב שישלחו - בינתיים שום דבר לא קרה.
חלק אחד שנקרא בפיהם "אלקטרוואן" עלה 213 ש"ח. לא קבלתי את החלק "המקולקל" וגם לא הצליחו להסביר לי מה בדיוק מהותו של חלק זה.
קבלתי אמנם טלפון מ"מנהלת השרות" של פאוזה אבל מהשיחה איתה הבנתי למה השירות כולו נראה ונשמע כך. היא בעיקר ניסתה ללמד אותי שאני לא מבין כלום, ושמכונה שזקוקה לשיפוץ פעמיים במשך 3 שנים היא "מכונה מעולה". והכי טוב מהכול - ששימוש של 3 עד 4 קפסולות ביום הוא "המון".....

nir123600
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

חברים הזהרו מלקנות קפה או מכונת קפה מפאוזה. הם מספרים סיפורים לפני ביצוע הקניה ולאחר הקניה אין עם מי לדבר כל מה שמעניין אותם זה כסף
הכנסתי מכונה לתיקון (אני טכנאי מחשבים)ויש לי קצת רקע טכני הם סיפרו לי שחצי מכונה התקלקלה ובקשו סכום אדיר עבור התיקון כשסיפרתי להם שפרקתי את המכונה וסימנתי את החלקים לפני ששלחתי אותה התחילו סיפורים שהם לא הבינו וחשבו שאני בקשתי להחליף את החלקים ופתאום המחיר צנח לחמישית מהמחיר הקודם
תשמעו ממני הקפה שלהם לדעתי היקר בשוק ולא טעים כל כך.
לא כדאי לקנות מהם,תבררו לפני שאתם קונים אני אומר את זה מנסיון יש לי מהם 2 מכונות שאת השניה אני הייתי אמור לקבל חינם תמורה לרכישת קפה ולא שמתי לב לחיובים שלהם בכרטיס האשראי ומצאתי את עצמי משלם על המכונה השניה 24 חודשים כשפניתי אלהם ואמרתי להם שאם זה היה הדיל המקורי לא היתי רוכש עוד מכשיר למה אני צריך שני מכשירים כל מה שעיניין אותם זה איך אני מתעורר אחרי 4 או 5 חודשים . ולמה אני מתלונן רק עכשיו לא עיניין אותם במיוחד זה שהם דחפו לי מכשיר בצורה (בעדינות לא ישרה ) אז חברים תזהרו הקפה ממליא לא שווה את המחיר שלו יש לי היום מכונה אחרת שאני משלם בערך 40% על הקפה והוא לא נופל מהקפה של לוואצה .והוא אולאי יותר טעים.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”