לפני תקופה היה כאן דיון האם חשוב לכם נושא האחריות למוצרים.
אנחנו רכשנו שואב אבק רובוטי מסוג ICLEBO (אפשר לקרוא כאן : http://www.hometheater.co.il/vp1840491 ), אחרי תקופה הרגשתי שהוא הגביר את רעש השאיבה, אמנם לא הייתי בטוח אבל בכל זאת התקשרתי לחברה.
לאחר קבלת פרטים ממני נאמר לי כי לא נראה שזה צריך להשפיע על השואב אבל אם אני מעוניין הם ישלחו שליח על חשבונם (נקודה ראשונה יוצאת דופן), יביאו שואב חלופי אם אני רוצה (נקודה שניה) ויבדקו/יתקנו אותו.
לקח לי בערך חודש עד שהחלטתי לשלוח (בחודש הזה ראיתי שאכן לא היתה השפעה על יעילות השאיבה אך עדיין חשתי שהוא מרעיש יותר), ביקשתי שיגידו לי בסוף הטיפול מה היה הגורם לרעש.
תיאמתי כך שהשואב יהיה בטיפול בזמן שאנחנו החופשה וויתרתי על שואב חלופי (נראה לי סתם טרחה מיותרת).
לאחר החופשה קיבלתי טלפון שהשואב מוכן ושנתאם משלוח, שאלתי מה היתה הבעיה והנציג (רונן) אמר כי הם עשו נקיון כללי, בדקו את הספיקה של החלק השואב, בדקו עם מד דציבל את עוצמת הרעש לאורך זמן ולא מצאו כל תקלה במכשיר.
ציינתי כי לדעתי הרעש כן התגבר, רונן אמר כי עניין הרעש הוא סובייקטיבי (אני מודה כי לא יכולתי להתחייב שאכן היתה התגברות של הרעש), אני אמרתי לו שהוא צודק אך היות ואחת הסיבות לבחירה במוצר שלהם היתה שהוא שקט מאד (צדק מי שציין שכשהו מתחת לרהיט אתה לא יכול לשמוע אותו...) היה לי חשוב להעלות את הנושא, תיאמנו משלוח.
אחרי פחות מחמש דקות רונן מתקשר "לפי הטונציה של סוף השיחה הבנתי שאתה לא מרוצה לגמרי אז החלטנו להחליף לך את המכשיר אם תרצה (נקודה שלישית יוצאת דופן)", אני מודה שלא ציפיתי לזה.
אמרתי לו שבנוהל כזה הם יפשטו את הרגל והוא נתן את האני מאמין שלו לגבי שירות.
הגיע מכשיר חדש (לא מחודש) עם משלוח על חשובנם כמובן, אני מודה שהרגשתי קצת לא נעים לקבל מכשיר חדש ( אבל רק קצת
בקיצור - אם יש משהו מוצק מאחורי האחריות בארץ אז הבדל המחירים שווה את זה, אם אין אז שווה לקנות בחול - זה פשוט.
מה שקצת פחות פשוט זה הצורך שלנו זה לעשות מחקר קל על המוצר/יבואן.
בהצלחה לכולם.