לבעלי ניטו xv-15
שלום,
אני מתלבט האם לרכוש את המוצר ולאחר בדיקות מקיפות וצפייה בסרטוני וידאו שמתי לב שהניטו לא מתקרב לפנלים (מסגרת החדר).
הרבה לכלוך לעיתים מצטבר צמוד לפנלים ורציתי לדעת ממכם בעלי ניטו האם כך הדבר בפועל או שמא עוצמת השאיבה החזקה שלו שואבת את מה שיש ליד הפנלים למרות שהוא אינו מתקרב לפנל?
אודה לתגובות...
אני מתלבט האם לרכוש את המוצר ולאחר בדיקות מקיפות וצפייה בסרטוני וידאו שמתי לב שהניטו לא מתקרב לפנלים (מסגרת החדר).
הרבה לכלוך לעיתים מצטבר צמוד לפנלים ורציתי לדעת ממכם בעלי ניטו האם כך הדבר בפועל או שמא עוצמת השאיבה החזקה שלו שואבת את מה שיש ליד הפנלים למרות שהוא אינו מתקרב לפנל?
אודה לתגובות...
סתם הערה על שיקולים :
הבעת דאגה מהלכלוך ליד הפאנלים. בעל ניטו אישר שאומנם הקטע הזה בעייתי.
אתה אומר שזה מטריד אותך, אך עדיין נוטה ללכת עם הניטו.
לא מבין את תהליך הסקת המסקנות שלך.
בהשוואות הרבות בין רומבה לניטו לא היה מנצח ברור.
אם לך דווקא חשוב היבט מסוים שדווקא שם יש יתרון ברור לאחד מהם, ההחלטה שלך הייתה צריכה להיות קלה.
הבעת דאגה מהלכלוך ליד הפאנלים. בעל ניטו אישר שאומנם הקטע הזה בעייתי.
אתה אומר שזה מטריד אותך, אך עדיין נוטה ללכת עם הניטו.
לא מבין את תהליך הסקת המסקנות שלך.
בהשוואות הרבות בין רומבה לניטו לא היה מנצח ברור.
אם לך דווקא חשוב היבט מסוים שדווקא שם יש יתרון ברור לאחד מהם, ההחלטה שלך הייתה צריכה להיות קלה.
משה
היי משה,
הסיבה שאני נוטה לניטו היא עצמת השאיבה החזקה שלו ושיטת הניקוי שלו שיותר מצאה חן בעיני.
לרומבה יש שיטת ניקוי לא אחידה ולעיתים לפי מה ששמעתי מכאלה שיש להם הוא מפספס נקודות.
זו הסיבה אני עדיין בעד הניטו למרות שקצת מוריד לי עניין הפנל כי עדיין לשם עף לכלוך.
תודה.
הסיבה שאני נוטה לניטו היא עצמת השאיבה החזקה שלו ושיטת הניקוי שלו שיותר מצאה חן בעיני.
לרומבה יש שיטת ניקוי לא אחידה ולעיתים לפי מה ששמעתי מכאלה שיש להם הוא מפספס נקודות.
זו הסיבה אני עדיין בעד הניטו למרות שקצת מוריד לי עניין הפנל כי עדיין לשם עף לכלוך.
תודה.
בהשוואה שנעשתה בין IROBOT ל NEATO כאשר פיזרו טלק\קמח שניהם לא עשו עבודתם בצורה נאמנה.
לזכור IROBOT יאמר שהוא אפילו פיזר את הלכלוך יותר.
אף אחד מהרובוטים הללו איננו עושה עבודה מושלמת קרוב לפאנלים ושלא יספרו לכם אחרת.
גילוי נאות: יש לי Neato בבית לאחר שניסיתי בביתי את IROBOT ו NEATO לשבוע נסיון כל אחד.
לזכור IROBOT יאמר שהוא אפילו פיזר את הלכלוך יותר.
אף אחד מהרובוטים הללו איננו עושה עבודה מושלמת קרוב לפאנלים ושלא יספרו לכם אחרת.
גילוי נאות: יש לי Neato בבית לאחר שניסיתי בביתי את IROBOT ו NEATO לשבוע נסיון כל אחד.
DoME כתב:צמוד לפאנל רומבה יאסוף חתיכות גדולות אך לא אבק, בדיוק כמו הבעיה עם הניטו.moco כתב:מושלמת בוודאי שלא, זה בכלל לא מטרת המוצרים הללו.
לרומבה יש את הקטע שהוא הולך צמוד לפאנל עם הצד של המברשת, מנקה שם יפה.......
יכול להיות, לא בדקתי. אתה נכנס פה לנושא "הפילוסופיה של הניקיון".
כדי לדעת אם הוא אוסף שם אבק, צריך להעביר אצבע. עד כמה שזה תלוי במראה עיניים, אני לא רואה הצטברות לכלוך ליד הפאנלים. האם לכלוך שלא רואים קיים, כלומר האם הוא מעניין?
בכל מקרה, אף אחד מהמוצרים הללו לא מתיימר לנקות ברמה שלא מפספס שום ס"מ. לא בשביל זה משתמשים בהם.
משה
שלום לכולם , קניתי את NEATO XV 21 בארה"ב זה המקביל של ה XV 25 בארץ
הרובוט אצלי כשבוע, ויש לי איתו מספר בעיות...
הסוללה שלו נגמרת תוך כ 0.5 שעה , יש לי דירה של 80 מטר והוא לא מצליח לנקות אותה בטעינה אחת , לפי היצרן הסוללה צריכה להספיק ל 240 מטר .... הוא פועל בצורה רנדומלית מדי לעומת הפירסומים של היצרן , הוא נכנס לחדר עושה שני פסים ואז ממשיך למסדרון...(אולי לא מזהה גבולות חדר? ) עושה סיבובים מוזרים שלא מסתדרים לי עם שיטת העבודה המקורית שלו , אם אני מפסיק אותו באמצע ואומר לו לחזור לעמדה הוא נוסע בצורה מוזרה לכיוון הכללי של העמדה ( העמדה בחדר אחר) נתקל באיזה מכשול מנסה לזוז קצת וזהו, נתקע...
הבעיה שהבאתי אותו בתוך מזוודה עטוף בבגדים , יכול להיות שהוא קיבל מכה במעבר ארצה....
השאלה שלי אליכם , האם היבואן בארץ יכבד את האחראיות , הוא ניתן לתיקון?
ניראה לי מוזר שיותר מדי דברים נדפקו אצלו, אולי זה איזה באג או שהסורק שלו נדפק...
מודה מראש על התגובות
טל.
הסוללה שלו נגמרת תוך כ 0.5 שעה , יש לי דירה של 80 מטר והוא לא מצליח לנקות אותה בטעינה אחת , לפי היצרן הסוללה צריכה להספיק ל 240 מטר .... הוא פועל בצורה רנדומלית מדי לעומת הפירסומים של היצרן , הוא נכנס לחדר עושה שני פסים ואז ממשיך למסדרון...(אולי לא מזהה גבולות חדר? ) עושה סיבובים מוזרים שלא מסתדרים לי עם שיטת העבודה המקורית שלו , אם אני מפסיק אותו באמצע ואומר לו לחזור לעמדה הוא נוסע בצורה מוזרה לכיוון הכללי של העמדה ( העמדה בחדר אחר) נתקל באיזה מכשול מנסה לזוז קצת וזהו, נתקע...
הבעיה שהבאתי אותו בתוך מזוודה עטוף בבגדים , יכול להיות שהוא קיבל מכה במעבר ארצה....
השאלה שלי אליכם , האם היבואן בארץ יכבד את האחראיות , הוא ניתן לתיקון?
ניראה לי מוזר שיותר מדי דברים נדפקו אצלו, אולי זה איזה באג או שהסורק שלו נדפק...
מודה מראש על התגובות
טל.