התערוכה
-
denonhometheater
-
- טרול

- תגובות: 122
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לכל חברי הפורום והנהלת האתר שלום.
יום שישי הלכתי לתערוכה בכפר המכביה כבר בכניסה התרשמתי ממגוון המשתתפים
וציפיותי מהתערוכה גדלו אך בסוף התערוכה התאכזבתי התערוכה היתה מושקעת היו מגוון גדול של מציגים אבל כל התערוכה התמקדה רק באודיו דו ערוצי לא היה ולא הדבר הכי קטן
שהיתיחס לקולנוע ביתי לא היו הדגמות של רסיברים לא היו הסברות לגבי זה גם לא היו מציגים
בקשר לקולנוע ביתי חוץ מפיוניר שהעדיפו לכבות את המכשירים שלהם התערוכה התמקדה
באודיו בלבד לא שאני פוסל את זה זה היה נחמד הביאו ציוד מענין אבל שאתה נכנס לתערוכה
שהשם שלה זה תערוכת hometheater אתה מצפה שיהיה בתערוכה משהו או מישהו
שיתייחס לקולנוע ביתי ולציוד.
טוב שיש תערוכות כאלה וכל הכבוד למארגניו אבל חשוב לגוון ולהביא לביטיו בתערוכות את שני הנושאים
מקווה ששנה הבאה יהיה טוב יותר.
יום שישי הלכתי לתערוכה בכפר המכביה כבר בכניסה התרשמתי ממגוון המשתתפים
וציפיותי מהתערוכה גדלו אך בסוף התערוכה התאכזבתי התערוכה היתה מושקעת היו מגוון גדול של מציגים אבל כל התערוכה התמקדה רק באודיו דו ערוצי לא היה ולא הדבר הכי קטן
שהיתיחס לקולנוע ביתי לא היו הדגמות של רסיברים לא היו הסברות לגבי זה גם לא היו מציגים
בקשר לקולנוע ביתי חוץ מפיוניר שהעדיפו לכבות את המכשירים שלהם התערוכה התמקדה
באודיו בלבד לא שאני פוסל את זה זה היה נחמד הביאו ציוד מענין אבל שאתה נכנס לתערוכה
שהשם שלה זה תערוכת hometheater אתה מצפה שיהיה בתערוכה משהו או מישהו
שיתייחס לקולנוע ביתי ולציוד.
טוב שיש תערוכות כאלה וכל הכבוד למארגניו אבל חשוב לגוון ולהביא לביטיו בתערוכות את שני הנושאים
מקווה ששנה הבאה יהיה טוב יותר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
שם האתר הוא HOMETHEATER.
שם התערוכה היתה HIGH END SHOW...
בכל מקרה, הפוקוס היה לשמוע ולראות דברים שלא ניתן היה בד"כ לראות ולשמוע אותם בחנות ק"ב ממוצעת. כל חנות תשמח להציג לך כל רסיבר רגיל שתרצה, לשם כך חבל היה להקים תערוכה. אנחנו בעצם ניסינו לעשות משהו שונה ומיוחד.
זה כמובן לא תירוץ אבל מגבלות המקום והאפשרויות של המציגים היה להתמקד בעיקר במערכות מסויימות, ומן הסתם הפוקוס היה כמובן על מערכות HIGH END...
שם התערוכה היתה HIGH END SHOW...
בכל מקרה, הפוקוס היה לשמוע ולראות דברים שלא ניתן היה בד"כ לראות ולשמוע אותם בחנות ק"ב ממוצעת. כל חנות תשמח להציג לך כל רסיבר רגיל שתרצה, לשם כך חבל היה להקים תערוכה. אנחנו בעצם ניסינו לעשות משהו שונה ומיוחד.
זה כמובן לא תירוץ אבל מגבלות המקום והאפשרויות של המציגים היה להתמקד בעיקר במערכות מסויימות, ומן הסתם הפוקוס היה כמובן על מערכות HIGH END...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
denonhometheater היו כאלה שכן הציגו,
ובכל זאת זה מאוד קשה למציגים עצמם להתעסק בהכל מכל כל... כל אחד מציג את הדברים המיוחדים שלו ע''פ מגבלת הזמן שיש,
וכמובן שאם תגיע למציגים עצמם לחנות שלהם- אני בטוח שיקדישו לך המון זמן כדי להציג בפניך את מגוון הרסיברים שלהם וכל דבר אחר שתרצה- כי אין מגבלה של יום וחצי תערוכה, ובטח גם לא יהיו להם על הראש 25-50 אנשים להתעסק איתם בו זמנית בכל רגע נתון.
ובכל זאת זה מאוד קשה למציגים עצמם להתעסק בהכל מכל כל... כל אחד מציג את הדברים המיוחדים שלו ע''פ מגבלת הזמן שיש,
וכמובן שאם תגיע למציגים עצמם לחנות שלהם- אני בטוח שיקדישו לך המון זמן כדי להציג בפניך את מגוון הרסיברים שלהם וכל דבר אחר שתרצה- כי אין מגבלה של יום וחצי תערוכה, ובטח גם לא יהיו להם על הראש 25-50 אנשים להתעסק איתם בו זמנית בכל רגע נתון.
-
denonhometheater
-
- טרול

נכון אם נכנס לחנויות ממוצעות ונרצה לשמוע איזה רסיבר ונבקש מהמוכר שאפילו הוא לא יודע מה הוא עושה בחנות זה אפשרי אבל פה אנחנו לא יורדים לעומק נכון היו כמה שהביא ציוד אבל העדיפו להשאיר אותו מכובה יכול להיות שבתערוכה כיוונתם לנושא מסוים וזה בסדר אבל
צריך לזכור שיש גם חברה של קולנוע ביתי והיא אפשר להגיד להם לכו לאיזה חנות שם ישמיעו
לכם ויראו לכם את מה שאתם רוצים אנחנו פה בשביל לקבל משהו עמוק יותר ומקצועי אילולה
כך לא ההינו פה אני ההיתי בתערוכות מקצועייות של קולנוע ביתי ועשו שם הפקה מדהימה
של רסיברים עם שילוב של רמקולים אבל זה היה מזמן.
צריך לזכור שיש גם חברה של קולנוע ביתי והיא אפשר להגיד להם לכו לאיזה חנות שם ישמיעו
לכם ויראו לכם את מה שאתם רוצים אנחנו פה בשביל לקבל משהו עמוק יותר ומקצועי אילולה
כך לא ההינו פה אני ההיתי בתערוכות מקצועייות של קולנוע ביתי ועשו שם הפקה מדהימה
של רסיברים עם שילוב של רמקולים אבל זה היה מזמן.
-
denonhometheater
-
- טרול

אמרתי היו כמה שהביאו ציוד אבל העדיפו להשאיר אותו כביו מורל בחנו רמקולים לא ציוד הגברה ההיתי שם הרבה זמן והם רוב הזמן בחנו מוסיקה נטו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5371 פעמים
denonhometheater,
אתה כנראה מגיע לחנויות הלא נכונות - תגיע לחנויות ק"ב יעודיות (לא חנויות חשמל), יש הרבה שכוללות מוכרים שבהחלט מבינים עניין.
השנה לצערי לא היו בשורות גדולות בתחום הרסיברים (פרט אולי ל-RC) ובמפגש הראשון של האתר + בתערוכה הקודמת כבר הצגנו את מרבית החידושים הללו. חוץ מזה, פרט לפיוניר לא הציגו בתערוכה (מבחירתם שלהם) אף חברת רסיברים אחרת...
אתה כנראה מגיע לחנויות הלא נכונות - תגיע לחנויות ק"ב יעודיות (לא חנויות חשמל), יש הרבה שכוללות מוכרים שבהחלט מבינים עניין.
השנה לצערי לא היו בשורות גדולות בתחום הרסיברים (פרט אולי ל-RC) ובמפגש הראשון של האתר + בתערוכה הקודמת כבר הצגנו את מרבית החידושים הללו. חוץ מזה, פרט לפיוניר לא הציגו בתערוכה (מבחירתם שלהם) אף חברת רסיברים אחרת...
זה כל כך מצחיק לראות שהרבה אנשים מלינים בכיוון דווקא הפוך לגמיר - ז"א שזה היה יותר קולנוע ביתי
כנראה 100 יהודים - 200 דיעות
כנראה 100 יהודים - 200 דיעות
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
denonhometheater
-
- טרול

זה מה שאמרתי מלכתחילה לא היו חברות שרצו להציג קולנוע ביתי למה לא יודע
ודרך אגב דווקא השנה אני חושב שבעולם הרסיברים היה שיניו גדול מאוד רסיברים כמו ימהה
שהיה במבחן שיניו גדול בסאונד דנון שהביאו רסיברים עם סאונד מעולה שלא נופל מציוד
HIGH END גם פיוניר ובכלל השנה השיניו הכי גדול זה המרת אותות הוידאו של הרסיברים
אני חושב שיש עולם ומלואו פה ויש מה להציג.
ודרך אגב דווקא השנה אני חושב שבעולם הרסיברים היה שיניו גדול מאוד רסיברים כמו ימהה
שהיה במבחן שיניו גדול בסאונד דנון שהביאו רסיברים עם סאונד מעולה שלא נופל מציוד
HIGH END גם פיוניר ובכלל השנה השיניו הכי גדול זה המרת אותות הוידאו של הרסיברים
אני חושב שיש עולם ומלואו פה ויש מה להציג.