היי,
אני מחפש להיפטר ממיר ה YES שברשותי ואני התחלתי אתמול בחיפוש חלופה הולמת.
ראיתי שיש המון מכשירי Android שניתן לחבר לטלויזיה (MK802VI וכדומה).
כמו כן אני מעוניין ביכולת לצפות בשידורי עידן פלוס.
אני מחפש המלצה עבור:
1. האם לקנות מכשיר משולב כמו זה () - אשמח אם תוכלו להגיב ספציפית למכשיר שמצאתי ואשמח להמלצות אחרות בסביבות ה 100$
2. האם לא לקנות מכשיר משולב ואז השאלה איזה מכשיר אנדרואיד ואיזה דונגל DVB-T לחבר אליו כדי לקלוט שידורי עידן+
3. האם יש חלופות אחרות לגמריי באזור ה 100$???
המלצה על מכשיר Android משובל עם DVB-T תומך בשידורי עידן פךוס
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
הצעה... קנה סטיק אנדרואיד לחוד וממיר DVBT לחוד ככה לא תסתבך יותר מדי ולא תגיע למחיר מגוחך עבור צעצוע סיני שאיש לא מתחייב שיעבוד לך פיקס בעוד ממיר בנפרד כממיר יעשה את מה שאתה רוצה מכל הבחינות בלי כאבי ראש - כמובן משהו איכותי כמו למשל ממיר הגרמין שיש סיקור עבורו בחתימתי כאן בפורום.
צודק!benny123 כתב:הצעה... קנה סטיק אנדרואיד לחוד וממיר DVBT לחוד ככה לא תסתבך יותר מדי ולא תגיע למחיר מגוחך עבור צעצוע סיני שאיש לא מתחייב שיעבוד לך פיקס בעוד ממיר בנפרד כממיר יעשה את מה שאתה רוצה מכל הבחינות בלי כאבי ראש - כמובן משהו איכותי כמו למשל ממיר הגרמין שיש סיקור עבורו בחתימתי כאן בפורום....
נוסף על כך, אם יש בבית אנשים נוספים המתקשים להפעיל את הפונקציות השונות שיש באנדרואיד, ההפרדה בין השניים מתבקשת עוד יותר!
נכון, אין ספק ,שמוצר אחד, חכם וקטן במיוחד, זה יותר סקסי ופונקציונאלי, אבל היי,
העובדה שתוכל למשל להקליט תכנית בממיר עידן+ ובמקביל לבדוק מיילים בלי שהדבר יבוא על חשבון ביצועים, שווה לתפיסתי את ההפרדה בין שני המוצרים. נוסף על כך, אין לטלוויזיה שלך ממיר עידן+ מובנה?